Μόναχο...κατόπιν εορτής

Reaction score
22.191
To θέμα με το setup του EAR είναι ότι η ακρόασή του αναμένεται ν'αποτελέσει αυτό που οι αγγλόφωνοι αποκαλούν ΄΄Life Changing Experience΄΄... Οπότε όποιος πηγαίνει πρέπει να είναι προετοιμασμένος ν'αλλάξει τις χαϊφαϊντελιστικές του τακτικές αλλιώτικα δεν θα μπορέσει να τακτοποιείται κατόπιν με ό,τι υποδεέστερο μπορεί να διέθετε ήδη.
Ξέρεις πόσα αστεία μπορώ να βγάλω απο αυτό ε ;

α) Τα παραλές γιατί δεν έχεις ακούσει το σύστημα του N.K. :D

β) John τι του βάζεις like ; Σιγά μην αφήοσυμε τα C_O_R_A_L για τα καβουρντηστήρια εκεί του Ear. :D

γ) Δηλαδή εάν οδηγήσω μια Ferrari ή Veyron μετά δεν θα μπορώ να οδηγήσω ξανά το αμαξάκι μου ή θα πάω να αγοράσω Βειρόν ; :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.506
Καμπίνες σαν ακατέργαστες μαρμαρόπλακες από... λατομείο στα ηχεία Acora MRC-2
1748082473889.jpeg

Τη βεντάλια όχι της Λαίδης Windermere αλλά της Anette...(μη τυχόν και την απαθανάτιζαν μαζί με τα Kii όπου συμμετείχε κι εκείνη στην παρουσίαση...)
1748082628731.jpeg

JBL που είχε τα τελευταία της μοντέλα σε βάθρο αντί να παίζουν οδηγούμενα από τα νέα ενισχυτικά Mark Levinson επειδή τα ηχεία δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσουν κανονικά στο τέλος του έτους - Φάτε μάτια ψάρια
1748083135170.jpeg

Ηχεία ολόλευκα Bhutia. :D

Άμα προσέχεις πέρα από την πρόσοψη δεν είναι ολόλευκα.:laugh:

Last edited:

Reaction score
22.191
Tidal Bugatti
Νάτη η Bugatti που λέγαμε. :D

Νάτη και η Ferrari στα κόκκινα ράφια. Καλά δεν είναι κάπως μεγάλα για το μέγεθος των συσκευών που καλούνται να στηρίζουν ; Αμ, ο συνδυασμός με μαύρο ; :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.167
β) John τι του βάζεις like ; Σιγά μην αφήοσυμε τα C_O_R_A_L για τα καβουρντηστήρια εκεί του Ear. :D
Αλλο πράγμα οι κοινωνικές συναναστροφές , άλλο πράγμα , τα ομότιμα ηχεία.
Είμαι σίγουρος ότι του EAR παίζουν καλά.
Ασχετα αν μου αρέσουν ή όχι .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.344
Members
38.447
Νεότερο μέλος
GeorgieK