- Reaction score
- 78.382
Μόνο προβλήματα προβλέπω για καμιά διετία.Γιατί; Λόγω της δυνατότητας κράτησης;
Κάνε εσύ την κράτηση να λειτουργήσει
προς όφελός σου.
Καλά, μην αγχώνεσαι να τους μετρήσεις... Μια γουλιά καφέ χρόνο θα σου πάρειΑλήθεια πόσοι φορτιστές >150 kW (μόνο αυτούς θεωρώ ταχυφορτιστές) υπάρχουν στους μεγάλους οδικούς άξονες;
Έρχεστε στα λόγια μου..22 AC και ένας...γρήγορος 50 DC...
Όσο τα διαβάζω, τόσο αναρωτιέμαι αν έκανα σωστά που παρήγγειλα ηλεκτρικό.
Αλήθεια πόσοι φορτιστές >150 kW (μόνο αυτούς θεωρώ ταχυφορτιστές) υπάρχουν στους μεγάλους οδικούς άξονες;
Όπως;Η αναμονή φόρτισης, είναι πλέον σε λογικά επίπεδα.
Αναλόγως δυνατοτήτων του αυτοκινήτου.Όπως;
Εδώ συμφωνούμε.Τιχες Γιάννη τιχα πάντα.
Μέχρι 160 πάνε και τα περισσότερα ice που βλέπω στο δρόμο, και βλέπω από παλιά γιαρις και Φίατ πάντα, μέχρι κάτι ξεχασμένα κουβαδάκια, που άμα πιάσουν 160 θα πετάξουν.Δεν πάνε. Μέχρι 160 τα περισσότερα. Αντε 250 τα TESLA .
Με ice έκανα 4 γεμίσματα το μήνα, όπου (μαζί με την παράκαμψη να βγω από το δρόμο για το βενζινάδικο) έχανα συνολικά κάνα 10-λεπτο κάθε φορά, κατά μέσο όρο, γιατί άμα είχε κόσμο μπροστά, περίμενα.. άρα 40 λεπτά το μήνα για βενζίνη.Αργούν να γεμίσουν. Βενζίνη top off , διάρκεια το πολύ 2 λεπτά. Το EV θέλει min 25 λεπτά στην καλύτερη.
Σαν ανάποδα γαμωτο είναι τα περισσότερα ice.Είναι σαν ανάποδα γαμώτο . Νταξ όχι όλα.
Ακριβώς το ανάποδο.Μην παίρνετε Βενζίνη δεν επαρκεί για όλους.
Είναι με τις ώρες τους . Πολλές φορές , ιδίως μεσημέρι αττική οδό πηγαίνουμε κάμποσοι με 150-160 , πολλά αυτοκίνητα.Ντέφι να γίνει, 250.
Τα 250 είναι daily use ας πούμε και μας ενδιαφέρει τόσο πολύ; Τα 200 ίσως; Τα 180; Γιατί όσες φορές βγαίνω Αττική οδό με 120 άντε 130 max περνάω πάνω από τα μισά οχήματα.
Εδώ εσύ βγαίνεις για φαί ή πας στο lidl να φορτίσεις . Τι μου λες τώρα? Υπολόγισες τον χρόνο εξόδου και τον συνολικό χρόνο που τρώς για να βάλεις βενζίνη? πλάκα μας κάνεις?Με ice έκανα 4 γεμίσματα το μήνα, όπου (μαζί με την παράκαμψη να βγω από το δρόμο για το βενζινάδικο) έχανα συνολικά κάνα 10-λεπτο κάθε φορά, κατά μέσο όρο, γιατί άμα είχε κόσμο μπροστά, περίμενα.. άρα 40 λεπτά το μήνα για βενζίνη.
Τους τελευταίους 20 μήνες έχω κερδίσει αυτά τα 40 λεπτά κάθε μήνα, διότι φορτίζει το βράδυ στο σπίτι χωρίς καμία αναμονή, χωρίς να βγω από το δρόμο.
Άρα έχω κερδίσει 800 λεπτά, 13+ ώρες που θα τις έτρωγα στα βενζινάδικα.
Αναρωτιέμαι πόσες φορές στα τελευταία 2 χρόνια έχεις κάνει διαδρομή πάνω από 500 χιλιόμετρα. Έτσι από περιέργεια.
Που μια στάση 20' αρκεί και για το id.3, άσε τα Τέσλα..
Δεν κατάλαβεςΕδώ εσύ βγαίνεις για φαί ή πας στο lidl να φορτίσεις . Τι μου λες τώρα? Υπολόγισες τον χρόνο εξόδου και τον συνολικό χρόνο που τρώς για να βάλεις βενζίνη? πλάκα μας κάνεις?
Θα σου 'λεγα τίποτα για τα λόγια σου τόσο καιρό, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου...Έρχεστε στα λόγια μου..
Οι 50-αρηδες στα ΣΕΑ είναι κατάντια.
Βέβαια καλύτερα από το τίποτα, αλλά δε παλεύεται μετά από ένα σημείο..
Ωραία ρε Κώστα, σε τι φορτιστή όμως;;;18' το 10-80% της μπαταρίας στο ανωτέρω.
800 βολτ ρουλζ.
Ε, ναι.. δε βρίσκεις εύκολα.Ωραία ρε Κώστα, σε τι φορτιστή όμως;;;
Α, κατάλαβα. Πρέπει να λες γι' αυτούς μετά το Στρουμφοχωριό , πριν το κοπάδι των μονόκερωνΕ, ναι.. δε βρίσκεις εύκολα.
Πάντως οι μεγάλοι ΔΕΗ blue είναι όλοι στα 800 βολτ.