Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
4.334
Απολύεσαι!

View attachment 319783

Ενα κόκκινο ( ήταν κόκκινο πριν μπει το γάλα καρύδας :biggrin: ) καρυ με γάλα καρύδας κιμα,ρεβύθια,αλλά λαχανικά,μπανάνα,σταφίδες,κράνμπερι,Κάσιους,φυσαλίδες,( Physalis )….συνοδεια ρυζιού Τζάσμιν η μπασματι ( ότι επιθυμείτε ).
πω πωωω (χωρίς τον κιμά, όμως)…

Reaction score
17.427
πω πωωω (χωρίς τον κιμά, όμως)…
Nai, όμως και με φύλλα ενός κόκκινου ( σαλάτας )Μαρουλιου Που ξέχασα ν αναφέρω.

Διχως κιμα θα εβαζα,όπως κάνουν οι Ινδοί , κομμάτια,πολλά κομμάτια μελιτζανας !
Εσένα θα σου κάνω κονέ με τον Μπρέτσο, θα τα βρείτε μια χαρά τα δυο σας.
Ελα Κανε μου,για να δω πως το κανείς…Άντρας που μαγειρεύει κι έχει χιούμορ και αθλείται και έχει και χαρακτήρα και άλλες ιδιότητες και….,είναι δυσεύρετος! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.831
Συγγνώμη, όταν λέτε μπουρανί, τι ακριβώς εννοείτε;
Μπουρανί μου έκανε η γιαγιά μου η Σμυρνιά, είναι πιλάφι, μου άρεσε. Αλλά έχω ίσα και με 40 χρόνια να φάω που έχω ξεχάσει πώς είναι πια.
Ντίμι, επειδή ο άνθρωπος είναι άσχετος, πες σε παρακαλώ τι είναι το μπουρανί!!

Reaction score
17.427
Ντίμι, επειδή ο άνθρωπος είναι άσχετος, πες σε παρακαλώ τι είναι το μπουρανί!!
Αυτός δεν θα βεβηλώσει τη σκέψη και το πληκτρολόγιο του . :biggrin:

( Στιγμές σαν κι αυτές θυμάμαι τον Ανδρέα - όχι τον Παπανδρέου - και τους αστείους σχολιασμούς του ….)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.831
Ελα Κανε μου,για να δω πως το κανείς…Άντρας που μαγειρεύει κι έχει χιούμορ και αθλείται και έχει και χαρακτήρα και άλλες ιδιότητες και….,είναι δυσεύρετος! :biggrin:
Καλός είμαι, μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, εκτός ότι βοσκάω σαν το γίδι, είμαι και λίγο ΠΑΣΟΚτζής :lolsign:

Reaction score
17.427
Καλός είμαι, μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, εκτός ότι βοσκάω σαν το γίδι, είμαι και λίγο ΠΑΣΟΚτζής :lolsign:
A, εγώ στα πολιτικά δεν ανακατεύομαι….Υπαρχει α-κόμμα το ΠΑΣΟΚ?

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.560

Κοίταξε, από κοντά βέβαια δεν τον έχω συναντήσει και ομολογουμένως φαινετανα είναι ολίγον τσόμπανος, αλλά πρέπει να έχει χρυσή καρδιά. Ή σιδερένια, τόσο σπανάκι που καταβροχθιζει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.831
A, εγώ στα πολιτικά δεν ανακατεύομαι….Υπαρχει α-κόμμα το ΠΑΣΟΚ?

Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνους με καιρούς ο πράσινος ο ήλιος θα ξανά λάμψει!! :biggrin:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis