Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

Reaction score
7.144
Με τα ήδη αποθηκευμένα τι κάνω;
τα ξανακατεβάζεις.....

Βρήκα χρόνο και άκουσα και εγώ lossless (στο βασικό σύστημα,σε αυτό στην κουζίνα,στο desktop με ηχεία και με ακουστικά) και όντως η διαφορά είναι αισθητή και ουσιαστική. Ακόμα και με μετάδοση με ΒΤ (aptx όμως) υπάρχει διαφορά!!!! Νομίζω όμως οτι η lossless έκδοση με αυτή την ανάλυση και με την ίδια συνδρομή , είναι απλά μια δοκιμή. Αν υπάρχει ανταπόκριση από το κοινό τότε το επόμενο βήμα θα είναι μια hi-res έκδοση με προφανώς αυξημένη συνδρομή.

Reaction score
3.644
Το γύρισα σε lossless. Μου βγάζει μήνυμα ότι τα ήδη αποθηκευμένα τραγούδια θα παραμείνουν ως έχουν, ενώ τα νέα θα παίξουν lossless.

Με τα ήδη αποθηκευμένα τι κάνω;
Tα ξανακατεβάζειες , σε lossless. Έτσι γίνεται μόνο

Ndis

Titika
Reaction score
4.867
3x το very high, το μεγεθος των lossless αρχειων στη βιβλιοθηκη μου (απο 6.5 στα 19 GB).

Reaction score
3.644

Reaction score
6.008
Προς το παρόν ακούω το lossless από το laptop με σύνδεση usb στο DAC. Υπάρχει αρκετή διαφορά. Εκείνο που είναι ακουστό από την αρχή είναι η μεγαλύτερη καθαρότητα (ανάλυση) που ε΄χιε σαν αποτέλεσμα να είναι πιο ξεκούραστο, η ένταση έχει μειωθεί νομίζω λίγο σε σχέση με πριν και επίσης έχει μαζευτεί ή είναι πιο στακάτο το μπάσο. Επίσης τώρα πια όλα τα κομάτια (τουλάχιστον όσα έχω ακούσει ως τώρα) έχουν την ίδια ένταση ενώ πριν είχα διαφορετική ένταση σε κάποια (παρόλο που είχα ενεργοποιημένη την κατάλληλη ρύθμιση)

Reaction score
29.844
Προς το παρόν ακούω το lossless από το laptop με σύνδεση usb στο DAC. Υπάρχει αρκετή διαφορά. Εκείνο που είναι ακουστό από την αρχή είναι η μεγαλύτερη καθαρότητα (ανάλυση) που ε΄χιε σαν αποτέλεσμα να είναι πιο ξεκούραστο, η ένταση έχει μειωθεί νομίζω λίγο σε σχέση με πριν και επίσης έχει μαζευτεί ή είναι πιο στακάτο το μπάσο. Επίσης τώρα πια όλα τα κομάτια (τουλάχιστον όσα έχω ακούσει ως τώρα) έχουν την ίδια ένταση ενώ πριν είχα διαφορετική ένταση σε κάποια (παρόλο που είχα ενεργοποιημένη την κατάλληλη ρύθμιση)
Δεν έχει άμμεση σχέση η ένταση , μην τα μπερδεύεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.540