Μόναχο...κατόπιν εορτής

Reaction score
22.149
Γαλαξιακες :biggrin:

Υπό την ευγενική υποστήριξη 2 ενεργών μπασοπαγιδων της psi audio στις μπροστινες γωνίες απο οτι διεκριναν τα μπριμπιλωτα μου μάτια :biggrin:

Μια από τα ίδια και για μένα.

Τα μικρά που άκουσα, μου έδωσαν την εντύπωση ότι έπαιζαν στα όριά τους, ίσως και πέρα από αυτά ακόμη και με την υποστήριξη των σαμπς.
Άμα διαβάζω δε στην σελίδα τους τιμές και 1200 Watt audiophile amplifier μου σηκώνεται..... η τρίχα :biggrin:

Ελεγχόμενο μπασο, συνολικά όμως δεν με ενθουσίασε, λόγω χώρου πιθανόν.
Μιλώντας στα πεταχτά με τον έναν μου ανέφερε ότι οι στουντιάδες δουλεύουν κατά κανόνα σε στάθμες 75 db στο στούντιο.

Αναμένω τις εντυπώσεις σου από το πολυκαναλικο με τα kii :biggrin:
Ε, καλά εσύ δύσκολα ενθουσιάζεσαι και ευχαριστιέσαι, έχεις συνηθίσει σε πολυ υψηλά επίπεδα. :D

Αααα, είχε και τα Stenheim ; Δεν το πρόσεξα, ήταν βίντεο. Και αυτά θα τα τα πάρω. Και πρώτα απο όλα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.406
Δεν κάνουν έτσι χαΐρι με τα μεγάλα πάνελ Magnepan...
DSC_8933ss.jpg

πωπωωωωω και ειχα στα σχεδια να παω μοναχο για την εκθεση αλλα το ακυρωσα.....ευτυχως .....
τοσες φωτο απο ηχεια,,,,,,τετοια ασχημια θα ηθελα τριπλη δοση xanax για να ερθω στα ισια μου :lol:
Decembered.jpg

Reaction score
22.149
πωπωωωωω και ειχα στα σχεδια να παω μοναχο για την εκθεση αλλα το ακυρωσα.....ευτυχως .....
τοσες φωτο απο ηχεια,,,,,,τετοια ασχημια θα ηθελα τριπλη δοση xanax για να ερθω στα ισια μου :lol:
Έτσι είναι τα καλά ηχεία .... άσχημα. :D

Reaction score
9.479
Θ'αναφερθώ οπωσδήποτε αλλά δεν νοούνται συγκρίσεις με παραδοσιακά δικαναλικά αφού ανήκαν όπως και το πιο lifestyle Lyngdorf σε άλλη ανώτερη πίστα... Συνοδευόμενα κιόλας με το πλέον σημαδιακό γεγονός της έκθεσης...

Ανάπαυλα όμως λίγο πριν την αποκορύφωση με παρουσίαση κακώς κειμένων ...
Αυτή τη χρονιά η παράθεση έχει το γενικό τίτλο "Η λίστα του Ονειρεμένου Ποδιού (Dreamyfoot's List)" τιμής ένεκεν για διακεκριμένο μέλος που κρατά σχολαστικά λίστες ανεπιθύμητων. :laugh:
Συμφωνώ 100%

Τάγμα ανεπιθυμήτων........ για τους αντιφρονούντες :biggrin:

Reaction score
9.479
Εσυ γιατί δεν πήγες ;
Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος.

Για τις λίστες ανεπιθυμητων ας μην ανοίξω το στόμα μου :biggrin: δεν είναι της παρούσης
Κατα είμαι, αν δεν το πιάσες. 🙂

Reaction score
22.149
Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος.

Για τις λίστες ανεπιθυμητων ας μην ανοίξω το στόμα μου :biggrin: δεν είναι της παρούσης
Κατα είμαι, αν δεν το πιάσες. 🙂
Πάλι σε λάθος άτομο απαντάς ; :D

Να με μπλέξεις θέλεις ; :D

Reaction score
3.334
Αυτή τη χρονιά η παράθεση έχει το γενικό τίτλο "Η λίστα του Ονειρεμένου Ποδιού (Dreamyfoot's List)" τιμής ένεκεν για διακεκριμένο μέλος που κρατά σχολαστικά λίστες ανεπιθύμητων.
Γιαυτό Θα μείνει στην ιστορία ως λίσταρχος

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.406
Επιστρέφουμε σε δύο εκθέματα που ο υποφαινόμενος βρίσκει χορταστικά και διόλου... άσχημα

Το πιο προσιτό Geithain RL921Κ ακουγόταν σε ενεργή έκδοση κάτι παραπάνω από ΄΄μικρό αδερφάκι΄΄ του 901 και προτείνεται ένθερμα στον EAR για μελλοντική αναβάθμιση στα ηχειακά του κανάλια έναντι των μεγαλύτερων και ακριβότερων μοντέλων.
1747676517418.png

Perlisten S7t με Trinnov δικαναλικό και πρεμιέρα στο βαρύγδουπο -κυριολεκτικά και μεταφορικά - D8iS sub που κάνει...κρέας τα μούτρα του Moby - λέμε τώρα... προσγειωμένο hiend χωρίς ηχεία ντουλαποσύνθετα. Δεν εκλιπαρούσε την προσοχή αλλά σε έκανε να το έπαιρνες κατευθείαν χωρίς επιδείξεις με το δικό σου setup εμπνέοντας τη σιγουριά πως θα το τακτοποιούσες και θα σε... τακτοποιούσε ωραία κι εκείνο με τη σειρά του.

D'Agostino Progression ολοκληρωμένος και...ολοπληρωμένος ενισχυτής. Δεν μπορούμε παρά να...συμφωνήσουμε και να επαυξάνουμε ως προς την πινακίδα αφού...ο Trinnov με τελικούς σε 2.1 setup συνοδεία sub ομόσταυλων με το Perlisten θα ήταν προτιμότερος. :roflmao:

Είναι πράγματι να τους βγάζει κανείς το καπέλο...

Reaction score
9.479
Perlisten S7t με Trinnov δικαναλικό και πρεμιέρα στο βαρύγδουπο -κυριολεκτικά και μεταφορικά - D8iS sub που κάνει...κρέας τα μούτρα του Moby - λέμε τώρα... προσγειωμένο hiend χωρίς ηχεία ντουλαποσύνθετα. Δεν εκλιπαρούσε την προσοχή αλλά σε έκανε να το έπαιρνες κατευθείαν χωρίς επιδείξεις με το δικό σου setup εμπνέοντας τη σιγουριά πως θα το τακτοποιούσες και θα σε... τακτοποιούσε ωραία κι εκείνο με τη σειρά του.
Πιο πολύ μ άρεσε το δικάναλο παραδίπλα το πιο προσιτό της perlisten αν κατάλαβα καλά με τον κυματοδηγο.:D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.744
Geithain RL921Κ ακουγόταν σε ενεργή έκδοση κάτι παραπάνω από ΄΄μικρό αδερφάκι΄΄ του 901
Δεν έχουν και τόσο σημαντική διαφορά στην τιμή.
Τώρα βέβαια... άμα θες 15, νταξ.

Reaction score
2.078
Από το setup Wadax-Magico... Όχι, δεν είναι δοσιμετρική αντλία πισίνας αλλά ο πάροχος ρεύματος από τη Shunyata που δεν κάνει προσφορές για να δελέαζε καταναλωτές...
Τι δοσιμετρική αντλία πισίνας βρε, πυροσβεστικός κρουνός ειναι με μανικες!!!!
:lolsign:
Έτσι είναι τα καλά ηχεία .... άσχημα. :D
Νομος!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.406
η μονη αποδεκτη αισθητικα φωτογραφια , απο ολες που εχετε ανεβασει
Μακάρι να ήταν και... ακροαματικά αποδεκτή.
Τι δοσιμετρική αντλία πισίνας βρε, πυροσβεστικός κρουνός ειναι με μανικες!!!!
:lolsign:

Νομος!
Τρομο-νόμος :sneaky:
ζωολογικος κηπος με πυθωνες δεν λετε καλυτερα.
fono acoustica- Εδώ πια δεν κρατάνε το παραμικρό πρόσχημα ... Έχουν δώσει απομίμηση φιδοδέρματος στο περίβλημα των καλωδίων. Καρατζούς μαζί με τους χρυσαφί ανελκυστήρες και τα ψυγεία περιπτέρου με τα εμφιαλωμένα νερά...

👎

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.488
Ελεγχόμενο μπασο, συνολικά όμως δεν με ενθουσίασε
Άϊ μαρή που δεν ενθουσιάζεσαι κιόλας.. 😂😁

Το πιο προσιτό Geithain RL921Κ ακουγόταν σε ενεργή έκδοση κάτι παραπάνω από ΄΄μικρό αδερφάκι΄΄ του 901 και προτείνεται ένθερμα στον EAR για μελλοντική αναβάθμιση στα ηχειακά του κανάλια
Ναι, είναι μια "λογική" επιλογή, αν και δεν θα έχει τον "κτύπο" (κρουστική) του 16" μεγαφώνου του 901, λόγω διαμέτρου γουφερ.

Ωστόσο, το κόστος της 15-άδας, δεν είναι στα πλαίσια του "λογικού", τουλάχιστον στη δική μου "λογική", εφόσον δεν διαθέτει 16" και είναι ουσιαστικά στα ίδια λεφτά με το 901.

Τονικά βέβαια, είναι όντως σα το 901, και πολύ καλά τα λες στις ακουστικές σου εκτιμήσεις, όπως άλλωστε το λέει κι η ίδια η me geithein στην σελίδα του 921:

The RL921K is based on the timeless classic design of the legendary RL901K. Not only optically but also tonally the RL921K follows in the steps of its older sibling. Therefore it is the optimal solution in cases where the RL901K can not be used because of its size or short listening distances. The RL921K is aimed at professional users as well as music enthusiasts.

ΥΓ. Στην έκδοση με εξωτερικούς τους ενισχυτές, έχουν συμμαζέψει το βάθος στα 30cm, αλλά το κόστος αυξάνεται κι άλλο..

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.406
Αγαπημένοι Nubertάδες έχω για πάρτη σας δύο αράδες, δεν μου κάνει κέφι να ενταχθείτε σε λίστα ανεπιθύμητων καθότι τα ηχεία σας παίζουν και δείχνουν ωραία θεμελιώνοντας μια κατάσταση κανονικότητας για την υψηλή πιστότητα και τους κατόχους των.

Δεν γίνεται όμως να μας κατεβάζετε σε επίδειξη ολόκληρη σειρά μοντέλων για ένταξη σε πολυκαναλική αρχιτεκτονική χωρίς να βάζατε να παίξει ούτε καν ένα ταπεινό πεντακαναλικό setup έτσι για ξεκάρφωμα.

Reaction score
576
Οτι video εχω δει απο την εκθεση δειχνουν δικαναλο και πολυ λαμπα.
Ακομα και "πολυκαναλες εταιρειες δειχνουν να λενε "καλλιο 2 και στο χερι παρα 10 και καρτερι".

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.406
΄΄Τα μυαλά μας και μια...LYBRA΄΄ (εταιρεία των ικριωμάτων)

Πάνελ...Fonica οδηγούμενα από παθιάρικα (PATHOS) ενισχυτικά , εύφημος μνεία για setup αναμοχλεύον μνήμες από παλαιάς σχολής hi-end που αρκετοί από εμάς είχαν κάποτε...πληρώσει. Γλυκύτητα χροιών κι αιθέρια ηχητική σκηνή να ματώνουν τα αισθητήρια φέρνοντας υγρασία... στους οφθαλμούς , καβούρια στις τσέπες κι έλλειψη απαιτητικού προγράμματος κατά την επίδειξη.
old school hiend.jpg

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.324
Members
38.446
Νεότερο μέλος