Κι όμως ...ακούσαμε διαφορές (Λανιέρα)

Μηνύματα
12.866
Reaction score
10.080
Και δε με λέτε, κάνει μόνο για σήμα internet προς πηγή ή και για την κάρτα ήχου μου που επικοινωνεί με τον εξωτερικό D/A μετατροπέα της με ethernet;
 



wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.445
Reaction score
15.147
Έχω ετοιμάσει και μία μικρή παρουσίαση για περιοδικό του χώρου:


Το ifi audio LAN iSilencer αποτελεί μια πρωτοποριακή καινοτομία στον χώρο της ακουστικής τεχνολογίας. Ένα γκάτζετ που διαθέτει ασυναγώνιστη ακρίβεια στην αναπαραγωγή του ήχου, ενσωματώνοντας μια σειρά από εφευρετικές τεχνολογικές λύσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ακουστικής απόδοσης σε ασύλληπτα υψηλά επίπεδα.

Το iSilencer "αναγνωρίζει" τη σημασία της ακουστικής επιστήμης και εξαλείφει οποιοδήποτε εξωτερικό θόρυβο ή παρενόχληση που θα μπορούσε να επηρεάσει την καθαρότητα του ήχου. Με σταθερή δέσμευση στην παροχή καθαρής και ανέμελης αναπαραγωγής του ήχου, το iSilencer αποτελεί ένα από τα πιο εξαιρετικά προϊόντα στον τομέα της ακουστικής απόδοσης.

Παρά την εξαιρετική του απόδοση, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και η σχεδίασή του αποτελεί μια πραγματική καλλιτεχνική δημιουργία, προσφέροντας την ιδανική λύση για τους λάτρεις της μουσικής που αναζητούν το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα.
πάρε και λίγο ΑΙ να το εμπλουτίσεις :p

To ifi audio LAN iSilencer είναι ένας "καθαριστής" δικτύου που συνδέεται στο τοπικό δίκτυο (LAN) και επιτρέπει στις συσκευές ήχου να λειτουργούν με μεγαλύτερη ακρίβεια και σταθερότητα. Αυτή η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να βελτιώνει την ποιότητα του ήχου που παράγεται από συσκευές όπως ηχεία, ακουστικά, ενισχυτές και άλλες παρόμοιες συσκευές.

Η λειτουργία του καθαριστή δικτύου ήχου είναι απλή. Η συσκευή συνδέεται στο LAN και απομονώνει το σήμα του ήχου από τον θόρυβο που παράγεται από άλλες συσκευές στο δίκτυο. Αυτό γίνεται μέσω της χρήσης ενός ειδικού αλγορίθμου που απομονώνει το σήμα του ήχου από το θόρυβο. Ο αλγόριθμος αυτός αποκαθιστά το σήμα του ήχου στην αρχική του μορφή, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα του ήχου που παράγεται από τις συσκευές.

Μια από τις βασικές προτεραιότητες της συσκευής αυτής είναι η ευκολία χρήσης. Η εγκατάσταση της συσκευής είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί περαιτέρω εμπλοκή των χρηστών. Επιπλέον, η συσκευή είναι συμβατή με πολλά είδη συσκευών ήχου, ενώ επιτρέπει επίσης την αλληλεπίδρασή τους με το δίκτυο. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή για να βελτιώσουν την ποιότητα του ήχου που ακούνε, ανεξάρτητα από την συσκευή ήχου που χρησιμοποιούν.

Επιπλέον, η συσκευή αυτή είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και αποτελεσματική στη λειτουργία της. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια πλήρη ευρύτητα της ζώνης συχνοτήτων για τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου, ενώ η συσκευή αυτή έχει επίσης ικανότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις των διαφορετικών συσκευών ήχου.

Τέλος, η συσκευή αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ποιότητα του ήχου στις συσκευές τους. Είναι μια πρακτική και αποτελεσματική λύση που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν καθαρότερο και πιο ακριβέστερο ήχο στις συσκευές τους χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν νέες συσκευές ήχου.

Συνολικά, η συσκευή που συνδέεται στο LAN και καθαρίζει το θόρυβο δικτύου σε συσκευές ήχου είναι μια εξαιρετική λύση για τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ποιότητα του ήχου στις συσκευές τους. Είναι μια πρακτική, αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση λύση που βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και βελτιστοποιεί τη λειτουργία των συσκευών ήχου στο δίκτυο.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.857
Reaction score
83.975
πάρε και λίγο ΑΙ να το εμπλουτίσεις :p
Έβαλα το Bard να μου το γράψει 3 φορές και μετά διάλεξα το καλύτερο και το έδωσα στο ChatGPT να το εμπλουτίσει και να το μεταφράσει.

Πάντα με την υπόδειξη να είναι σύντομο.
 




Μηνύματα
12.583
Reaction score
14.716
Για να κάνουν όποια διαφορά κάτι τέτοια αλλά πιο robust (και ακριβότερα) που έχω δει, πρέπει να έχεις και το μόντεμ και το καλώδιο σε γείωση ασθενών ρευμάτων. Καλά κρασιά. (Δεν βλέπω φωτό αλλά υποθέτω γιατί μπορεί να μιλάτε χα χα).
 

Μηνύματα
3.768
Reaction score
6.740
Αυτά δεν γίνονται παίδες.
Πως το λένε οι ειδικοί?
0+1?
bits are bits?
Η επιστήμη τι λέει?
 




Μηνύματα
12
Reaction score
4
Σίγουρα έχει γαλβανική απομόνωση !!! Αντίστοιχο έχει βγάλει μια εταιρία στην Ολλανδία με κόστος 150€ !!! Σίγουρα θα παίζει καλύτερα αφού δεν περνάει ο θόρυβος στο σήμα. Αρκεί να έχεις και τα αντίστοιχα συνοδά μηχανήματα για να ακούσεις διαφορές!!!!!
 

vet

Audio, Δημοσιογράφος
Μηνύματα
8.261
Reaction score
8.160
Δηλαδή πόσο πρέπει να κοστίζουν τα ηχεία και ο ενισχυτης για να τις ακούμε;
 


Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.828
Reaction score
2.240

wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.445
Reaction score
15.147
Ας ακουσουν και τα κατωθι,μπας και την ακουσουν κανονικα τωρα
1. www.audiophilestyle.com/forums/topic/63445-waversa-lan-isolator-ext1/
2. www.kopfhoererboutique.com/products/artistic-fidelity-giso-ds
O αγωνας τωρα δικαιωνεται,καμαρια..................
το πρώτο (waversa) έχει ένα ενδιαφέρον έτσι "παθητικώς" που είναι υλοποιημένο, αλλά και 950 ευρά.....
 




Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.670
Μηνύματα
2.871.635
Members
37.930
Νεότερο μέλος
axil
Top