Γυρίζοντας σελίδα...immersive.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.986
Μεχρι 16 KHZ μια χαρα νο προμπλεμα ;) Αλλα ο φιλος μου ο Μαρκησιος ακουει μεχρι τους 20000 κυκλους ανα δευτερολεπτο γκαμοτηνατυχιαμου;)
Αδίκως πτοείσαι...Είναι αμφίβολο κατά πόσον θα τους άκουγε όλους μαζί ... στο ίδιο δευτερόλεπτο.
:lolsign:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.566
Καλη ειναι :) για το κουριτσι την εβαλα για τον Μαρκησιο;) λες και ο Μαρκησιος θα εχει ακουσει πολλες εκτελεσεις του Μουσικου Τεμαχιου με την καμμια ;) Ποιος ειναι αυτος Μπαχ ρε παιδι μου;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.771
Για δες τι λένε δω..

"The Neumann KH 420 is designed for a working distance of 1.5 to 3 m"

Θεωρώ πολύ λογικά τα 3μ απόσταση ακρόασης για τούτο το 10" γουφερ. 👍

ΥΓ.
Ενδεικτικά τιμή μεταχειρισμένου ζεύγους:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.727
Αλλα ο φιλος μου ο Μαρκησιος ακουει μεχρι τους 20000 κυκλους ανα δευτερολεπτο γκαμοτηνατυχιαμου
Μη σκας. Μπούκωσέ τον πρατίνα και τσίπρο, να μην ακούει τίποτα. :laugh: :dance2:

Reaction score
29.517
Καλη ειναι :) για το κουριτσι την εβαλα για τον Μαρκησιο;) λες και ο Μαρκησιος θα εχει ακουσει πολλες εκτελεσεις του Μουσικου Τεμαχιου με την καμμια ;) Ποιος ειναι αυτος Μπαχ ρε παιδι μου;)
Θυμησέ μου να σε περάσω γενεές 14 όταν σε πετύχω.

Reaction score
23.062
σε στιβαρές βάσεις με τέσσερα σκέλη
Για να μην λές ότι πετάω την μπάλα στην εξέδρα και αποφεύγω να τοποθετηθώ : Όχι δεν συμφωνώ με τέσσερα σκέλη, καλύτερα με δύο. Εγώ προτείνω για τον Κο Χρήστο αυτές, εκτός του ότι είναι και αβαντγκάρντ τέχνη, και ταιριάζει και με το παραδοσιακό στύλ του σπιτιού του και του περιβάλλοντος χώρου της πόλης των Ιωαννίνων. Αλλά σάμπως έχετε στοιχειώδη αισθητική για να με ακούσετε ;

Reaction score
23.062
Πιστεύω στο πολυκάναλο και νομίζω είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματική εμπειρία.
Κε Ιωάννη, επειδή εγώ είμαι άνθρωπος που ξεκινάει συντηρητικά, αργά και προσεκτικά σε μια απόφασή μου για αλλαγή πορείας σε οτιδήποτε, όταν έχω αυτήν την πολυτέλεια φυσικά, και μετά συνεχίζω ενθουσιαστικά και γρήγορα στην υλοποίησή της θα ήθελα να σας ρωτήσω, δεδομένου του γεγονότος ότι αναφέρεστε και στην εμπειρία και της σημαντικότητας που της αποδίδετε και άρα λογικά αυτή πρέπει να προηγήθηκε της όποιας απόφασης, έχετε ακούσει και σε τι συνθήκες πολλά πολυκάναλα συστήματα και ποιά η εντύπωση σας συγκριτικά με αυτό που διαθέτατε ; Πως συνετελέσθη δηλαδή εμπειρικά το πρώτο και βασικό βήμα της απόφασης αυτής ; Εάν το έχετε περιγράψει αλλού να με συγχωρέσετε για την ερώτηση, i must have missed it.

Last edited:

Reaction score
9.830
Όσον αφορά τις σταθμες και την επιβάρυνση ενός ηχείου καλό είναι να ληφθεί και το παρακάτω σχόλιο κατά την μέτρηση ενός ηχείου από έναν ειδικό.
,, το μεγάλο ανηχοϊκό δωμάτιο είναι απολύτως ουδέτερο δωμάτιο και είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ, ειδικά για μονιτορς (και ηχεία από τον τομέα των καταναλωτών), καθώς εδώ δεν υπάρχει υποστηρικτικό πεδίο διάχυσης. Τα μεγάφωνα φτάνουν επίσης στα όριά τους πολύ πιο γρήγορα σε συγκρίσιμα επίπεδα ακρόασης.,,

Επειδη όμως δεν έχουμε ανηχοϊκό δωμάτια θα φτάσει το ίδιο ηχειο πιο αργά στα όρια του @Bhutia :sneaky:

Reaction score
6.235
Αρκεί να χαμηλώσουμε τις απαιτήσεις σε headroom συγκριτικά με την προηγούμενη κατάσταση
Ο λόγος που την λέω καλύτερη επιλογή είναι με βάση το οικονομικό. Έχουν το καλύτερο headroom σε αυτά τα λεφτά αν λάβεις υπόψη το ότι μετράνε και παρα πολύ καλά. Εννοείται ότι για να φτάσουν τις εντάσεις των 802 θα χρειαστεί αρκετά ηχεία. Πιθανόν να μην φτάνουν καλά καλά ούτε τα 5 εδάφους. Βέβαια μαζί με τα μπροστινά οροφής και λίγο φούσκωμα από το auromatic στα 2 μπροστά (νομίζω γίνεται σε όλους τους προ αυτό και όχι μόνο στον trinnov) θα ξεπεράσει τα 802 πιστεύω.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.353
Έχουν το καλύτερο headroom σε αυτά τα λεφτά αν λάβεις υπόψη το ότι μετράνε και παρα πολύ καλά
Πράγματι, δεν θυμάμαι κάποιο ηχείο σε αυτά τα χρήματα να μετράει καλύτερα. Και μάλιστα χωρίς DSP.
Και αυτό ακούγεται ακριβώς έτσι: Καλύτερα.

Reaction score
1.252
Κε Ιωάννη, επειδή εγώ είμαι άνθρωπος που ξεκινάει συντηρητικά, αργά και προσεκτικά σε μια απόφασή μου για αλλαγή πορείας σε οτιδήποτε, όταν έχω αυτήν την πολυτέλεια φυσικά, και μετά συνεχίζω ενθουσιαστικά και γρήγορα στην υλοποίησή της θα ήθελα να σας ρωτήσω, δεδομένου του γεγονότος ότι αναφέρεστε και στην εμπειρία και της σημαντικότητας που της αποδίδετε και άρα λογικά αυτή πρέπει να προηγήθηκε της όποιας απόφασης, έχετε ακούσει και σε τι συνθήκες πολλά πολυκάναλα συστήματα και ποιά η εντύπωση σας συγκριτικά με αυτό που διαθέτατε ; Πως συνετελέσθη δηλαδή εμπειρικά το πρώτο και βασικό βήμα της απόφασης αυτής ; Εάν το έχετε περιγράψει αλλού να με συγχωρέσετε για την ερώτηση, i must have missed it.
Αντίστοιχα επειδή και εγώ προσπαθώ να ξεκινήσω συντηρητικά, προσεκτικά και με το δεξί, άνοιξα αυτό το θέμα να ακούσω εμπειρίες και απόψεις. Επίσης διαβάζω άρθρα και βιβλία (όχι περιοδικά) αντίστοιχου περιεχομένου.
Δεν έχω ακούσει αμιγώς immersive συστήματα αλλά μόνο πολυκάναλα μέχρι 5.2 και η εμπειρία ήταν θετική.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.353
Δεν έχω ακούσει αμιγώς immersive συστήματα αλλά μόνο πολυκάναλα μέχρι 5.2 και η εμπειρία ήταν θετική
Το immersive είναι ακόμα μια κατηγορία πάνω. Εφόσον στηθεί σωστά, και εννοώ σωστά χωρίς ακρότητες "by the book", απλώς σωστά, είναι εξωφρενικά καλύτερο απο το δικάναλο.
Σύγκριση champions league με την Β' Εθνική.
Δεν γυρίζεις πίσω με τίποτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.836
Members