- Reaction score
- 97.686
Κι εγώ πεινούσα μέχρι που διάβασα το post σου.Μπριάμ με κότα σιάχνω, πεινάω!!
Κι εγώ πεινούσα μέχρι που διάβασα το post σου.Μπριάμ με κότα σιάχνω, πεινάω!!
Κάτι αντίστοιχο προτιμώ κι εγώ εδώ.Έχει πραγματικά υπέροχη γεύση!Έχω και σαλάτα μπρόκολο
Ήθελα καιρό να γράψω για ψωμί του τοστ, παίρνω τούτο δω εδώ και χρόνια από φούρνο, έχω κόψει αυτά από το s/m.
View attachment 311466
Διχως κότα θα το προτιμούσα.Το συνδυάζω με χοντρά καυτερά λουκάνικα.Μπριάμ με κότα σιάχνω, πεινάω!!
Ήθελα καιρό να γράψω για ψωμί του τοστ, παίρνω τούτο δω εδώ και χρόνια από φούρνο, έχω κόψει αυτά από το s/m.
View attachment 311466
δεν το χει σε τιποτα να φτιαχνει μονος του και ψωμι...Επειδή καμιά φορά το παίρνω κι εγώ να σε πληροφορήσω ότι είναι νόστιμο επειδή είναι προϊόν μεγάλης πολυεθνικής, της Bakels με έδρα την Ελβετία, που πουλάει έτοιμα μείγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο.
Δεν το γράφω γι' αρνητικό, απλά όσοι έχουν το κόλλημα με τα "φυσικά", "υγιεινά", "μη επεξεργασμένα", μπορεί να στραβώσουν.
Bakels Group | Bakery Ingredients Since 1904
Επειδή καμιά φορά το παίρνω κι εγώ να σε πληροφορήσω ότι είναι νόστιμο επειδή είναι προϊόν μεγάλης πολυεθνικής, της Bakels με έδρα την Ελβετία, που πουλάει έτοιμα μείγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο.
Δεν το γράφω γι' αρνητικό, απλά όσοι έχουν το κόλλημα με τα "φυσικά", "υγιεινά", "μη επεξεργασμένα", μπορεί να στραβώσουν.
Bakels Group | Bakery Ingredients Since 1904
Αυτό κάνει ο περισσότερος κόζμος, εσύ που ζεις?γιατί να πάρεις ψωμί από σ/μ γενικά; κλείσανε οι φούρνοι;
εγώ δεν παίρνω ψωμί βασικά, αλλά γενικά διαφωνώ κάθετα με την λογική αγοράς προϊόντων από σ/μ όταν υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα για αυτή τη δουλειάΑυτό κάνει ο περισσότερος κόζμος, εσύ που ζεις?
Εσένα θα σε αρπάξω άμα στα ράφια με τα ψωμιά σέρνεις μαζί σου μαϊμουδάκια... μετα μου λες γιατι δε παω σουπερ μαρκετ..![]()
Αδερφή ψυχή!... μετα μου λες γιατι δε παω σουπερ μαρκετ..
εγω δαιμονιζομαι και μονο που ερχομαι σε οπτικη επαφη με αθρωπες (...)
κσες τι ταβανοθεραπια χρειαζεται για να κανω την υπερβαση να βγω απο το σπιτι...
Το τηλ. με το έστειλες?... για απσυχο ...καλο ειμαι...
με την υποσημειωση : μονο το βραδυ κουτσοκαταφερνω να βγω απο το σπιτι (καθοτι εχει υποχωρησει το ακαμπτο της κοινωνικοαυτης)
-> το θεμα απογονων το εχω απορριψει πληρως και αμετακλητα πριν τα 25 μου. (αλλο οτι μου πηρε 30 χρονια να φτασω τα 25-εσωτερικο αστειο)