wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.538
OK, thanks!Το large. Στα mips ειδικά δεν έχεις καμία ελπίδα στο medium. Αφού σε μέτρησα...
(για κάποιο λόγο, τώρα είδα την απάντησή σου...

OK, thanks!Το large. Στα mips ειδικά δεν έχεις καμία ελπίδα στο medium. Αφού σε μέτρησα...
Σημαντική έκπτωση!!! καλή αγορά το κράνος αυτό είχε 385 νομίζω όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Θα αγόραζα και το angi mips στην θέση σου δεν είναι ακριβό. Μεγειά λοιπόν!!@AthanasiosL Σε εμπιστεύτηκα και παρήγγειλα το Prevail, σε Large. Αναμένω την παράδοση και την πρώτη βόλτα.
Ήταν καλή η χρονική στιγμή - πέραν του 31% έκπτωση στο site, ανακάλυψα ότι και τα δύο μου κράνη κατασκευάστηκαν πριν μία δεκαετία. Απορία (προς όλους): Ποιος είναι ο σωστός τρόπος απόρριψής τους; Τα πετάω στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση πλαστικών;
Είδα ξανά το video και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Η διαφορά στο μήκος των δύο ποδιών δεν διορθώνεται με εσωτερικούς πάτους; Πρέπει να χρησιμοποιηθούν SHIMs για τη διόρθωση;Κάνε αρχικά το κόλπο με τη κάμερα, αν δεν μπορείς να εντοπίσεις προς τα που γέρνει τι καράβι, τότε θα πρέπει να σε δει ένα έμπειρο μάτι πάνω στο ποδήλατο.
ΑκριβώςΠρέπει να χρησιμοποιηθούν SHIMs για τη διόρθωση;
ΟΚ.Ακριβώς
Σπρίντ ευθείας κάτω από το σπίτι μου. Επίσης βάλανε το βελούχι με τερματισμό στο χιονοδρομικό (Η ανηφόρα).![]()
Από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024
O ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την φετινή του έκδοση να εξελίσσεται από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024.www.sport24.gr