Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;






costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.615
Reaction score
142.485
Χθεσινοβραδυνά, εψησα 6 μπριζόλες flat iron από black Angus.

Εδώ κομμένα τα 2 από τα 6.

1000015492.jpg


1000015493.jpg


Παρότι δεν έχει καλό marbling αυτή η κοπή, είναι πολύ μαλακό κρέας, αλλά οκ, σαφώς υποδεέστερο του rib eye.
 
Last edited:





bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
17.449
Reaction score
52.447
Ντιουρασελ οι μπαταρίες η έχεις και βοηθό?
Από 17 χρονών εκπαιδεύομαι να τα καταφέρνω όλα μαναχός, οργάνωση χρειάζεται, καθαρό μυαλό και ελάχιστο χρόνο ;)
Πρόλαβα έκανα και 70km προπόνηση με το ποδήλατο :biggrin:
 



abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
81.488
Reaction score
105.724
Το καθαρό που λες θα περάσει από ελέγχους; :rolleyes:
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.615
Reaction score
142.485
Και για γλυκό, έχω αυτό:

1000015513.jpg


Kobe Wine wagyu Beef is a special grade of beef that comes from the Tajima-gyu breed of cattle found in Japan’s Hyogo Prefecture.

The legend surrounding Kobe beef has long been a source of fascination. Folklore tells of cows enjoying classical music, massages with sake and diets based on beer.

Kobe beef is prized for its flavour, marbling, and texture. It’s buttery, smooth, melt-in-your-mouth texture and qualities make it different to any other meat on Earth..
 





ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.322
Μηνύματα
3.008.657
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian
Top