- Reaction score
- 90.642
Θα καεί το πελεκούδιΈχω φακές, πολύ τις πεθύμησα!!
Έχω και νερόβραστα κολοκυθάκια με νερόβραστο μπρόκολο για σαλάτα![]()
Θα καεί το πελεκούδιΈχω φακές, πολύ τις πεθύμησα!!
Έχω και νερόβραστα κολοκυθάκια με νερόβραστο μπρόκολο για σαλάτα![]()
Κάπως τρώγεται έτσι.Έχω και μυστικό ώστε να μη χυλώνουν, αλλά που να ξέρς εσύ από αυτά τα πράματα![]()
Κάπως τρώγεται έτσι.
Θα επιληφθώ επί του θέματος.Πολύ πατάτα τηγανητή ρε συ Μιχάλη, χάθκε ο κόζμος να βάλς έστω ένα ρυζάκι, γανιάσαμε στη τηγανίλα!![]()
Από περιέργεια αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε μια φωτογραφία από δικό σου ψήσιμο όταν τη χρησιμοποιήσεις
αυτό το σπαστικό θέμα στις ηλεκτρικές ψησταριές που δεν έχουν κάποια επιφάνεια υψηλής θερμοκρασίας είναι οτι δεν σου δίνουν αυτό το "άρπαγμα" της εξωτερικής επιφάνειας διατηρώντας όμως το ψήσιμο εσωτερικά στα όρια του επιτρεπτού.Ξεχάστηκα, σόρρυ. Και τις έχω βγάλει εδώ και καμιά βδομάδα.
Μπριζόλα rib eye μικρού κόστους (ελληνικό). Ψήθηκε μόνη της στο μέσο της πλάκας της ψησταριάς*, πάχους περίπου 1,5 δάκτυλο. Βγήκε με το που άρχισε η φάση medium. Φαίνονται η πάνω και η κάτω πλευρά. Δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφορά πως ψήνει από πάνω και από κάτω.
View attachment 318852 View attachment 318853 View attachment 318854 View attachment 318855 View attachment 318856
Οι επόμενες ίδιου τύπου, μπήκαν μόνο οι 2 μαζί που ήταν περίπου του ιδίου πάχους. Βγήκαν λίγο πιο μετά από το medium.
View attachment 318857 View attachment 318858 View attachment 318859 View attachment 318860
Και η τρίτη που είχε απομείνει. Σε αυτή έκανα και μια περιστροφή στο ενδιάμεσο για να "σταυρώσουν" τα σημάδια και την κράτησα και λίγο παραπάνω. Αλλά νομίζω κάπου σε αυτή τη φάση μπήκε σε mode διατήρησης της θερμότητας και δεν έψηνε πρακτικά.
View attachment 318861 View attachment 318862 View attachment 318863
* εχω την xlarge ψησταριά. Ενα θέμα είναι ότι στο μέσο της πλάκας δεν έχει αντίσταση. Κάνει ένα μεγάλο κενό. Ισως δεν είναι καλή ιδέα να τις ψήνω στο κέντρο όταν είναι μονές.
Θα σε μαζέψει το Ηθών καμιά μέρα για προσβολή της δημοσίας αιδούς.Έχω Μπουρανί με κότα, για σαλάτα έχω νερόβραστες πρασινάδες, φώτο δεν βάζω.
Θα αφήσω τη φαντασία να οργιάσει σήμερα![]()
και το πιο σημαντικό ίσως ότι τη χρησιμοποιούν εύκολα όλοι στην οικογένεια (στη δική μου περίπτωση έχω ξεχάσει πως είναι το ψήσιμο, δεν ασχολούμαι πια, κάνω μόνο μαγειρέματααυτό το σπαστικό θέμα στις ηλεκτρικές ψησταριές που δεν έχουν κάποια επιφάνεια υψηλής θερμοκρασίας είναι οτι δεν σου δίνουν αυτό το "άρπαγμα" της εξωτερικής επιφάνειας διατηρώντας όμως το ψήσιμο εσωτερικά στα όρια του επιτρεπτού.
το φουρνάκι του Κώστα είναι μια περίπτωση που ακτινοβολεί έντονα, σε σ΄χαρε όμως δύσκολο.
από την άλλη μιλάμε για καθάρισμα που διαρκεί 3 λεπτά , ούτε seasoning ούτε τίποτα , πρακτικότης