Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Εν τω μεταξύ, αυτός έχει πάρει παραμάζωμα την Πολωνία με το e-bike του και καταγράφει διαδρομές και τις ανεβάζει rouvy.
Όσοι ασχολούμαστε με τη ποδηλασία δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά, στο λέω να το ξέρς, μιας και ψήνεσαι να μπεις στο κουρμπέτι :biggrin:
(μη πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα)

Last edited:

Reaction score
20.901
Διαφωνώ... οι άλλοι που δεν ασχολούνται... δεν είναι καλά! Δεν ξερουν τι χάνουν (τουλάχιστον κιλά) :roflmao: :party:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Διαφωνώ... οι άλλοι που δεν ασχολούνται... δεν είναι καλά! Δεν ξερουν τι χάνουν (τουλάχιστον κιλά) :roflmao: :party:
Εγώ Σώτο εχω τη εντύπωση ότι μαζί με τα κιλά, ίσως, ίσως λέω χάνεται μαζί και λίγο φαιά ουσία.
Γινόμαστε γενικώς λίγο ελαφρούτσκοι, άνοιξε κουβέντα με γυαλιστερό και θα καταλάβς τι εννοώ :roflmao:

Reaction score
20.901
Το ποδήλατο τους έκανε όμως ελαφρούτσικους, ή ήταν από πριν, και εκδηλώνουν την ελαφρότητα διά μέσου του ποδηλάτου; Όπως άλλοι με πανάκριβα αμάξια ή μοτοσυκλέτες ή σπίτια ή κότερα και γιωτ 100 και 200 μέτρων, που κανένα λόγο ύπαρξης πλην της ματαιοδοξίας δεν έχουν. :geek:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.579
ΥΓ. Αν οι δρόμοι που πηγαίνεις είναι κυριολεκτικά χαρτί, ναι εντάξει... καλή είναι και η υψηλή πίεση. Επειδή όμως δεν είναι και έχουν ανωμαλίες, και πολλές ενίοτε, η υψηλή πίεση δίνει την εντύπωση της καλής απόδοσης σε αυτή την περίπτωση, στην πραγματικότητα συμβαίνει το ανάποδο. Δεν σου βάζω λινκ, βαριέμαι... ψάξε το (κάνε κι εσύ κάτι) :p :roflmao:
Δεν ψάχνω τίποτα, ignorance is bliss! :p :roflmao:
Εσύ δεν ξέρς τι λάστιχα φοράς, τι διαστάσεις τροχού έχς,
Είπα "δεν θυμάμαι", δεν είπα "δεν ξέρω".:p
Άστα αυτά, δεν είναι για σένα, πες μας πως πέρασες φέτο το καλοκαίρι :lolsign:
Χωρίς εσάς; Μια χαρά πέρασα! Έκανα τα μπάνια μου, μαύρισα, έφαγα, ξεκουράστηκα, όλα καλά!
Όσοι ασχολούμαστε με τη ποδηλασία δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά, στο λέω να το ξέρς
Εμ, είδες για ποιο λόγο δεν ασχολούμαι πολύ με το ποδήλατο; Στα λόγια μου έρχεσαι!:lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Το ποδήλατο τους έκανε όμως ελαφρούτσικους, ή ήταν από πριν, και εκδηλώνουν την ελαφρότητα διά μέσου του ποδηλάτου; Όπως άλλοι με πανάκριβα αμάξια ή μοτοσυκλέτες ή σπίτια ή κότερα και γιωτ 100 και 200 μέτρων, που κανένα λόγο ύπαρξης πλην της ματαιοδοξίας δεν έχουν. :geek:

Αααα μη με το χαλάς τώρα το αφήγημα, γυαλιστερός γίνεσαι, δεν γεννιέσαι :roflmao:

Reaction score
87
Όσοι ασχολούμαστε με τη ποδηλασία δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά, στο λέω να το ξέρς, μιας και ψήνεσαι να μπεις στο κουρμπέτι :biggrin:
(μη πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα)
Κατεβαίνοντας από ένα μικροοοο βραχάκι στα Μετέωρα. Λες να περιμένω να ξανασχοληθώ με την ποδηλασία για να μην είμαι καλά στα μυαλά μου; 😆
1756729224269.png

wizzy

Reaction score
22.579
OMG ρε φίλε, με έπιασε ίλιγγος μόνο και μόνο βλέποντας τη φωτογραφία! :roflmao:

Reaction score
87
OMG ρε φίλε, με έπιασε ίλιγγος μόνο και μόνο βλέποντας τη φωτογραφία! :roflmao:
Στάσου, μύγδαλα! Μη φεύγεις! Έχω και φωτός από Όλυμπο αν θες, που από συγκεκριμένα σημεία αν παραπατήσεις, βρίσκεσαι Λιτόχωρο σε 3 δευτερόλεπτα 😆

wizzy

Reaction score
22.579
Στάσου, μύγδαλα! Μη φεύγεις! Έχω και φωτός από Όλυμπο αν θες, που από συγκεκριμένα σημεία αν παραπατήσεις, βρίσκεσαι Λιτόχωρο σε 3 δευτερόλεπτα 😆
Όχι, όχι, εντάξει είμαι, δεν χρειάζομαι παραπάνω! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Κατεβαίνοντας από ένα μικροοοο βραχάκι στα Μετέωρα. Λες να περιμένω να ξανασχοληθώ με την ποδηλασία για να μην είμαι καλά στα μυαλά μου; 😆
View attachment 376354

Έλεγα και γω, τόσο καλό παιδί, δεν μπορεί, κάποιο πρόβλημα θα έχει!! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Από τα εψές πήρα πίσω και ενεργοποίησα ξανά το fenix ρολόγι ως παρακολούθηση της ημερήσιας κατάστασης και αποθεραπείας...
1000013492.jpg
Ω του θαύματος ξεκίνησε σε μια μέρα κιόλας να ανεβαίνει το πεσμένο μου πέο max!!
Καλά είχα υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά με το 955, προφανώς δικαιολογημένα γκρινιάζουμε όλοι στο φόρουμ της garmin, το έχουν ξεσκίσει το ρολόγι και δίνει λανθασμένα στοιχεία στον αλγόριθμο, ίσως το πρόβλημα ξεκινά από τη προβληματική καταγραφή ξεκούρασης και ύπνου, εμφανίζει τεράστια κενά στο γράφημα.

Σημερινή προπόνηση-αγώνας με τα τούμπανα!!

Reaction score
25.583
Από τα εψές πήρα πίσω και ενεργοποίησα ξανά το fenix ρολόγι ως παρακολούθηση της ημερήσιας κατάστασης και αποθεραπείας...
View attachment 376379 Ω του θαύματος ξεκίνησε σε μια μέρα κιόλας να ανεβαίνει το πεσμένο μου πέο max!!
Καλά είχα υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά με το 955, προφανώς δικαιολογημένα γκρινιάζουμε όλοι στο φόρουμ της garmin, το έχουν ξεσκίσει το ρολόγι και δίνει λανθασμένα στοιχεία στον αλγόριθμο, ίσως το πρόβλημα ξεκινά από τη προβληματική καταγραφή ξεκούρασης και ύπνου, εμφανίζει τεράστια κενά στο γράφημα.

Σημερινή προπόνηση-αγώνας με τα τούμπανα!!

ώφου κλάψα πάλι για 955

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
ώφου κλάψα πάλι για 955
Εσύ φταίεις, με έχεις ματιάξει και έπεσα σε τζούφιο ρολόγι, ορίστε, έβαλα ξανά το fenix και όλα λειτουργούν σωστά.
Κατσίκι :tongue:

Δεν με λες μιας και σε πέτυχα.
Κοίτα δω
1000013499.jpg

Σου κάνει τέτοιου είδους κόνξες ο αισθητήρας?
Κοίτα κατακερματισμό που καταγράφει το θκόμ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
θα γινς πάλι ρεζίλι όταν ανακαλύψεις το λάθος που θα έχεις κάνει σε ρυθμίσεις
Δεν φταίω εγώ μανούλαμ αυτή τη φορά, δγιό μέρες με το fenix κοίτα καταγραφή , βελούδο!!
1000013501.jpg

Reaction score
25.583
σου χω πει πολλές φορές όταν βάζεις καταγραφή με το bike computer ή με το rouvy ακόμα και αν ανεβαίνουν οι προπονήσεις αυτόματα στο κοννεκτ δεν μπορεί να γίνει υπολογισμός vo2max σωστός
βασικά μόνο με το 1040/530 γίνεται όταν κάνεις ποδήλατο έξω, αλλά και πάλι πρέπει να έχουν γράψει και διαλλειματικές για να έχουν μέγιστο ΚΠ.

το ρολόι δεν έχει δεδομένα να κάνει σωστό υπολογισμό. Είναι θέμα της πλατφόρμας που δεν μπορεί να ενώσει σωστά τα δεδομένα από πολλαπλές συσκευές.

οι δρομείς έχουν πολύ μικρότερο πρόβλημα έως καθόλου γιατί αναγκαστικά έχουν μία συσκευή που την φοράνε όλη μέρα και γράφει τα πάντα.

επίσης πρέπει να ορίσεις ποιο είναι το κύριο activity tracker για να δεχθεί το connect υπολογισμούς vo2max .
αν έχεις το ρολόι πχ και γράφεις μέγιστους ΚΠ το 1040 ή το rouvy χέστηκες.

αυτό είναι το γελοίο της υπόθεσης, δεν λαμβάνουν οι συσκευές υπόψη τους δεδομένα προπονήσεων από τις υπόλοιπες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Βρε μανούλα, σωστά όλα αυτά που λες.
Ακούμε, τις έχουν γ@μησει τις νέες συσκευές, garmin τέλος, καπούτ, πως να στο πω αλλιώς?
Μπές στο φόρουμ και διάβασε και μαναχός τα σφάλματα που αντιμετωπίζει ο κόζμος, μιλάμε για χαμένες προπονήσεις, χαμένους αγώνες από συσκευές που αρνούνται να λειτουργήσουν, άλλοτε ντίπ με συνεχόμενες επανεκκίνησεις, με ελλιπή δεδομένα ή χαλασμένο hardware, και όλα αυτά συνήθως μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις.
Κάποιοι ειδικοί στο software έχουν καταλήξει στο ότι οι συσκευές της garmin δεν έχουν το ίδιο ακριβώς hardware γιαυτό δεν κάθεται σε όλους σωστά το κάθε νέο firmware update.
Τώρα όσον αφορά τις θκιέσμ συσκευές έχω πέσει σε τζούφιο 1040 & 955.
Ο αισθητήρας όπως είδες παραπάν στο 955 είναι αργά τα ζά, το 1040 που έχω ορίσει ως το κύριο προπονητικό καταγραφικό αρνείται πεισματικά να κάνει καταγραφή νέου ftp, έχω δοκιμάσει τα πάντα, διαλλειματικές έντασης, ftp test, δεν λειτουργεί, να πάει να γ@μηθει και αυτό και ο γρύλος, βαρέθκα να ασχολούμαι.
Όσο είχα το συνδυασμό 530 & fenix, γιατί δεν γκρίνιαζα?
Γιατί λειτουργούσαν όλα σωστά!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos