Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 40.550
Εσένα θα σου κάνω κονέ με τον Μπρέτσο, θα τα βρείτε μια χαρά τα δυο σας.
πω πωωω (χωρίς τον κιμά, όμως)…Απολύεσαι!
View attachment 319783
Ενα κόκκινο ( ήταν κόκκινο πριν μπει το γάλα καρύδας) καρυ με γάλα καρύδας κιμα,ρεβύθια,αλλά λαχανικά,μπανάνα,σταφίδες,κράνμπερι,Κάσιους,φυσαλίδες,( Physalis )….συνοδεια ρυζιού Τζάσμιν η μπασματι ( ότι επιθυμείτε ).
Nai, όμως και με φύλλα ενός κόκκινου ( σαλάτας )Μαρουλιου Που ξέχασα ν αναφέρω.πω πωωω (χωρίς τον κιμά, όμως)…
Ελα Κανε μου,για να δω πως το κανείς…Άντρας που μαγειρεύει κι έχει χιούμορ και αθλείται και έχει και χαρακτήρα και άλλες ιδιότητες και….,είναι δυσεύρετος!Εσένα θα σου κάνω κονέ με τον Μπρέτσο, θα τα βρείτε μια χαρά τα δυο σας.
Ντίμι, επειδή ο άνθρωπος είναι άσχετος, πες σε παρακαλώ τι είναι το μπουρανί!!Συγγνώμη, όταν λέτε μπουρανί, τι ακριβώς εννοείτε;
Μπουρανί μου έκανε η γιαγιά μου η Σμυρνιά, είναι πιλάφι, μου άρεσε. Αλλά έχω ίσα και με 40 χρόνια να φάω που έχω ξεχάσει πώς είναι πια.
Αυτός δεν θα βεβηλώσει τη σκέψη και το πληκτρολόγιο του .Ντίμι, επειδή ο άνθρωπος είναι άσχετος, πες σε παρακαλώ τι είναι το μπουρανί!!
Καλός είμαι, μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, εκτός ότι βοσκάω σαν το γίδι, είμαι και λίγο ΠΑΣΟΚτζήςΕλα Κανε μου,για να δω πως το κανείς…Άντρας που μαγειρεύει κι έχει χιούμορ και αθλείται και έχει και χαρακτήρα και άλλες ιδιότητες και….,είναι δυσεύρετος!![]()
FixedΚαλός είμαι, μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, εκτός ότι βοσκάω σαν το γίδι γιατί είμαι λίγο ΠΑΣΟΚτζής![]()
A, εγώ στα πολιτικά δεν ανακατεύομαι….Υπαρχει α-κόμμα το ΠΑΣΟΚ?Καλός είμαι, μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, εκτός ότι βοσκάω σαν το γίδι, είμαι και λίγο ΠΑΣΟΚτζής![]()
Ελα Κανε μου,για να δω πως το κανείς…Άντρας που μαγειρεύει κι έχει χιούμορ και αθλείται και έχει και χαρακτήρα και άλλες ιδιότητες και….,είναι δυσεύρετος!![]()
A, εγώ στα πολιτικά δεν ανακατεύομαι….Υπαρχει α-κόμμα το ΠΑΣΟΚ?
πάλι με χρόνους με καιρούς ο πράσινος ο ήλιος θα ξανά λάμψει!!![]()
βασιλοπιτα...Πω πω, γάμο είχατε;
... Ούζο έβαλες ;