Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Θα το δοκιμάσω και εγώ αν και τώρα το έχω ασύρματα. Πάντως σε άλλες streaming συσκευές δεν είδα κάποια διαφορά.Βαζοντας το απευθειας στην υποδοχη του ethernet του wiim pro plus που εχω για μενα ηταν εμφανης η διαφορα. Το αν αξιολογει καποιος την διαφορα ως αρκετη για 90 ευρω ειναι δικο του θεμα. Κανενα θεμα δε δημιουργησε , ο ηχος εγινε πιο καθαρος.
Σε τι streaming συσκευες το δοκιμασες?Θα το δοκιμάσω και εγώ αν και τώρα το έχω ασύρματα. Πάντως σε άλλες streaming συσκευές δεν είδα κάποια διαφορά.
Εγω ειχα ελεγξει με την εφαρμογη wifiman του ios τοσο για packet losses οσο και για ping. Κανενα lost packet πριν κανενα και μετα. Το ping 6-8ms πριν και 6-8 ms μετα. Αυτα δεν αλλαξαν σε εμενα. NAS δεν εχω και το δικτυο μου ειναι απλο. Router Speedport plus 2 Cosmote (μονο το switch συνδεεται με ethernet) - 3m ethernet cable - Switch Netgear GS108E v3(μονο το wiim συνδεεται στο switch) - 1m ethernet - lan silencer-wiim.Marantz Cinema 60 με HEOS, raspberry pi και στο Ifi streamer για το οποίο αγοραστηκε αρχικά. Σε όλα δεν πρόσφερε κάτι είτε ήταν πάνω είτε όχι σε ακουστικό επίπεδο. Βέβαια το δίκτυο μου στο σπίτι δεν είναι ενα απλό δίκτυο του router του παρόχου αλλά είναι enterprise grade. Βασίζεται σε λύσεις της Extreme Networks που απο default έχουν υποστήριξη για broadcasting υλικό. Επίσης όταν το είχα πάνω είχα και packet losses και καθυστερήσεις στην εύρεση του NAS.
Εγώ γέλασα γιατί νομίζει ότι εχει χιούμορΆμα θέλετε κάτι που να δουλεύει επιβεβαιωμένα και με μετρήσεις και όχι φιδόλαδα, δοκιμάστε καρότα:
Μέχρι και από το ΥΤ video είναι εμφανέστατη η διαφορά και το επιβεβαιώνουν και οι μετρήσεις.
Χα χα το ίδιο έκανα και εγώ!!Εγω πάντως του έβαλα και υποστήριξη να μη με χαλάσει τη είσοδο lan του everπσόλο