Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.251

Βρε, κανίβαλε!Μπιφτέκι, παιδάκια, σαλάτες
Ενα μου φέρανε γαμωτο.... Οι γείτονες...Μήτσου, το γαλακτομπουρεκο με κανέλα παχαίνει!![]()
Το πάνω από ένα κομμάτι, πόσα έφαγες?![]()
Επιστρέφω ένα απόγευμα από δουλειά, σταματάω goodys Ισθμό, παίρνω τρία cheese και τα τρώω στο δρόμο για Αθήνα. Φτανω σπίτι με ρωτάει η σύζυγος, εφαγες?Τι τραβάς και εσύ βρε ψυχούλα...
Έχω έναν συνάδελφο που είναι πολύ φαγανός, μένουμε κοντά και το έχω πετύχει πολλές φορές να τρώει στη πυλωτή.
Μία μέρα δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό, πάει για σουβλάκια και επειδή λοιπόν πεινάει συνέχεια τρώει το ένα παραπάν που παίρνει συνήθως για αυτόν στα γρήγορα και έπειτα ανεβαίνει στο σπίτι και μοιράζει σε όλους τα υπόλοιπα.
Του ασκούν μπουλινκ ρε φίλε στο φαΐ
Εντωμεταξύ είναι από αυτές τις κατσαρίδες που έχουν ταινία αντί για στομάχι και δεν βάζει με τίποτα βάρος ο κιερατάς...
Θα μεταναστευσωΤώρα που θα βάλει ο Κούλης φόρο αμαρτίας σε αυτές τις κακές συνήθειες, θα στρώσεις χαρακτήρα![]()
Απρόσεχτο σε βρίσκωΕπιστρέφω ένα απόγευμα από δουλειά, σταματάω goodys Ισθμό, παίρνω τρία cheese και τα τρώω στο δρόμο για Αθήνα. Φτανω σπίτι με ρωτάει η σύζυγος, εφαγες?
Όχι λέω.... Και τρώω δγιο κομμάτια παστίτσιο....
Το βράδυ παίρνει το αμάξι και βλέπει τα χαρτιά από τα goodys χυμα και με παίρνει τηλέφωνο.... Το τι καντήλι άκουσα δε περιγράφεται.... Χοντρό με ανέβαζε χοντρό με κατέβαζε....