Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.538
Το large. Στα mips ειδικά δεν έχεις καμία ελπίδα στο medium. Αφού σε μέτρησα...
OK, thanks!

(για κάποιο λόγο, τώρα είδα την απάντησή σου...:headbang:)

wizzy

Reaction score
22.538
@AthanasiosL Σε εμπιστεύτηκα και παρήγγειλα το Prevail, σε Large. Αναμένω την παράδοση και την πρώτη βόλτα. :)

Ήταν καλή η χρονική στιγμή - πέραν του 31% έκπτωση στο site, ανακάλυψα ότι και τα δύο μου κράνη κατασκευάστηκαν πριν μία δεκαετία. Απορία (προς όλους): Ποιος είναι ο σωστός τρόπος απόρριψής τους; Τα πετάω στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση πλαστικών;

Reaction score
2.324
@AthanasiosL Σε εμπιστεύτηκα και παρήγγειλα το Prevail, σε Large. Αναμένω την παράδοση και την πρώτη βόλτα. :)

Ήταν καλή η χρονική στιγμή - πέραν του 31% έκπτωση στο site, ανακάλυψα ότι και τα δύο μου κράνη κατασκευάστηκαν πριν μία δεκαετία. Απορία (προς όλους): Ποιος είναι ο σωστός τρόπος απόρριψής τους; Τα πετάω στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση πλαστικών;
Σημαντική έκπτωση!!! καλή αγορά το κράνος αυτό είχε 385 νομίζω όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Θα αγόραζα και το angi mips στην θέση σου δεν είναι ακριβό. Μεγειά λοιπόν!!

wizzy

Reaction score
22.538
A, ρε Σάκη, πες το για το ANGI πιο νωρίς ρε φίλε! Δεν θα πληρώσω άλλα €15 μεταφορικά σε δεύτερη παραγγελία, ενώ θα μπορούσα να το είχα πάρει μαζί με το κράνος, στην ίδια παραγγελία!

Κάποια στιγμή, σε επόμενη παραγγελία, θα το "τσιμπήσω". Ευχαριστώ για την πρόταση!

wizzy

Reaction score
22.538
Κάνε αρχικά το κόλπο με τη κάμερα, αν δεν μπορείς να εντοπίσεις προς τα που γέρνει τι καράβι, τότε θα πρέπει να σε δει ένα έμπειρο μάτι πάνω στο ποδήλατο.

Είδα ξανά το video και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Η διαφορά στο μήκος των δύο ποδιών δεν διορθώνεται με εσωτερικούς πάτους; Πρέπει να χρησιμοποιηθούν SHIMs για τη διόρθωση;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.961
Είναι λίγο click-bait με δόση αλήθειας. Σε έναν αγώνα ερασιτεχνών στην Ισπανία τερματίζουν κάθε χρόνο οι μισοί.
Φέτος, μαθεύτηκε ότι στον τερματισμό υπάρχει doping control και τερμάτισαν οι 52 από τους 182 που ξεκίνησαν. :biggrin:

Anti-doping showed up at an amateur race in Valencia, 130 riders dropped out | Cyclingnews

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.162
Άμα έρθουν εδώ Άλεξ σε κάνα όπεν να δεις τι έχει να γίνει... Θα πάρουν τα ποδήλατα παραμάσχαλα και θα τρέχουν στα βουνά να κρυφτούν :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.162
Τιμονάκι τσαμπατάν, το φοράς και πετάς :roflmao:
Πάρε και τροχάκια ασορτί...
Η φάση με τα γυαλιστερά εξαρτήματα ποδηλάτου έχει πάει σε άλλο επίπεδο, παρακολουθώ τις τιμές και κάθε μήνα ανεβαίνουν σταθερά. Καλά μας κάνουν...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.162
Τη Κυριακή που μας πέρασε αποφάσισα να βγω για προπόνηση όξω, η διαδρομή που επέλεξα ήταν ανάβαση Τιτάν, δερβενοχώρια και επιστροφή με κατάβαση φυλής. Τη προπόνηση αυτή τη έχω κάνει πολλές φορές, η ανάβαση Τιτάν είναι μια αρκετά δύσκολη ανάβαση και συνήθως αποφεύγεται από τους ποδηλάτες, προτιμούν να ανέβουν από φυλή και να κατέβουν από Τιτάν. Επειδή τώρα τελευταία παρατηρώ ότι κάτι έχει αλλάξει στη φυσική κατάσταση, αποφάσισα να πατήσω ώστε να συγκρίνω το χρόνο σε σχέση με παλιότερα.
Αυτή τη φορά ένιωσα μια άνεση σε σχέση με παλιότερα και αυτό φάνηκε στο ότι πήγαινα μια ταχύτητα κάτω ελέγχοντας τους καρδιακούς παλμούς, παρόλα αυτά στα μισά αποφάσισα να κόψω λιγάκι ώστε να το απολαύσω και όχι να ανέβω πιεσμένος.
Έτσι έγινε, έφτασα πάν και έκανα επιτόπου αναστροφή και ξεκίνησα κατάβαση ώστε να συναντήσω το γκρουπ φίλων, λίγο αργότερα τους συνάντησα και έχοντας αυτοί live segment μου έλεγαν ότι πρέπει να έσπασα τα κοντέρ. Μέσα μου ήξερα ότι ανέβηκα πχιο άνετα και ότι πιθανόν κατέβασα ελάχιστα το προσωπικό χρόνο. Όταν εντέλει έφτασα σπίτι και ανέβασα τη προπόνηση εξεπλάγην ευχάριστα, εντέλει σε μια τέτοια ανάβαση είχα κατεβάσει 02:30 λεπτά το προσωπικό χρόνο, ήδη ο χρόνος που είχα ήταν πολύ καλός, όμως τόσα λεπτά παρακάτ σε μια τέτοια ανάβαση μου ήταν απίστευτο.
Τι μου συμβαίνει γιατρέ μου? 🤔

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.162
Αλήθεια είναι αυτό, αυτό όμως συνέβαινε ανέκαθεν, κάτι άλλο συμβαίνει.
Το παρατήρησα και τώρα που ήμαν στη Λάρσα με το ποδήλατο, όπου πήγα κατέβαζα το προσωπικό χρόνο με μεγάλη άνεση σε σχέση με παλιότερα.
Το μόνο που άλλαξε είναι το turbo trainer, το οποίο κρατώ στο πρόγραμμα με συνέπεια, παρόλο που είναι ταλαιπωρία και αφάνταστα κουραστικό σε σχέση με το ποδήλατο όξω. Αυτό να έκανε τη διαφορά?

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.538
(Σοβαρά τώρα) Μήπως οφείλεται στα SHIMs και στην εκμηδένιση της διαφοράς μήκους που είχες στα πόδια σου;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.162
Σίγουρα παίζει και αυτό, από αυτό κέρδισα άνεση και με τις νέες ρυθμίσεις πχιο επιθετικό κούμπωμα στο σύνολο, εδώ όμως μιλάμε για ανάβαση και για 60 watt παραπάν σε σχέση με πριν, 300 πατούσα πριν και τώρα 360 watt και με περίσσια άνεση

wizzy

Reaction score
22.538

Reaction score
2.324
Σπρίντ ευθείας κάτω από το σπίτι μου. Επίσης βάλανε το βελούχι με τερματισμό στο χιονοδρομικό (Η ανηφόρα).

Reaction score
25.532
Αλλά εσύ θα είσαι αλλού
Φέρανε τουρ κάτω από το σπίτι σου και εσύ ξεσπιτωνεσαι να δεις τζιιιρο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm