Μόναχο...κατόπιν εορτής

Reaction score
22.200
To θέμα με το setup του EAR είναι ότι η ακρόασή του αναμένεται ν'αποτελέσει αυτό που οι αγγλόφωνοι αποκαλούν ΄΄Life Changing Experience΄΄... Οπότε όποιος πηγαίνει πρέπει να είναι προετοιμασμένος ν'αλλάξει τις χαϊφαϊντελιστικές του τακτικές αλλιώτικα δεν θα μπορέσει να τακτοποιείται κατόπιν με ό,τι υποδεέστερο μπορεί να διέθετε ήδη.
Ξέρεις πόσα αστεία μπορώ να βγάλω απο αυτό ε ;

α) Τα παραλές γιατί δεν έχεις ακούσει το σύστημα του N.K. :D

β) John τι του βάζεις like ; Σιγά μην αφήοσυμε τα C_O_R_A_L για τα καβουρντηστήρια εκεί του Ear. :D

γ) Δηλαδή εάν οδηγήσω μια Ferrari ή Veyron μετά δεν θα μπορώ να οδηγήσω ξανά το αμαξάκι μου ή θα πάω να αγοράσω Βειρόν ; :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.515
Καμπίνες σαν ακατέργαστες μαρμαρόπλακες από... λατομείο στα ηχεία Acora MRC-2
1748082473889.jpeg

Τη βεντάλια όχι της Λαίδης Windermere αλλά της Anette...(μη τυχόν και την απαθανάτιζαν μαζί με τα Kii όπου συμμετείχε κι εκείνη στην παρουσίαση...)
1748082628731.jpeg

JBL που είχε τα τελευταία της μοντέλα σε βάθρο αντί να παίζουν οδηγούμενα από τα νέα ενισχυτικά Mark Levinson επειδή τα ηχεία δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσουν κανονικά στο τέλος του έτους - Φάτε μάτια ψάρια
1748083135170.jpeg

Ηχεία ολόλευκα Bhutia. :D

Άμα προσέχεις πέρα από την πρόσοψη δεν είναι ολόλευκα.:laugh:

Last edited:

Reaction score
22.200
Tidal Bugatti
Νάτη η Bugatti που λέγαμε. :D

Νάτη και η Ferrari στα κόκκινα ράφια. Καλά δεν είναι κάπως μεγάλα για το μέγεθος των συσκευών που καλούνται να στηρίζουν ; Αμ, ο συνδυασμός με μαύρο ; :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.171
β) John τι του βάζεις like ; Σιγά μην αφήοσυμε τα C_O_R_A_L για τα καβουρντηστήρια εκεί του Ear. :D
Αλλο πράγμα οι κοινωνικές συναναστροφές , άλλο πράγμα , τα ομότιμα ηχεία.
Είμαι σίγουρος ότι του EAR παίζουν καλά.
Ασχετα αν μου αρέσουν ή όχι .

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.801
Ηχεία ολόλευκα Bhutia. :D

Του Άρεως το κέρατο. :roflmao: :lolsign:

Κι εμένα μου αρέσουν τα λευκά ηχεία. Για το δικό μου γούστο τα ωραιότερα είναι εκείνα τα 501,2,3 της Fyne Audio.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.515
Του Άρεως το κέρατο. :roflmao: :lolsign:

Κι εμένα μου αρέσουν τα λευκά ηχεία. Για το δικό μου γούστο τα ωραιότερα είναι εκείνα τα 501,2,3 της Fyne Audio.
Για ν'ακριβολογούμε δεν είναι του Άρεως αλλά του θεού... Πάνα.:smile:

Reaction score
22.200
Για ν'ακριβολογούμε δεν είναι του Άρεως αλλά του θεού... Πάνα.:smile:
Ναι το Aries είναι το Κυπριακό αρσενικό (ram) αγριοπρόβατο (μουφλόν). Το θηλυκό σπάνια έχει κέρατα.

Cerat είναι λατινικά το Keras = κέρας = horn.

Απο το Cerat βγαίνει και η κερατίνη (α- κερατίνη, μαλακός τύπος στην προκειμένη).

Τα κέρατα κάποιων ζώων είναι μέσα μασίφ και κάποια όχι. Τα δεύτερα δεν αναπτύσσονται με μεγάλη διάμετρο και μήκος (μασίφ) εσωτερικά και αυτό που βλέπουμε εμείς απέξω σαν πιο μεγάλη διάμετρο , μέσα είναι κενό και δρά σαν κόρνα. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο ζώο και εάν το δανείστηκαν - εμπνεύστηκαν μόνο για (απο) την εξωτερική του μορφή ή και εσωτερική δομή του.

Last edited:

Reaction score
22.200
Καμπίνες σαν ακατέργαστες μαρμαρόπλακες από... λατομείο στα ηχεία Acora MRC-2
View attachment 368197

Τη βεντάλια όχι της Λαίδης Windermere αλλά της Anette...(μη τυχόν και την απαθανάτιζαν μαζί με τα Kii όπου συμμετείχε κι εκείνη στην παρουσίαση...)
View attachment 368198

JBL που είχε τα τελευταία της μοντέλα σε βάθρο αντί να παίζουν οδηγούμενα από τα νέα ενισχυτικά Mark Levinson επειδή τα ηχεία δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσουν κανονικά στο τέλος του έτους - Φάτε μάτια ψάρια
View attachment 368201

Άμα προσέχεις πέρα από την πρόσοψη δεν είναι ολόλευκα.:laugh:
Η Ανέττα παντού βρίσκεται βλέπω, όπως προέβλεψα. Καλή κοπέλα φαίνεται. Έπρεπε να της μιλήσεις . Είμαστε πες απο ένα μικρό αλλά "αξιοπρπεπές" audio site και να έβγαινες φωτογραφία βάζοντας την να κρατάει το λογότυπο (avsite). :D

Μετά να της πείς ότι έχουμε ένα ελεύθερο παιδί της παντρειάς τον N.K. :D

Reaction score
22.200
Εχουμε και τον @thva αλλά είναι λίγο δύσκολος .
her ability to fuse emotional depth with technical precision makes her an ideal representative

Καλύτερα απο την Μαρία μας αποκλείεται. Θα της το στείλω e-mail.

Εγώ είμαι παντρεμένος με το audio. :D :D :D

Last edited:

Reaction score
653
α) Τα παραλές γιατί δεν έχεις ακούσει το σύστημα του N.K. :D
γ) Δηλαδή εάν οδηγήσω μια Ferrari ή Veyron μετά δεν θα μπορώ να οδηγήσω ξανά το αμαξάκι μου ή θα πάω να αγοράσω Βειρόν ; :D
Ξέχασες το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
και πολλά ακόμα!!!
;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.515
...
Εάν έχεις ένα αμαξάκι που το χρησιμοποιείς για καθημερινές και συνηθισμένες ανάγκες τότε θα σου ήταν αυτό πιο ωφέλιμο από οποιαδήποτε πρόσκαιρη υπερβατική εμπειρία με supercar. Επειδή όμως μας έχεις εξηγήσει πόσο μεγάλες προσδοκίες έχεις κατά τη συμβίωση με ηχοσυστήματα σε καθημερινή βάση και δεδομένου του τρόπου που ατενίζουν το audio οι ένθερμοι ακροαματικόφιλοι ο παραλληλισμός που φέρνεις είναι πράγματι...αστείος.:sneaky:
Ξέχασες το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
και πολλά ακόμα!!!
;)
Μακάριοι οι πτωχοί στο πνεύμα καθώς και οι πνευματώδεις στη...φτώχεια.:wink:

Last edited:

Reaction score
1.799
To θέμα με το setup του EAR είναι ότι η ακρόασή του αναμένεται ν'αποτελέσει αυτό που οι αγγλόφωνοι αποκαλούν ΄΄Life Changing Experience΄΄... Οπότε όποιος πηγαίνει πρέπει να είναι προετοιμασμένος ν'αλλάξει τις χαϊφαϊντελιστικές του τακτικές αλλιώτικα δεν θα μπορέσει να τακτοποιείται κατόπιν με ό,τι υποδεέστερο μπορεί να διέθετε ήδη.
Ενώ το σύστημα αυτό είναι βασισμένο σε αρχές και μελετημένο με αντικειμενικά καλούς δείκτες πιστεύω ότι η προκατάληψη που υπάρχει αλλά και το είδος του ήχου του high end που είναι ο στόχος πολλών δεν θα οδηγήσει στο συναίσθημα που λες μετά την ακρόαση …

Last edited:

Reaction score
22.200
Εάν έχεις ένα αμαξάκι που το χρησιμοποιείς για καθημερινές και συνηθισμένες ανάγκες τότε θα σου ήταν αυτό πιο ωφέλιμο από οποιαδήποτε πρόσκαιρη υπερβατική εμπειρία με supercar. Επειδή όμως μας έχεις εξηγήσει πόσο μεγάλες προσδοκίες έχεις κατά τη συμβίωση με ηχοσυστήματα σε καθημερινή βάση και δεδομένου του τρόπου που ατενίζουν το audio οι ένθερμοι ακροαματικόφιλοι ο παραλληλισμός που φέρνεις είναι πράγματι...αστείος.:sneaky:

Μακάριοι οι πτωχοί στο πνεύμα καθώς και οι πνευματώδεις στη...φτώχεια.:wink:
Η αλήθεια είναι ότι άλλους είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα αυτό... όχι τον εαυτό μου. Οπότε δεν ξέρω να απαντήσω. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.347
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk