- Reaction score
- 7.143
Μόλις δοκίμασα και με το ταπεινό Xiaomi box s gen 2 που έχω στην κουζίνα και παίζει lossless.
Κάτω αριστερά η δεξιά (ανάλογα αν είναι υπολογιστής ή κινητό) σου βγάζει την συσκευή που στέλνεις το Spotify...... δίπλα στο όνομα υπάρχει η ένδειξη "χωρίς απώλειες".Πως θα καταλάβω ότι στα windows έχω πράγματι ήχο υψηλής ανάλυσης ? Φαίνεται πχ στον Yamaha rx a 3080, που είναι συνδεδεμένος να μου δείξει κάτι?
To Avsite το περίμενε το Spotify Lossless από το 2/2021 , ενώ κάποιοι χαμένοι με τις διαφημήσεις τους κατασκευααστές , ονόματα δεν λέμε, δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να αναπαράγουν Spotify Conect Lossless και κατηγορούν σήμερα το SpotifyView attachment 201873
Spotify HiFi tier (finally) launching to offer CD-quality streaming
Spotify HiFi is official. Almost four years after it was first teased, a CD-quality tier is finally coming to the world's most popular streaming service, the green giant has revealed during its 'Stream On' online event today.
Το ανέφερα σε προηγούμενο post, να μπεις στα setting της συσκευής (sound card) στα windows και να δηλώσεις στα Advanced Settings ανάλυση 24 bits/44.1 KHz , ώστε να είναι lossless & bit perfect.Πως θα καταλάβω ότι στα windows έχω πράγματι ήχο υψηλής ανάλυσης ? Φαίνεται πχ στον Yamaha rx a 3080, που είναι συνδεδεμένος να μου δείξει κάτι?
Διόρθωση. Μέσω της εφαρμογής Spotify στο A8 (σαν app δηλαδή) παίζει κανονικά.Καλημέρα. Και στο Eversolo A8 δεν υποστηρίζει lossless.
Αναμονή για firmware![]()
Καλημέρα. Και στο Eversolo A8 δεν υποστηρίζει lossless.
Αναμονή για firmware![]()
δεν το έχω δοκιμάσει σε υπολογιστή.....δεν μου έχει δώσει ακόμα τη δυνατότητα στον υπολογιστή.Το ανέφερα σε προηγούμενο post, να μπεις στα setting της συσκευής (sound card) στα windows και να δηλώσεις στα Advanced Settings ανάλυση 24 bits/44.1 KHz , ώστε να είναι lossless & bit perfect.
Δεν αρκεί τι δηλώνει το spotify ότι στέλνει στο dac /κάρτα ήχου