Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
17.429
IMG_5154.jpeg
IMG_5157.jpeg
IMG_5158.jpeg

Κεφτεδάκια - πιτάκια - μπρατλινγκε - από ρεβύθια,καρότο,αλεύρι, αυγά και τυρί ελληνικο και μαϊντανό από το βιβλίο μαγειρικής - αν θυμάμαι καλά της Βίκυ Λεανδρου.

Κάνω τη διπλή δόση γιατί είναι πολύ νόστιμα.Δοκιμαστε τα.Συνοδευονται με σως γιαουρτιού, γράφει….,αλλά θα δείτε και από μόνοι σας: Πάνε και ασυνόδευτα!

Σε ελαιόλαδο έγινε το δικό μου τηγάνισμα και προσέθεσα και κρεμμύδι και λίγη από την κολοκύθα που είχα μπροστά μου….( Προσθέστε ο,τι αρέσει σ εσάς.)

Δοκιμάστε τα και γράψτε εδώ!Πρωτοι απ όλους να το κάνουν ο Χ φειντερ και ο Ντιμιφουτ.—> Διαταγή.

Σήμ: ΚΑΙ ο Κωσταυτιας σε περίπτωση που του τελείωσαν τα ανγκους…

IMG_5159.png

Reaction score
17.429

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.698
Δοκιμάστε τα και γράψτε εδώ!Πρωτοι απ όλους να το κάνουν ο Χ φειντερ και ο Ντιμιφουτ.—> Διαταγή.
Και μετά έχει τσουκνίδες από τον Χρήστο για τη χαριστική βολή! :biggrin:

Άσε που έχει και μαϊντανό που δεν τον μπορώ καθόλου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.042
Κεφτεδάκια από ρεβύθια,καρότο,αλεύρι, αυγά και τυρί ελληνικο και
Άμα αρχίσουμε ψευτοκεφτέδες με ρεβίθια, παραμονεύει στη γωνία και το Μπουρανί, ωϊμε τι κσεπεζμός.

Κεφτεδάκια από αρνί, να δοκιμάσουμε. Μέχρι εκεί. Αρχίζει όμως να γίνεται λίγο μόδα με το αρνί και κοπές αρνιού και δεξερωγωτι, και λίγο ενοχλητικό το βρίσκω το "μοδάτο" στο φαϊ αλλά τες πα.

Τα τελευταία κεφτεδάκια που έφαγα, ήταν από ελάφι. Τα έκανε και medium well, ήταν ωραιότατα, και στον γιο μου άρεσαν. Στο Μαεστραντζα.

jag

Reaction score
31.061
Aς φάω λίγο μπρόκολο να μοιάσω του φίλου μας.
Άυριο ίσως κάνω χοχλιδοκεφτέδες. :spiteful:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.881
Με ρέγουλα το μπρόκολο άμα είσαι πρωτάρης, έχει σημαντικές παρενέργειες, θα σε οδηγήσει και σε λοιπές πρασινάδες που τρώει ο φίλο σου... :lolsign:

jag

Reaction score
31.061
Πρωτάρης ναι, κουνουπίδι αραιά και που
Σε πειράζω, σπάνια τρώω σαλιγκάρια αλλά αμα κάτσει μου αρέσουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης