- Reaction score
- 7.060
Πάρε το gen 2.........μην μπλέκεις με μετατροπείς κλπ.
Δες το προηγούμενο μήνυμά μου για το gen2. Θα παίζει πιστεύεις;Πάρε το gen 2.........μην μπλέκεις με μετατροπείς κλπ.
Είναι μια λύση και αυτό.....Εφόσον το arylic έχει HDMI in, μήπως μια πιο απλή λύση θα ήταν ένα HDMI splitter; Ώστε το ένα HDMI να πηγαίνει στο Arylic και το άλλο στην TV;
Γενικά τα splitters είναι πιο απλά και φθηνά από τα audio extractors. Και δεν υπάρχει και λόγος για audio extraction εφόσον το κάνει ήδη το arylic που το έχεις.
Ή δεν θα λειτουργούσε επειδή είναι ARC είσοδος και δεν δέχεται "κανονικό" σήμα; Πιστεύω όμως σχετικά εύκολα θα βρεις να σου δανείσει κάποιος ένα splitter για να το δοκιμάσεις (και με το υπάρχον TV box).
Δες το προηγούμενο μήνυμά μου για το gen2. Θα παίζει πιστεύεις;
Που κοίταξα τα specs του Arylic BP50 έχει HDMI ARC IN.Εφόσον το arylic έχει HDMI in, μήπως μια πιο απλή λύση θα ήταν ένα HDMI splitter; Ώστε το ένα HDMI να πηγαίνει στο Arylic και το άλλο στην TV;
Γενικά τα splitters είναι πιο απλά και φθηνά από τα audio extractors. Και δεν υπάρχει και λόγος για audio extraction εφόσον το κάνει ήδη το arylic που το έχεις.
Ή δεν θα λειτουργούσε επειδή είναι ARC είσοδος και δεν δέχεται "κανονικό" σήμα; Πιστεύω όμως σχετικά εύκολα θα βρεις να σου δανείσει κάποιος ένα splitter για να το δοκιμάσεις (και με το υπάρχον TV box).
Δες το προηγούμενο μήνυμά μου για το gen2. Θα παίζει πιστεύεις;
Ναι το ξέρω, το είχα κοιτάξει πριν στο γράψω. Αυτό που δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά (γι'αυτό είπα να το δοκιμάσεις πρώτα) είναι αν μία HDMI ARC είσοδος θα δουλεύει αν της δώσεις ένα κανονικό (και όχι ARC) σήμα. Με εικόνα και ήχο δηλαδή, όπως βγαίνει από το TV box.Που κοίταξα τα specs του Arylic BP50 έχει HDMI ARC IN.