Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.903
Reaction score
12.535
Για λόγους άσχετους με το επαγγελματικό μου προσανατολισμό, αλλά στα πλαίσια δικαστικής διαδικασίας (την οποία κέρδισα)
Τους έπεισες όλους (δικαστή, εισαγγελέα, αντίδικους) να πάρουν πολυκάναλο; Αν όχι, δεν κέρδισες πραγματικά.
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.128
Reaction score
18.909
Πέρα από πλάκα χθες το βράδυ κάθησα και άκουσα τα χρέπια :biggrin: που έχω σε έναν χώρο αλλά έκανα ένα στήσιμο που δεν βολεύει για καθημερινότητα έτσι.. ζουμπουρλούδικο :party:
Ρύθμισα λίγο (μπακαλίστικα) και κόλλησα για ώρες να ακούω.. (2 ηχεία + sub)
Δεν χρειάζομαι (ευτυχώς) τίποτα παραπάνω, είμαι ευτυχής.
Μου μένει χρόνος-χρήμα και για άλλες ασχολίες.. 8-)
 
Last edited:


Μηνύματα
12.473
Reaction score
14.634
Που να δεις στρατηγε μου αυτους που πιστευουν οτι η γη ειναι επιπεδη και εχουν λεει και αποδειξεις !!
Ελά μη μιλάς, φτηνά την γλύτωσες που σε είπε ΚΚΕ. Περίμενε, μην βιάζεσαι, το επόμενο στάδιο είναι να σε πεί αναρχικό, πανκιο-φρικιό και ψεκ. Βέβαια μερικά πανκιά είναι "άλλης" ιδεολογικής βάσης. Δεν υπήρχαν στην εποχή μας (πόσο μάλλον στην δική σου), ήταν λίγα, δεν τα ξέρεις εσύ αυτά, διάβασε. Ειναι η λεγόμενη "επιστήμη" στην υπηρεσία της πολιτικής.
😀 😀

Τι τελείωσε ο τζερτζελές ; 😀. Τζάμπα ξαναμπήκα.
 

Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.962
Υπαρχει κατι που πρεπει να κατανοησουμε.

Ο πολυς κοσμος θ ακουει τη μουσικη του στο σαλονι με οτι συνεπαγεται μ αυτο (αυτονοητο μαξιμουμ δικαναλο με σπανιες εξαιρεσεις). Θα περασουν ακομη αρκετα χρονια για ν αλλαξει κατι τετοιο χωρις κι αυτο να ειναι σιγουρο

Μπορει μαλιστα καποιος να επενδυσει πολλα χρηματα για ενα ηχοσυστημα για ν ακουει οσο το δυνατο καλυτερα εντος του χωρου του. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πριν προβει σε αγορες που μεταφραζονται σε καποια χιλιαρικα μπορει και να διαβασει καποια περιοδικα.

Σε ολα αυτα κανενα απολυτως κακο, τουναντιον μαλιστα. Θα ελεγα οτι ενδεχομενως να υπαρχει κι ενας ακομη παραγοντας πολυ σημαντικος, της αισθητικης ετσι οπως τον καταλαβαινει ο καθενας.

Προσωπικα παντα ημουν οπαδος των μεγαλων ηχειων, επιβλητικων, πχ σαν αυτων που εχει τωρα ο Κοτσιδης. Αν συνδιαζοταν κι μ εναν ωραιο μεγαλο ενισχυτη λαμπατο ακομη καλυτερα. Αν το συστημα ειχε κι ενα επιβλητικα χαιενταδικο πικαπ τρεις φορες καλυτερα (δεν περιμενω φυσικα να συμφωνησετε, αλλα ουδωλως μ ενδιαφερει - το προσωπικο μου γουστο γραφω). Κι ολα αυτα επειδη στο σαλονι η αισθητικη παιζει ενα βασικο ρολο. Το να ακριβοδειχνει ενα συστημα παντα μ αρεσει και φανταζομαι αρεσει σε πολλους.

Αν ωστοσο το ηχοσυστημα δεν μπορουσε να αποδωσει τα αναμενομενα θα γινοταν καποιες ηχητικες παρεμβασεις στο μετρο του δυνατου, μιας και προκειται για σαλονι. Ολα αυτα ως εκει.

Υπαρχει κατι το κακο η το μεμπτο ως εδω? Φυσικα και οχι. Αλωστε ο ιδιοκτητης ενος τετοιου συστηματος πρωτισως το συστημα το εχει για τον εαυτο του και οχι για επιδειξη.
Βεβαια αυτο το τελευταιο ειναι πολλες φορες το σημειο τριβης. Γιατι ποιος θα ειχε ενα τετοιο συστημα και δεν θα ηθελε να το επιδυκνυει σε φιλους και γνωστους. Οποτε μετα μπαινουμε σε τελeιως διαφορετικα καναλια.

Ποια ειναι αυτα καναλια? Τα χρυσα αυτια, η ημιμαθεια, το χαι εντ οπως το καταλαβαινει ο καθενας, η δυναμη του χρηματος (ισως και της σπαταλης - συνηθως ειναι απαραιτητο σνοδευτικο των προηγουμενων). Καλως η κακως εχω υποπεσει στα περισσοτερα απ τα παραπτωματα που αναφερω παραπανω.

Προσωπικα δεν θελω σε ολα τα πραγματα να ειμαι γνωστης και ειδημων. Προτιμω και παλευω μονο για πραγματα προσωπικης επαγγελματικης φυσης. Οποτε στα του ηχου εχω σταματησει να τα σκαλιζω. μ αρεσει που και που να διαβαζω αρθρα περιοδικων για μηχανηματα παρολο που γνωριζω οτι παντα υπαρχει το στοιχειο της ωραιοποιησης και της υπερβολης. Εχω αποκτησει μια εμπειρια απ αυτο το φορουμ κι εχω εχω μαθει να εμπιστευομαι καποιους ανθρωπους και να τους συμβουλευομαι. Αυτοι γνωριζουν καλυτερα απο μενα, δεν θελω να τους φτασω ουτε να τους μιμηθω. Τους θαυμαζω και ως εκει.

Και κατι ακομη, πριν απο περιπου 10 και βαλε χρονια ο Κωστας EAR ειχε ερθει στο προηγουμενο σπιτι που ειχα εγκατεστειμενο το ηχοσυστημα. Απ τη μια οι λαμπατοι μονομπλοκ ενισχυτες, λαμπατος προενισχυτης. Πικαπ to Roksan, Φοβερο σιντιπλαιυερ (Accustik Arts MkII) συν τον αδυνατο κρικο καποια ηχεια αν δεν κανω λαθος τοτε ειχα τα Bella Luna η καπως ετσι λεγοταν. Στην οροφη για τον κινηματογραφο ειχα τα εντοιχιζομενα ηχεια της B&W νομιζω λεγοταν R8 το μοντελο. Και τι μου λεει ο αθεοφοβος. Εγω Βασιλη ολα αυτα θα τα πετουσα (τροπος του λεγειν) και θα κρατουσα τα οροφης B&W και θα εβαζα παντου ιδια εντοιχιζομενα. Ενταξει αν δεν ηταν ο Κωστας θα εβγαζα τα μαχαιρια. Μου πληγωσε τον εγωισμο μου. Ολες τις θυσιες που εκανα (υπερβολικα μεγαλες για τις δυνατοτητς μου) και μου τα βγαζει αχρηστα!! Πολλα χρονια μετα ακουλουθω την συνταγη του χωρις ομως τα αγαπημενα του B&W :fuckyou:.

Ομως αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα κρατουσα και τα δυο συστηματα. Νομιζω οτι αν καποιος μπει στην φιλοσοφια των οσων γραφω παραπανω ευκολα θα καταλαβαινε το γιατι.
 


Μηνύματα
12.473
Reaction score
14.634
Καλή ιστορία, για παιδάκια.

Εγώ έχω τέτοιο σύστημα που περιέγραψες. (σαν του Κοτσίδη και καλύτερο).

Δεν εχω κανέναν εγωισμό, απλώς τεστάρω τον τεράστιο που έχουν οι πολυκάναλοι.

Σιγά μην περιμένω επιβεβαίωση. Τι είμαι 20 χρονο ;

Δεν διάβασα ποτέ περιοδικά και η συζήτηση με ανθρώπους του audio απο όλους τους τομείς (δικάναλο, πολυκαναλο και ότι θες κάναλο) είναι για κλάματα. Η μόνη εξαίρεση είναι κάποιοι -πολλοί μουσικοί, μερικοί δικάναλοι και πολλοί επαγγελματίες του χώρου. Απο τους εδω μέσα πολυκάναλους είναι η χειρότερη "εμπειρία" χα χα Για αυτό τα "έχω" μαζί τους. Ακόμη περίεργο κάποιοι που ήταν (όλοι) πρίν δικάναλοι. Τίποτε δεν έμαθαν μάλλον και απο εκεί, έστω σαν βάση. Ε, εντάξει αυτοί κάτι λένε.

Δεν θέλω και δεν κάνω κάνένα εφέ σε φίλους. Με κοροιδεύουν μάλιστα και δεν με πειράζει.

Δεν πάω όπως εσείς σε κανέναν άλλον οντιοφίλ να ακούσω ή να τους καλώ σπίτι μου.

Η "αισθητική" των πολυκάναλων φάινεται απο τον χαρακτήρα τους, την περιγραφή που κάνουν (όταν) κάνουν για το τι ακούνε, και απο το ότι βλέπουν το θέμα μόνο ως gadget.

To πικάπ δεν το έχω για εφέ αλλά γαιτί έχω 5.000 δίσκους απο παλιά.

Ούτε μου αρέσει να τα βλέπω τα έχω σε adjacent χώρο και γιατί δεν μου αρέσει να τα βλέπω αλλά και για τεχνικούς λόγους.

Η ύπαρξη δισκοθήκης δρά και έδρασε στην μουσική αντίληψη, αισθητική και κατανόησης του νόηματος της (έστω με αναπαραγωγή). Τα χρόνια δεν πήαγν χαμένα όπως λένε μερικοί (και της ηλικίας μου) με έκαναν να ξέρω να ξεχωρίζω τις σαχλάμαρες που λέγονται.

Επίδειξη πλούτου (και γνώσεων) κάνουν οι νεοπλουτοι και οι φτωχοί οικονομικά ή/και πνευματικά άνθρωποι. ¨Όχι οι πραγματικά πλούσιοι.

Επίσης δεν πάσχω (πλέον) απο ψυχολογικό σύνδρομο να 'σκοτώσω" τον πατέρα μου (δικάναλο) για να μπορέσω να ελευθερεθώ.

Δνε με ενδιαφέρει να κρίνω, να μάθω την τεχνολογία με την οποία έχει επιτευχθεί κάτι, μονο το αποτέλεσμα που μου δίνει. Συσχετισμούς ακροαματικού αποτελέσματος και τεχνολογίας την θέλω, αλλά μόνο για να ξέρω άμα μου χαλάσει κάτι με τι θα το αντικαταστήσω για να έχω παρόμοι αποτέλεσμα. Ή και εάν θέλω να πάω σε κάτι εντελώς "διαφορετικό" σε ήχο.

😀 😀 😀
thva που είσα; φτάνεις; εγώ είμαι ακόμα στον δρόμο. Μόλις πέρασα έξω από το Λιανοκλάδι.
Σπάω πλάκα εδω λίγο με τους "πολυκάναλους". 😀

Αλλά δεν είναι "ισάξιοι" μου και αρχίσω να βαριέμαι. 😀

Δεν μπάινει και ο Bhutia να πει και κανένα ιντελεκτουέλ να "καλύψει" εδώ τα "κενά" τους. 😀
 
Last edited:

symos

You're not worthy!
Μηνύματα
3.012
Reaction score
6.801
εξετάστηκα και από ψυχιάτρους
εξετάστηκα εξωνυχιστικά και πάλι, προ λίγου καιρού μάλιστα, για να βγει πλήρης διάγνωση οποιασδήποτε μορφής ψυχοπαθολογίας
1679402493468.png
 

Μηνύματα
12.473
Reaction score
14.634
Εξαφανίστηκε και ο Νταλίπης , ο Πέτρος και ο Μάρκου που είναι και οι μόνοι που μπορούν να με προκαλούν πνευματικά με σχόλια τους και βαριέμαι διπλά. 😀

Όπου να ναι θα εμφανιστούν να πούν κανένα λακωνικό, βαθυστόχαστο, πάντα με προσβολή μέσα σχόλιο. Μην ξεπεράσει την μια πρόταση όμως. 😀

Τσικι τσικι μπουμ. Τρίζουν οι τοίχοι. Βοθρατζίδικα παλιά εάν θυμάσαι, μέντες και κλανιές τώρα. 😀
 
Last edited:

Μηνύματα
1.726
Reaction score
2.462
Όσο αφορά το "διάβασμα" εγώ κάνω το αντίθετο. Διαβάζω τα "πριν", δηλαδή την ιστορία του audio από το ξεκίνημα του. Αυτό μου δίνει σωστές βάσεις και έτσι μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τι παίζεται σήμερα. Αυτήν την βιβλιογραφία προτιμώ να διαβάζω ή οποία μάλιστα έχει "καρατσεκαριστεί" στο πέρασμα του χρόνου. Η σύγχρονη βιβλιογραφία πρέπει και αυτή να διαβάζεται αλλά με σκεπτικό τρόπο και κρατώντας "πισινή" γιατί μένει να επιβεβαιωθεί μελλοντικά και αυτή με την σειρά της. Στην σύγχρονη επίσης πρεπει να λαμβάνεται υπόψιν το λεγόμενο marketing το οποιο οδηγεί την "μάζα" σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
 

Μηνύματα
12.473
Reaction score
14.634
Όσο αφορά το "διάβασμα" εγώ κάνω το αντίθετο. Διαβάζω τα "πριν", δηλαδή την ιστορία του audio από το ξεκίνημα του. Αυτό μου δίνει σωστές βάσεις και έτσι μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τι παίζεται σήμερα. Αυτήν την βιβλιογραφία προτιμώ να διαβάζω ή οποία μάλιστα έχει "καρατσεκαριστεί" στο πέρασμα του χρόνου. Η σύγχρονη βιβλιογραφία πρέπει και αυτή να διαβάζεται αλλά με σκεπτικό τρόπο και κρατώντας "πισινή" γιατί μένει να επιβεβαιωθεί μελλοντικά και αυτή με την σειρά της. Στην σύγχρονη επίσης πρεπει να λαμβάνεται υπόψιν το λεγόμενο marketing το οποιο οδηγεί την "μάζα" σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Ποιά ιστορία βρε συ ; χα χα. Τράβα μπρός, χαμογέλα και μην φοβάσαι .... 😀

(κακή εγγραφή ε, by the way χα χα). ¨Εχει και καμπανάκια χα χα. Η Ελλάδα είναι ακόμη Βουγιουκλάκη χα χα Δεν διάβαζαν Ear τότε. χα χα

 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.373
Reaction score
125.440
Τρελά γερόντια μουυυυυ 😁😂😜😂😁

Ο χαχαχάκιας κι ο παππούς, όπως κι άλλοι γνωστοί δε χρειάζεται να πω καταλάβατε, είναι κλασσικά εικονογραφημένα στυλ σκαλουμπακα.

Ίδιας συνομοταξίας. Μάπετ. Πολύ συμπαθείς άνθρωποι, αλλά στόκοι. 😜😂😁
 

Μηνύματα
12.473
Reaction score
14.634
Τρελά γερόντια μουυυυυ 😁😂😜😂😁

Ο χαχαχάκιας κι ο παππούς, όπως κι άλλοι γνωστοί δε χρειάζεται να πω καταλάβατε, είναι κλασσικά εικονογραφημένα στυλ σκαλουμπακα.

Ίδιας συνομοταξίας. Μάπετ. Πολύ συμπαθείς άνθρωποι, αλλά στόκοι. 😜😂😁
¨Ελα τώρα ... surely you can do better than that. 😀

Όσο προλάβουμε μετά θα γράψει Bhutia και Νταλίπης και πάει όλο το fun. Θα πέσουμε ξανά στα μακάβρια και στα σοβαρά χα χα

¨Αστο , πάω (πάμε) για φαί. Κράτα δυνάμεις για μετα, το βράδυ, αυτοί κοιμούνται τότε χα χα.

Τραγουδάκι σχετικό ; τσίκι τσίκι μπουμ χα χα

 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Δυστυχώς για εσάς, ακόμα και σε αυτό πέφτετε έξω. 😂😜😁

Σας λέω ότι εκτίθεστε και δε θέλετε να το καταλάβετε.

Το λοιπόν, ως στρατιωτικός γιατρός, πριν δώσω εξετάσεις για την ΣΣΑΣ, εξετάστηκα και από ψυχιάτρους, 3 ήταν μάλιστα.

Επίσης, έχω σπουδάσει το αντικείμενο, έστω και για μικρή περίοδο, αλλά φοίτησα στην ψυχιατρική, ήμουν σε καθημερινές επισκέψεις στην κλινική, εξέτασα σωρεία ασθενών, έδωσα εξετάσεις στο αντικείμενο, κλπ, οπότε κάτι παραπάνω ξέρω από εσάς. 😎

Για λόγους άσχετους με το επαγγελματικό μου προσανατολισμό, αλλά στα πλαίσια δικαστικής διαδικασίας (την οποία κέρδισα), έτυχε και εξετάστηκα εξωνυχιστικά και πάλι, προ λίγου καιρού μάλιστα, για να βγει πλήρης διάγνωση οποιασδήποτε μορφής ψυχοπαθολογίας, και δυστυχώς για εσάς, δεν έχω καμία ένδειξη για τίποτα.
Άκρως υγιής ψυχικά, σωματικά όχι, έχω τη μέση μου. 😜

Και επειδή είναι επιστήμη η ψυχιατρική, υπάρχει μια πολύ μεγάλη σειρά μαλτιπλ τσοις (κοντά στα 800 αν θυμάμαι καλά) που δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις όποιος κι αν είσαι, και βεβαίως δεν μπορείς να ξεγελάσεις επαγγελματίες που θα σε εξετάσουν. Απλώς δε μπορείς. 😎

Άρα, ακόμα και στην προσπάθειά σας να με βγάλετε τρελό, προφανώς το αντίθετο ισχύει. 😁

Όσο δε για τα υπόλοιπα, δεν βλέπω αντιρρήσεις. Τα "δεν" που έγραψα, ισχύουν, καμία προσπάθεια για μελέτη δεν παρουσιάζετε, δεν θέλετε, δεν μπορείτε, δεν γενικώς.

Την ίδια πιπίλα πιπιλιζετε, δεδομένα δεν παρουσιάζετε, έρευνες δεν παρουσιάζετε, η AES δεν είναι φίλη σας, ούτε οι έρευνες της ψυχοακουστικης, και το βιβλίο του δόκτορα Τουλ δεν το πλησιάζετε.

Ουδεμία αλλαγή.

View attachment 285528
Όσα άτομα δρουν εγωιστικά δεν σημαίνει ότι θα είχαν ψυχολογική αστάθεια.
View attachment 285521

Αν αυτα τα εγραφε ενας αποφοιτος Πολυτεχνειου δεν θα ειχαν την ιδια σημασια με το αν τα εγραφε ενας γιατρος μιας και ενας γιατρος εχει σαν θεμα τον ανθρωπο και οχι αψυχρους υπολογισμους πανω σε διαφορες αλλες επιστημες.

Ισως για αυτο θα επρεπε να εξεταζονται και απο ψυχιατρο αυτοι που θελουν να γινουν γιατροι πριν ακομα δωσουν εξετασεις και το κοσκινο θα πρεπει να ειναι πυκνο.

Αυτοι λοιπον ειμαστε οσοι ακουμε ακομα μουσικη απο το δικαναλο συστημα μας με την κλιμακα να ξεκιναει απο αγραμματους και να φτανει σε κουφους, ξερολες, βλακες.

Βεβαια οταν καποιοι ασχολουνταν με τον ηχο ερασιταχνικα ή επαγγελματικα αυτος ισως να εκλαιγε γιατι του επεσε η πιπιλα του ομως τωρα ακουσε μερικα πραγματα, ειδε και μερικα στο internet, αγορασε ενα συστημα και νοιωθει σαν τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων.

Αυτες οι βαθυστοχαστες και προσβλητικες γεματες μισος αποψεις για την αλλη αποψη φωτογραφιζουν γλαφυροτατα τον υπογραφοντα το ανωτερω κειμενο.
Σε διαδικτυακό πλαίσιο πάντως όπου κυριαρχούν στοιχεία εκτόνωσης και χαβαλέ και ιδίως με άτομα που δεν γνωρίζουμε προσωπικά είναι άτοπο να κρίναμε την ψυχοσύνθεση κάποιου από το ύφος γραφής του και μόνο.

Αν πάντως είναι να ξεσπάμε νιώθοντας δυσφορία ενάντια σε διάφορα δεδομένα, τότε θ'άρχιζα να βγάζω και τα sub από τα setup να έβαζα και τους μονοτελικούς λυχνιακούς μπας και ηρεμούσαν τα πράγματα. Δράση αμιγώς... αλτρουιστική εννοείται.

Ευτυχώς που έχουμε και Ν.Κ. να ποστάρει σελίδες από Power Point και γραφικές παραστάσεις...
 

Μηνύματα
12.473
Reaction score
14.634
Ο Ιαρ δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Φαίνεται απο το ότι βρήκε και 8 άτομα που τους θεώρησε άξιους να τους κάνει φόλλοου.

Άλλοι που τους ακολουθεί όλο το site αλλά αυτοί δεν βρήκαν κάνεναν έστω και λίγο "αξιο" εδω και δεκαετίες δραστηριότητας να ακολουθήσουν ; και έχουν διαλέξει και "υποπτες' υπογραφές ;

😀
 

Μηνύματα
1.726
Reaction score
2.462
Καλό είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί του στυλ στόκοι, γκαζμάδες κλπ. Ευχαριστώ. Ως ένα σημείο η πλάκα.
 

Μηνύματα
12.473
Reaction score
14.634
Καλό είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί του στυλ στόκοι, γκαζμάδες κλπ. Ευχαριστώ. Ως ένα σημείο η πλάκα.
Ωχ πάει σοβάρεψε και ο Marlboro. Άντε βρε γερόντι απο εδω χα χα Πολυ σε ανεχτήκαμε χα χα

Τα μάπετ είναι σοφά. Δεν μας είπε και καμπούρηδες , ούτε γιατρούς για να προσβληθούμε τόσο πολύ. 😀

Είσαι υπερβολικός.
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.373
Reaction score
125.440
Ο Ιαρ δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Φαίνεται απο το ότι βρήκε και 8 άτομα που τους θεώρησε άξιους να τους κάνει φόλλοου.

Άλλοι που τους ακολουθεί όλο το site αλλά αυτοί δεν βρήκαν κάνεναν έστω και λίγο "αξιο" εδω και δεκαετίες δραστηριότητας να ακολουθήσουν ; και έχουν διαλέξει και "υποπτες' υπογραφές ;

😀
Όποιος ψάχνει για ακόλουθους, πιθανώς ήδη να νιώθει ότι ... ακολουθείται. 😜😂😁


Καλό είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί του στυλ στόκοι, γκαζμάδες κλπ.
Εσύ τι πετάγεσαι τώρα; 😜😂😁

Εδώ ο άλλος που τον είπα αδιάβαστο, που είναι, με είπε τρελό, ψυχιατρικό ασθενή, έβγαλε και διάγνωση. 😜😂😁

Όπως έχω ξαναπεί, όταν δεν έχετε επιχειρήματα, μου την πέφτετε επί προσωπικού, ως αναιδέστατοι και επιθετικοί που είστε, αλλά από επιχειρήματα επί της πράξης, δεν έχετε, κι εγώ εκεί μένω. 😎

Τα υπόλοιπα τα προσπερνώ χωρίς πολλά πολλά, έχω μεγάλη εμπειρία πλέον από τέτοιες επιθέσεις, κι όχι μόνον από στόκους, αλλά κυρίως από στόκους (κολλημένα μυαλά). 😂😁😜

Δυστυχως 3 γιατροί εδώ μέσα δε σας φτάνουν, θέλετε κι άλλους. Που θα πάει, θα μαζευτούμε σιγά σιγά. 😂😁😜

ιδίως με άτομα που δεν γνωρίζουμε προσωπικά είναι άτοπο να κρίναμε την ψυχοσύνθεση κάποιου από το ύφος γραφής του και μόνο.

Αν πάντως είναι να ξεσπάμε νιώθοντας δυσφορία ενάντια σε διάφορα δεδομένα,
Αυτά ακριβώς. Τα δεδομένα είναι εκεί, και κάποιοι δεν. Πολλά δεν.

Δεν υπάρχει ελπίς (για αυτούς).😂😁😜

Ταυτόχρονα όμως, δεν πτοούνται τα δεδομένα.😎



ΥΓ.
Όσο αφορά το "διάβασμα" εγώ κάνω το αντίθετο.
Ε, να. 😁😜😎

Δεν είσαι ο μόνος.
Έχεις κι άλλους αρνητές διαβάσματος να σε κάνουν παρέα. 😁😜😁😂🤪
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.853
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top