Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Ένας νορμάλ άνθρωπος ξυπνά και τρώει κάτι ελαφρύ, κορν φλεικς, γάλα και τέτοιες φλωριές :biggrin:
Το θκόμ πρωινό σήμερα είχε και σαλάτα με ελιές :roflmao:
Παλιά σπάνια να έβαζα κάτι στο στόμα το πρωί, καφέ, τσιγάρο και φύγαμε, τώρα τελευταία κάτι έχει αλλάξει, σηκώνομαι και τρώω σαν το βόιδι, ζωή να έχω ο άτιμος!! :roflmao:

IMG_20231201_141852.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Μήτσου, το γαλακτομπουρεκο με κανέλα παχαίνει! :lolsign:
Το πάνω από ένα κομμάτι, πόσα έφαγες? :biggrin:

Reaction score
5.502
Μήτσου, το γαλακτομπουρεκο με κανέλα παχαίνει! :lolsign:
Το πάνω από ένα κομμάτι, πόσα έφαγες? :biggrin:
Ενα μου φέρανε γαμωτο.... Οι γείτονες...
Πριν είχα φάει ΕΝΑ τριπλό smushed Burger μαρούλι ντομάτα μαγιονέζα ΧΩΡΙΣ πατάτες....
Σε λίγο θα ξαναπεινασω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Τι τραβάς και εσύ βρε ψυχούλα... :roflmao:

Έχω έναν συνάδελφο που είναι πολύ φαγανός, μένουμε κοντά και το έχω πετύχει πολλές φορές να τρώει στη πυλωτή.
Μία μέρα δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό, πάει για σουβλάκια και επειδή λοιπόν πεινάει συνέχεια τρώει το ένα παραπάν που παίρνει συνήθως για αυτόν στα γρήγορα και έπειτα ανεβαίνει στο σπίτι και μοιράζει σε όλους τα υπόλοιπα.
Του ασκούν μπουλινκ ρε φίλε στο φαΐ :roflmao:

Εντωμεταξύ είναι από αυτές τις κατσαρίδες που έχουν ταινία αντί για στομάχι και δεν βάζει με τίποτα βάρος ο κιερατάς...

Reaction score
5.502
Τι τραβάς και εσύ βρε ψυχούλα... :roflmao:

Έχω έναν συνάδελφο που είναι πολύ φαγανός, μένουμε κοντά και το έχω πετύχει πολλές φορές να τρώει στη πυλωτή.
Μία μέρα δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό, πάει για σουβλάκια και επειδή λοιπόν πεινάει συνέχεια τρώει το ένα παραπάν που παίρνει συνήθως για αυτόν στα γρήγορα και έπειτα ανεβαίνει στο σπίτι και μοιράζει σε όλους τα υπόλοιπα.
Του ασκούν μπουλινκ ρε φίλε στο φαΐ :roflmao:

Εντωμεταξύ είναι από αυτές τις κατσαρίδες που έχουν ταινία αντί για στομάχι και δεν βάζει με τίποτα βάρος ο κιερατάς...
Επιστρέφω ένα απόγευμα από δουλειά, σταματάω goodys Ισθμό, παίρνω τρία cheese και τα τρώω στο δρόμο για Αθήνα. Φτανω σπίτι με ρωτάει η σύζυγος, εφαγες?
Όχι λέω.... Και τρώω δγιο κομμάτια παστίτσιο....
Το βράδυ παίρνει το αμάξι και βλέπει τα χαρτιά από τα goodys χυμα και με παίρνει τηλέφωνο.... Το τι καντήλι άκουσα δε περιγράφεται.... Χοντρό με ανέβαζε χοντρό με κατέβαζε....

Reaction score
11.652
Επιστρέφω ένα απόγευμα από δουλειά, σταματάω goodys Ισθμό, παίρνω τρία cheese και τα τρώω στο δρόμο για Αθήνα. Φτανω σπίτι με ρωτάει η σύζυγος, εφαγες?
Όχι λέω.... Και τρώω δγιο κομμάτια παστίτσιο....
Το βράδυ παίρνει το αμάξι και βλέπει τα χαρτιά από τα goodys χυμα και με παίρνει τηλέφωνο.... Το τι καντήλι άκουσα δε περιγράφεται.... Χοντρό με ανέβαζε χοντρό με κατέβαζε....
Απρόσεχτο σε βρίσκω :thumbsup:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος