Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
17.429
Έχω και σαλάτα μπρόκολο :rolleyes:

Ήθελα καιρό να γράψω για ψωμί του τοστ, παίρνω τούτο δω εδώ και χρόνια από φούρνο, έχω κόψει αυτά από το s/m.

View attachment 311466
Κάτι αντίστοιχο προτιμώ κι εγώ εδώ.Έχει πραγματικά υπέροχη γεύση!
Μπριάμ με κότα σιάχνω, πεινάω!!
Διχως κότα θα το προτιμούσα.Το συνδυάζω με χοντρά καυτερά λουκάνικα.

Υ.Γ.Προτιμώ,προτιμάς,προτιμά…. :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.680
Ήθελα καιρό να γράψω για ψωμί του τοστ, παίρνω τούτο δω εδώ και χρόνια από φούρνο, έχω κόψει αυτά από το s/m.

View attachment 311466

Επειδή καμιά φορά το παίρνω κι εγώ να σε πληροφορήσω ότι είναι νόστιμο επειδή είναι προϊόν μεγάλης πολυεθνικής, της Bakels με έδρα την Ελβετία, που πουλάει έτοιμα μείγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο.

Δεν το γράφω γι' αρνητικό, απλά όσοι έχουν το κόλλημα με τα "φυσικά", "υγιεινά", "μη επεξεργασμένα", μπορεί να στραβώσουν.

Bakels Group | Bakery Ingredients Since 1904

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.323
Καφε ντεπον καφε..
IMG_20231110_142237.jpg

..και λιγο τροφη..
Επειδή καμιά φορά το παίρνω κι εγώ να σε πληροφορήσω ότι είναι νόστιμο επειδή είναι προϊόν μεγάλης πολυεθνικής, της Bakels με έδρα την Ελβετία, που πουλάει έτοιμα μείγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο.

Δεν το γράφω γι' αρνητικό, απλά όσοι έχουν το κόλλημα με τα "φυσικά", "υγιεινά", "μη επεξεργασμένα", μπορεί να στραβώσουν.

δεν το χει σε τιποτα να φτιαχνει μονος του και ψωμι... 🐒

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.852

Σε σχέση μετά σάπια που πουλάνε στα s/m είναι κλάσης ανώτερο. Καταρχάς άμα το αφήσεις όξω από το ψυγείο θα μουχλιάσει όπως θα συνέβαινε σε όλα τα αρτοσκευάσματα. Πάρε μια συσκευασία ψωμί του τοστ από το s/m και άστο στο ψυγείο για ένα χρόνο, άνοιξε και σιάξε ένα τοστακι, το έχω κάνει ως πείραμα και τρωγεται ευχάριστα χωρίς να νιώθεις κάποια αλλοίωσης.

Reaction score
25.476
Αυτό κάνει ο περισσότερος κόζμος, εσύ που ζεις?
εγώ δεν παίρνω ψωμί βασικά, αλλά γενικά διαφωνώ κάθετα με την λογική αγοράς προϊόντων από σ/μ όταν υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα για αυτή τη δουλειά
πχ δεν παίρνω καφέ από φούρνο, δεν παίρνω ψωμί/ψάρι/κρέας απο σ/μ.
από την άλλη αυτό που λες οτι κάνει ο περισσότερος κόζμος εγώ δεν το βλέπω γιατί πρατήρια άρτου ή φούρνοι είναι γεμάτοι και ανοίγουν συνέχεια, με βασικό προϊόν το ψωμί και δευτερευόντως τα διάφορα σνάκς - στις οικιστικές περιοχές , σε περιοχές με επιχειρήσεις τα σνάκς είναι σημαντικότερο ποσοστό του τζίρου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.852
Έχω τσακωθεί πάνω από 5 φορές στα ράφια με αυτά τα ψωμιά στα s/m. Τους βλέπω περιχαρής να ρίχνουν στα καρότσια αυτές τις συσκευασίες ψωμιού και δαιμονίζομαι γιατί από πίσω σέρνουν και παιδάκια.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.323
... μετα μου λες γιατι δε παω σουπερ μαρκετ.. 🐒
εγω δαιμονιζομαι και μονο που ερχομαι σε οπτικη επαφη με αθρωπες (...)
κσες τι ταβανοθεραπια χρειαζεται για να κανω την υπερβαση να βγω απο το σπιτι...

Reaction score
4.337
... μετα μου λες γιατι δε παω σουπερ μαρκετ.. 🐒
εγω δαιμονιζομαι και μονο που ερχομαι σε οπτικη επαφη με αθρωπες (...)
κσες τι ταβανοθεραπια χρειαζεται για να κανω την υπερβαση να βγω απο το σπιτι...
Αδερφή ψυχή!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.323
... για απσυχο ...καλο ειμαι... 🐒
με την υποσημειωση : μονο το βραδυ κουτσοκαταφερνω να βγω απο το σπιτι (καθοτι εχει υποχωρησει το ακαμπτο της κοινωνικοαυτης)
-> το θεμα απογονων το εχω απορριψει πληρως και αμετακλητα πριν τα 25 μου. (αλλο οτι μου πηρε 30 χρονια να φτασω τα 25-εσωτερικο αστειο)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.852
... για απσυχο ...καλο ειμαι... 🐒
με την υποσημειωση : μονο το βραδυ κουτσοκαταφερνω να βγω απο το σπιτι (καθοτι εχει υποχωρησει το ακαμπτο της κοινωνικοαυτης)
-> το θεμα απογονων το εχω απορριψει πληρως και αμετακλητα πριν τα 25 μου. (αλλο οτι μου πηρε 30 χρονια να φτασω τα 25-εσωτερικο αστειο)
Το τηλ. με το έστειλες?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis