- Reaction score
- 6.581

Τα pa που ξύνουν τα πάντα και την απορρόφηση/ηχομονωση ολοβερ Ντεντ σαιλενσ;
Ούτε με μουσική ούτε με ταινίες. Χάλια παίζουν.Village λέμε, καλά σεταπια δεν έχουν υποτίθεται αυτά;
Δε μου φαίνεται να ξύνουν.
Απορρόφηση έχουν μπόλικη, μικρόφωνο δεν κουβαλάω πάντα μαζί μου - αντίθετα από ότι νομίζουν κάποιοι εδώ;-)
Πέρα από την πλάκα, ο συνδυασμός μπόλικης απορρόφησης, ισοστάθμισης, τύπου και τρόπου τοποθέτησης ηχείων στις κινηματογραφικές αίθουσες, και δε ξέρω 'γώ τί άλλο, νο κούκου με μουσική.
Εσείς, κούκου;
Αφού δεν διαθέτουν SET τελικούς ούτε καν τρανζίστορ σε τάξη Α ούτε Trinnov... Ούτε να το συζητάμε ...Ούτε με μουσική ούτε με ταινίες. Χάλια παίζουν.
Κάπου θυμάμαι να το συζητούσαμε αυτό. Δεν νομίζω όμως να ήταν ξεχωριστό νήμα.Ας κάνουμε ένα νήμα (υπάρχει; ) να συζητήσουμε γιατί στις κινηματογραφικές αίθουσες νο κούκου. Δε νομίζω να φταίει το hardware.
Πιστοποιήσεις, όπως και τα πάλαι ποτέ συγχωροχάρτια του Πάπα....Τι μας νοιάζει το στήσιμο των σινεμά;
Είναι εντελώς εκτός θέματος σε σχέση με μια οικιακή ιμερσιβ εγκατάσταση υψηλής ποιότητας.
Μια πιστοποίηση Dolby Atmos παίρνουν, κι όπως έχει γίνει αντιληπτό, οι πιστοποιήσεις αυτές, δεν είναι δα τίποτα σπουδαίο, τα βασικά να τηρούν, φτάνει.
Εύγε νέε μου που θα έλεγε και ο Κος Χρήστος. You finally came to your senses. Well done. I see you also expressed it in the right order, qualitywise.Αφού δεν διαθέτουν SET τελικούς ούτε καν τρανζίστορ σε τάξη Α ούτε Trinnov... Ούτε να το συζητάμε ...
Μόνο...πόνο καταλαβαίνεις δηλαδή.Εμένα με νοιάζει.
Δεν μπορώ να εξηγήσω π.χ. γιατί δε διακρίνω μεταξύ αριστού και δεξιού μπροστινού καναλιού. Από οποιαδήποτε θέση.
Σα μόνο μου ακούγονται όλα. Μόνο αν περνάει κανένα ελικόπτερο καταλαβαίνω κίνηση.
Σε μουσική τίποτα. Ένα μεγάλο μόνο.
Η σειρά ήταν για χάρη σου...και mono.Εύγε νέε μου που θα έλεγε και ο Κος Χρήστος. You finally came to your senses. Well done. I see you also expressed it in the right order, qualitywise.![]()
![]()
Το κατάλαβα χα χαΜόνο...πόνο καταλαβαίνεις δηλαδή.
Η σειρά ήταν για χάρη σου...και mono.![]()
Trinnov+SET+Harbeth.Αφού δεν διαθέτουν SET τελικούς ούτε καν τρανζίστορ σε τάξη Α ούτε Trinnov... Ούτε να το συζητάμε ...
Τις διαφορές που ακούω από ηχογράφηση σε ηχογράφηση, από έκδοση σε επανέκδοση, από το ένα ριμαστερινγκ στο άλλο, και δε συμμαζεύεται, δεν πρόκειται να τις ακούσεις σε κανένα κινηματογράφο και σε κανένα στούντιο, και με κανένα τρόπο.Μόνο έτσι θα βγάλει μαλλιά ο αφτχιάς.
Γιατί η κινηματογραφική αίθουσα δεν στήθηκε για μουσική αλλά για να σε βάζει μέσα στην ταινία. Γιατί η μίξη δεν φτιάχτηκε με reference τη μουσική αλλά την τρισδιάστατη ηχητική αίσθηση της εικόνας. ΟΛΟΙ οι μεγάλοι μαστεράδες λένε πως αν καταλαβαίνεις που είναι οι ήχοι το master δεν είναι καλό.Εμένα με νοιάζει.
Δεν μπορώ να εξηγήσω π.χ. γιατί δε διακρίνω μεταξύ αριστού και δεξιού μπροστινού καναλιού. Από οποιαδήποτε θέση.
Σα μόνο μου ακούγονται όλα. Μόνο αν περνάει κανένα ελικόπτερο καταλαβαίνω κίνηση.
Σε μουσική τίποτα. Ένα μεγάλο μόνο.
Αυτό το ισχυρίζεται (στηκε) ο Bhutia ή εσύ το λές ;Πάει ο μπουτχιας στο Μόναχο στην έκθεση, και τα 99,5 στα 100 σεταπ εκεί, παίζουν χειρότερα από το υπνοδωμάτιό του