- Reaction score
- 29.815
Είστε σίγουρα ο κ. Μάρκου;
Soundtrack of Femme Fatale 2002
Οχι , είμαι το alter ego του.Είστε σίγουρα ο κ. Μάρκου;![]()
Η Αμερικάνικη προφορά στο Femme Fatale .... δίνει μια ανατριχίλα.Soundtrack of Femme Fatale 2002
....
το γλυτώνει το ...διαγώνισμα λες?Ευγε SANSUI DE Ψωράλ σημειωνεις τεραστια προοδο και παλι ευγε![]()
με δικο σου "θέμα" θα τον κρίνεις, όχι βρίσκει κάτι στα ιντερνέτια , το πετάει εδω κ τέλος...ΙΣΩΣαλλα θελω να δω και αλλες αναρτησεις
![]()
Ευγε SANSUI DE Ψωράλ σημειωνεις τεραστια προοδο και παλι ευγε![]()
Βρε Κε Χρήστο να τα δεχθώ πες όλα. Ακόμη και αυτά τα κακά που λέει ο @Bhutia για τις λάμπες.ΝΑΙ ΝΑΙ![]()
Δεν γράφει "κακά" ο Bhutia για τις λάμπες. Κάποια υπέρ και κατά τα οποία όμως δεν ισχύουν για όλους τους ενισχυτες και από την άλλη ισχύουν τα ίδια και για τους τρανζιστοράτους. Ωραίο το παραμυθάκι για τις παραμορφώσεις των λυχνιακών ενισχυτών αλλά δεν ισχύει ντε και καλά για όλους τους ενισχυτές.Βρε Κε Χρήστο να τα δεχθώ πες όλα. Ακόμη και αυτά τα κακά που λέει ο @Bhutia για τις λάμπες.
Αλλά όχι και ότι οι τρανζιστοράτοι ακούνε σωστά τα πνευστά και μάλιστα τα διακρίνουν κιόλας.
![]()
![]()
![]()
Καταλαβαίνω, μην ανησυχείς, πλάκα του κάνω (short of , δηλαδή μεθερμηνευόμενον : όχι σε όλα).Δεν γράφει "κακά" ο Bhutia για τις λάμπες. Κάποια υπέρ και κατά τα οποία όμως δεν ισχύουν για όλους τους ενισχυτες και από την άλλη ισχύουν τα ίδια και για τους τρανζιστοράτους. Ωραίο το παραμυθάκι για τις παραμορφώσεις των λυχνιακών ενισχυτών αλλά δεν ισχύει ντε και καλά για όλους τους ενισχυτές.
Ηταν στρατιωτης το 1978 στην ΣΔΑ Αθηνα επαιζε τρομπονι οπως και ο πατερας του στην ΚΟΑΥ.Γ. : Εγώ έχω μια δουλίτσα. Θα στείλω στην θέση μου τον Πυλαρίνο (τον Ανδρέα). Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ιδίως στα θέματα περί πνευστών.
@thva To θεμα σηκωνει αναλυσηΒρε Κε Χρήστο να τα δεχθώ πες όλα. Ακόμη και αυτά τα κακά που λέει ο @Bhutia για τις λάμπες.
Αλλά όχι και ότι οι τρανζιστοράτοι ακούνε σωστά τα πνευστά και μάλιστα τα διακρίνουν κιόλας.
I draw the line here. (Εδώ τραβάω την κόκκινη γραμμή μου, που λένε τα κόμματα).