Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
10 Οκτωβρίου έρχεται, στις 11 θα ξέρουμε αν το γνώριζε.![]()
Κρητική μαφία: Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος για τη συνομιλία με τον φερόμενο αρχηγό
Από τον «κοριό» της ΕΛΑΣ, προέκυψε τηλεφωνική συνομιλία του φερόμενου αρχηγού του κυκλώματος στην Κρήτη με τον πρώην υπουργό, Πάνο Καμμένοwww.skai.gr
Βρε βρε... Και Καμμένος;
Και έχει και δίπλα λέει την ... Κίμπερλι; Εκείνη το γνωρίζει;
Από πότε?Εγώ ξέρω ότι Αβεσσαλώμ σημαίνει Πατέρας της Ειρήνης
Όταν πέθανε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου (ΚΑ) πριν μερικούς μήνες... δεν πρόλαβαν να τον θάψουν και είχαν αρχίσει δημοσιεύματα και φημολογία για την προώθηση του συγκεκριμένου αρχιμανδρίτη στη θέση του Μητροπολίτη. Και πόσο καλός είναι, και το ένα και το άλλο. Όπως φαίνεται και τώρα... φάνηκε τι μέρος του λόγου είναι!αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ
Τι όνομα είναι αυτό, Νεφελίμ είναι ο διδάκτωρ?
10 Οκτωβρίου έρχεται, στις 11 θα ξέρουμε αν το γνώριζε.
![]()
![]()
Όλοι αυτοί των κυκλωμάτων, λίγο καιρό ξαποστένουν και πάλι προς την δόξα ξανατραβούν.Όταν πέθανε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου (ΚΑ) πριν μερικούς μήνες... δεν πρόλαβαν να τον θάψουν και είχαν αρχίσει δημοσιεύματα και φημολογία για την προώθηση του συγκεκριμένου αρχιμανδρίτη στη θέση του Μητροπολίτη. Και πόσο καλός είναι, και το ένα και το άλλο. Όπως φαίνεται και τώρα... φάνηκε τι μέρος του λόγου είναι!
Μέχρι τώρα την θέση δεν την πήρε γιατί οι άλλοι Μητροπολίτες της Κρήτης προτιμούσαν τον Αμφιλόχιο, Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου, ο οποίος (προσωπικά μου κάθεται στο στομάχι φυσιογνωμικά έτσι "βαρύς κι ασήκωτος" που εμφανίζεται, άλλη υπόθεση όμως αυτή) φαίνεται δεν είναι του χεριού τέτοιων "οργανώσεων" και πολιτικών, κι εκεί μπλέχτηκε το σύστημα! Βάλανε οι υποστηρικτές του λυτούς και δεμένους για να μην γίνει ο Αμφιλόχιος Μητροπολίτης ΚΑ, με "μετάθεση".
Φαντάσου ότι μέχρι και τροπολογία στη Βουλή πέρασε (φυσικά... από το... σόι) για να σιγουρευτούν, ενώ μόλις πριν μερικές ημέρες μπήκε (και επίσημα, γιατί ανεπίσημα έπαιζε κι αυτός τον ίδιο ρόλο τόσους μήνες) κι ο Πατριάρχης, που προκάλεσε ψηφοφορία για την αλλαγή του καταστατικού χάρτη της Εκκλησίας της Κρήτης (μόνη αρνητική ψήφος, ο μόνος από την Κρήτη Μητροπολίτης στην ψηφοφορία) από το πουθενά φαινομενικά (αφού κανείς δεν είχε ζητήσει τέτοιο πράγμα, ούτε υπήρχε κάποια φανερή ανάγκη), με προφανή στόχο να σιγουρευτεί ότι δεν μπορεί να γίνει μετάθεση με οποιονδήποτε τρόπο!
Τώρα βέβαια που ξέσπασε αυτή η υπόθεση, νομίζω ότι το "χαρτί" Μελχισεδέκ κάηκε, γιατί δεν ξέρω ποιος στα καλά του θα συνεχίσει να τον υποστηρίζει, με το μπλέξιμο που έχει με αυτή την "οργάνωση"!
Ο Καμμένος μάλλον για να ξεφορτωθεί και να εντυπωσιάσει τον "αρχηγό" του έλεγε αρλούμπες! Κάτι σαν την ταινία "Ζητείται Ψεύτης"Δλδ η Κίμπερλι στηρίζει Μελχισεδέκ;
Τον Αβεσσαλώμ, τον έχει ακουστά;