Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.516
Ευγε SANSUI DE Ψωράλ σημειωνεις τεραστια προοδο και παλι ευγε:drinks:
>:( >:( 😀😍

====================

Δευτέρα 12 Ιουνίου

Αίθουσα : 4 Β

Ώρα : 10 π.μ.

Εξετάσεις.

Τελειώσαν τα ψέμματα.

😀

Υ.Γ. : Εγώ έχω μια δουλίτσα. Θα στείλω στην θέση μου τον Πυλαρίνο (τον Ανδρέα). Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ιδίως στα θέματα περί πνευστών. 😀

Last edited:

Reaction score
23.516
ΝΑΙ ΝΑΙ:gamer:
Βρε Κε Χρήστο να τα δεχθώ πες όλα. Ακόμη και αυτά τα κακά που λέει ο @Bhutia για τις λάμπες.

Αλλά όχι και ότι οι τρανζιστοράτοι ακούνε σωστά τα πνευστά και μάλιστα τα διακρίνουν κιόλας.

I draw the line here. (Εδώ τραβάω την κόκκινη γραμμή μου, που λένε τα κόμματα).

😀 😀 😍

Reaction score
4.005
Βρε Κε Χρήστο να τα δεχθώ πες όλα. Ακόμη και αυτά τα κακά που λέει ο @Bhutia για τις λάμπες.

Αλλά όχι και ότι οι τρανζιστοράτοι ακούνε σωστά τα πνευστά και μάλιστα τα διακρίνουν κιόλας.

😀 😀 😍
Δεν γράφει "κακά" ο Bhutia για τις λάμπες. Κάποια υπέρ και κατά τα οποία όμως δεν ισχύουν για όλους τους ενισχυτες και από την άλλη ισχύουν τα ίδια και για τους τρανζιστοράτους. Ωραίο το παραμυθάκι για τις παραμορφώσεις των λυχνιακών ενισχυτών αλλά δεν ισχύει ντε και καλά για όλους τους ενισχυτές.

Reaction score
23.516
Δεν γράφει "κακά" ο Bhutia για τις λάμπες. Κάποια υπέρ και κατά τα οποία όμως δεν ισχύουν για όλους τους ενισχυτες και από την άλλη ισχύουν τα ίδια και για τους τρανζιστοράτους. Ωραίο το παραμυθάκι για τις παραμορφώσεις των λυχνιακών ενισχυτών αλλά δεν ισχύει ντε και καλά για όλους τους ενισχυτές.
Καταλαβαίνω, μην ανησυχείς, πλάκα του κάνω (short of , δηλαδή μεθερμηνευόμενον : όχι σε όλα).

Ο @Bhutia 😍 είναι καλό παιδί και εχει τεράστιες γνώσεις .... αλλά οι συγκρίσεις του είναι ατυχείς και δεν πρέπει να τις κάνει κατά τη γνώμη μου με αυτόν τον τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για άλλα θέματα που τον απασχολούν. Είναι ο κρυπτονίτης του ως διεργασία. Την εκτελεί με πολύ αφαιρετικό τρόπο.

Υ.Γ. Καλά υποστηρίζεις αυτόν τον κακό άνθρωπο και ορκισμένο εχθρό της όποιας προσπάθειας λυχνιακής υλοποίησης. 😀 😍

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.671
Υ.Γ. : Εγώ έχω μια δουλίτσα. Θα στείλω στην θέση μου τον Πυλαρίνο (τον Ανδρέα). Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ιδίως στα θέματα περί πνευστών.
Ηταν στρατιωτης το 1978 στην ΣΔΑ Αθηνα επαιζε τρομπονι οπως και ο πατερας του στην ΚΟΑ;)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.671

I draw the line here. (Εδώ τραβάω την κόκκινη γραμμή μου, που λένε τα κόμματα).
@thva To θεμα σηκωνει αναλυση;) και στα γραπτα δεν τα παω καλα:) Οπως ο SANSUI DE Ψωράλ:gamer:Θα το προσπαθησω αυριο;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543