Αγορά tv box

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.961
Εφόσον το arylic έχει HDMI in, μήπως μια πιο απλή λύση θα ήταν ένα HDMI splitter; Ώστε το ένα HDMI να πηγαίνει στο Arylic και το άλλο στην TV;

Γενικά τα splitters είναι πιο απλά και φθηνά από τα audio extractors. Και δεν υπάρχει και λόγος για audio extraction εφόσον το κάνει ήδη το arylic που το έχεις.

Ή δεν θα λειτουργούσε επειδή είναι ARC είσοδος και δεν δέχεται "κανονικό" σήμα; Πιστεύω όμως σχετικά εύκολα θα βρεις να σου δανείσει κάποιος ένα splitter για να το δοκιμάσεις (και με το υπάρχον TV box).
Πάρε το gen 2.........μην μπλέκεις με μετατροπείς κλπ.
Δες το προηγούμενο μήνυμά μου για το gen2. Θα παίζει πιστεύεις;

Reaction score
3.144
Εφόσον το arylic έχει HDMI in, μήπως μια πιο απλή λύση θα ήταν ένα HDMI splitter; Ώστε το ένα HDMI να πηγαίνει στο Arylic και το άλλο στην TV;

Γενικά τα splitters είναι πιο απλά και φθηνά από τα audio extractors. Και δεν υπάρχει και λόγος για audio extraction εφόσον το κάνει ήδη το arylic που το έχεις.

Ή δεν θα λειτουργούσε επειδή είναι ARC είσοδος και δεν δέχεται "κανονικό" σήμα; Πιστεύω όμως σχετικά εύκολα θα βρεις να σου δανείσει κάποιος ένα splitter για να το δοκιμάσεις (και με το υπάρχον TV box).

Είναι μια λύση και αυτό..... :)

Reaction score
3.144

Που κοίταξα τα specs του Arylic BP50 έχει HDMI ARC IN.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.961
Που κοίταξα τα specs του Arylic BP50 έχει HDMI ARC IN.
Ναι το ξέρω, το είχα κοιτάξει πριν στο γράψω. Αυτό που δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά (γι'αυτό είπα να το δοκιμάσεις πρώτα) είναι αν μία HDMI ARC είσοδος θα δουλεύει αν της δώσεις ένα κανονικό (και όχι ARC) σήμα. Με εικόνα και ήχο δηλαδή, όπως βγαίνει από το TV box.

Οπότε για να είσαι σίγουρος, σύνδεσε την έξοδο HDMI του tv box που έχεις ήδη με την HDMI IN του Arylic να δεις αν παίζει ο ήχος. Αν παίζει, τότε όπως είπα με ένα splitter είσαι κομπλέ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds