ifi audio isilencer filter το εχει δοκιμασει κανεις ?

Reaction score
3.523
Ναι και δημιουργούσε πιο πολλά προβλήματα απο ότι βελτίωνε. Δυστυχώς δεν. Αυτό δεν έχει να πει κάτι για την αξιοπιστία της εταιρείας που φτιάχνει αξιόλογα dacs και όχι μόνο. Απλά το συγκεκριμένο δεν κάνει τίποτα το ακουστό τουλάχιστον.

Reaction score
2.120
Βαζοντας το απευθειας στην υποδοχη του ethernet του wiim pro plus που εχω, για μενα ηταν εμφανης η διαφορα. Το αν αξιολογει καποιος την διαφορα ως αρκετη για 90 ευρω ειναι δικο του θεμα. Κανενα θεμα δε δημιουργησε , ο ηχος εγινε πιο καθαρος.

Last edited:

Reaction score
3.523
Βαζοντας το απευθειας στην υποδοχη του ethernet του wiim pro plus που εχω για μενα ηταν εμφανης η διαφορα. Το αν αξιολογει καποιος την διαφορα ως αρκετη για 90 ευρω ειναι δικο του θεμα. Κανενα θεμα δε δημιουργησε , ο ηχος εγινε πιο καθαρος.
Θα το δοκιμάσω και εγώ αν και τώρα το έχω ασύρματα. Πάντως σε άλλες streaming συσκευές δεν είδα κάποια διαφορά.

Reaction score
2.120
Θα το δοκιμάσω και εγώ αν και τώρα το έχω ασύρματα. Πάντως σε άλλες streaming συσκευές δεν είδα κάποια διαφορά.
Σε τι streaming συσκευες το δοκιμασες?

Σημειωση: Μερικοι μπερδευουν την εννοια καθαρος με το ποσο bright ειναι ενας ηχος. Αυτο ειναι λαθος. Ο καθαρος ηχος , δηλαδη αυτος που εχει χαμηλη παραμορφωση και θορυβο ειναι απλα ησυχος και δινει αισθηση βαθους και εστιασης. Μερικοι χαρακτηριζουν τον πραγματικα καθαρο ηχο και τον τονικα ισορροπημενο ηχο ως βαρετο η μουντο. Εγω δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια...

Reaction score
3.523
Marantz Cinema 60 με HEOS, raspberry pi και στο Ifi streamer για το οποίο αγοραστηκε αρχικά. Σε όλα δεν πρόσφερε κάτι είτε ήταν πάνω είτε όχι σε ακουστικό επίπεδο. Βέβαια το δίκτυο μου στο σπίτι δεν είναι ενα απλό δίκτυο του router του παρόχου αλλά είναι enterprise grade. Βασίζεται σε λύσεις της Extreme Networks που απο default έχουν υποστήριξη για broadcasting υλικό. Επίσης όταν το είχα πάνω είχα και packet losses και καθυστερήσεις στην εύρεση του NAS.

Reaction score
2.120
Marantz Cinema 60 με HEOS, raspberry pi και στο Ifi streamer για το οποίο αγοραστηκε αρχικά. Σε όλα δεν πρόσφερε κάτι είτε ήταν πάνω είτε όχι σε ακουστικό επίπεδο. Βέβαια το δίκτυο μου στο σπίτι δεν είναι ενα απλό δίκτυο του router του παρόχου αλλά είναι enterprise grade. Βασίζεται σε λύσεις της Extreme Networks που απο default έχουν υποστήριξη για broadcasting υλικό. Επίσης όταν το είχα πάνω είχα και packet losses και καθυστερήσεις στην εύρεση του NAS.
Εγω ειχα ελεγξει με την εφαρμογη wifiman του ios τοσο για packet losses οσο και για ping. Κανενα lost packet πριν κανενα και μετα. Το ping 6-8ms πριν και 6-8 ms μετα. Αυτα δεν αλλαξαν σε εμενα. NAS δεν εχω και το δικτυο μου ειναι απλο. Router Speedport plus 2 Cosmote (μονο το switch συνδεεται με ethernet) - 3m ethernet cable - Switch Netgear GS108E v3(μονο το wiim συνδεεται στο switch) - 1m ethernet - lan silencer-wiim.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.030
Άμα θέλετε κάτι που να δουλεύει επιβεβαιωμένα και με μετρήσεις και όχι φιδόλαδα, δοκιμάστε καρότα:

Μέχρι και από το ΥΤ video είναι εμφανέστατη η διαφορά και το επιβεβαιώνουν και οι μετρήσεις.

Reaction score
2.120
Άμα θέλετε κάτι που να δουλεύει επιβεβαιωμένα και με μετρήσεις και όχι φιδόλαδα, δοκιμάστε καρότα:

Μέχρι και από το ΥΤ video είναι εμφανέστατη η διαφορά και το επιβεβαιώνουν και οι μετρήσεις.
Εγώ γέλασα γιατί νομίζει ότι εχει χιούμορ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.462
Ναι αλλά δεν μας είπες αν υπάρχουν ηχητικές διαφορές, αν αξίζει η αγορά του, ο νηματοθέτης θέλει να μάθει :biggrin:

Ξερω αυτά τα θέματα κάνουν "τζίζ", αυτά, τα καλώδια και οι μπάμιες :lolsign:

Όταν γράψουν αρκετοί εντυπώσεις και πάρω θάρρος θα γράψω και εγώ, τώρα φοβάμαι λίγο τον Σίμο :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab