- Reaction score
- 29.919
Εχω δοκιμάσει , δεν έγινε τίποτα.Δοκίμασε στο pc σου και πες μας.
Μπα ; από πότε ; Δλδ οι αναρτήσεις , πχ τα πηρούνια έχουν μοτέρ ;ετσι ... συμπερασαμα αν θελεις τσιμουχα, παιρνεις κατι με μοτερ ...οχι CPU.![]()
Εχω δοκιμάσει , δεν έγινε τίποτα.Δοκίμασε στο pc σου και πες μας.
Μπα ; από πότε ; Δλδ οι αναρτήσεις , πχ τα πηρούνια έχουν μοτέρ ;ετσι ... συμπερασαμα αν θελεις τσιμουχα, παιρνεις κατι με μοτερ ...οχι CPU.![]()
Δεν θα μπορεί να πάρει καινούριο. Η Intel τα κατήργησε.Ρε παιδιά, λάστιχο το κάνατε το θέμα. Αφήστε το το παιδί στην ησυχία του, να το κάψει το nuc, να πάρει καινούργιο να κινηθεί η αγορά.
Μπορεί να ψάξει για NOS κομμάτιΔεν θα μπορεί να πάρει καινούριο. Η Intel τα κατήργησε.![]()

Γρήγορο παράδειγμαΠάντως, μια που τό' φερ' η κουβέντα δηλαδή, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ηλεκτρικά αγώγιμη κομπιουτερόπαστα. Όχι ότι τις έχω δοκιμάσει όλες, συνήθως χρησιμοποιώ Arctic και Noctua, αλλά έχω δει πολλές εργοστασιακές να έχουν πλημμυρισμένο τον επεξεργαστή και τις πέριξ του die αντιστασούλες, όπου υπήρχαν, χωρίς αυτό να δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα.
Αυτό δεν είναι πάστα. Το γράφει σαφώς ο κατασκευαστής, liquid metal.Γρήγορο παράδειγμα
![]()
Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal
Conductonaut Extreme is a gallium-based liquid metal for applications with maximum power density and increased material compatibility.www.thermal-grizzly.com
liquid metal.

Thermal Paste για επεξεργαστή είναι. Ίδια χρήση. Άλλο υλικό.Αυτό δεν είναι πάστα. Το γράφει σαφώς ο κατασκευαστής, liquid metal.
Δεν έχω λογικά πλέον τις φωτογραφίες από παλιά, αλλά δεν θα μπορέσεις να πιστέψεις αυτά που βλέπεις αν βρω καμία από πράγματα που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν (για να καταλάβεις τον βαθμό εξυπνάδας κάποιων, ένας είχε βάλει ολόκληρη την μεγάλη συσκευασία arctic silver ceramique (αυτή που ήταν για τεχνικούς και έφτανε για 30-40 συστήματα) σε ένα PC... πέρασε μέχρι και μέσα στο socketΟκ, τί να πω ρε παιδί μου, αν ο άλλος διαβάζει metal και πλημμυρίζει τον τόπο...

Οι θήκες της Akasa είναι αποτελεσματικές, αλλά η συγκεκριμένη δεν ταιριάζει. Πρέπει να βρεις αυτή.Θέλω όμως να ρωτήσω αν κάνουν δουλειά οι θήκες ψύξης τύπου akasa,όπως αυτή
https://www.skroutz.gr/s/53894823/Akasa-Turing-WS-NUC-Kouti-Ypologisti-Mayro.html
Δυστυχώς είμαι πολύ...Δεν ξέρω πόσο κολλημένος είσαι με το roon
Μια χαρά είναι το ύφος σου, και σοφτ θα έλεγα , χαχα..Σόρρυ για το κάπως χύμα ύφος