Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;






costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
60.004
Reaction score
146.518
Χθεσινοβραδυνά, εψησα 6 μπριζόλες flat iron από black Angus.

Εδώ κομμένα τα 2 από τα 6.

1000015492.jpg


1000015493.jpg


Παρότι δεν έχει καλό marbling αυτή η κοπή, είναι πολύ μαλακό κρέας, αλλά οκ, σαφώς υποδεέστερο του rib eye.
 
Last edited:





bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
19.341
Reaction score
56.154
Ντιουρασελ οι μπαταρίες η έχεις και βοηθό?
Από 17 χρονών εκπαιδεύομαι να τα καταφέρνω όλα μαναχός, οργάνωση χρειάζεται, καθαρό μυαλό και ελάχιστο χρόνο ;)
Πρόλαβα έκανα και 70km προπόνηση με το ποδήλατο :biggrin:
 



abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
83.227
Reaction score
110.552
Το καθαρό που λες θα περάσει από ελέγχους; :rolleyes:
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
60.004
Reaction score
146.518
Και για γλυκό, έχω αυτό:

1000015513.jpg


Kobe Wine wagyu Beef is a special grade of beef that comes from the Tajima-gyu breed of cattle found in Japan’s Hyogo Prefecture.

The legend surrounding Kobe beef has long been a source of fascination. Folklore tells of cows enjoying classical music, massages with sake and diets based on beer.

Kobe beef is prized for its flavour, marbling, and texture. It’s buttery, smooth, melt-in-your-mouth texture and qualities make it different to any other meat on Earth..
 





Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.983
Μηνύματα
3.069.056
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou
Top