Γνώμες για TV 85'' για Play Room

Reaction score
49
Η hisense στο πλαίσιο έχει 2350 με επιστροφή από eurobank 469 ευρώ
Δηλαδη θα πάει 1880 ευρώ
Καλησπέρα, η επιστροφή δεν είναι αφαίρεση από το αρχικό ποσό του 20% αλλά ''κουπόνι'' για μελλοντικές αγορές. Μόλις πριν από δέκα λεπτά είχα τηλεφωνική επικοινωνία μιας και δεν έβλεπα την αφαίρεση από το καλάθι

Reaction score
644
Με το προβολεα σε ποσες ιντσες εβλεπες ?
100
Καλησπέρα, η επιστροφή δεν είναι αφαίρεση από το αρχικό ποσό του 20% αλλά ''κουπόνι'' για μελλοντικές αγορές. Μόλις πριν από δέκα λεπτά είχα τηλεφωνική επικοινωνία μιας και δεν έβλεπα την αφαίρεση από το καλάθι
Νομίζω ότι η επιστροφή είναι στην κάρτα για αγορές από όπου θέλεις και όχι για αγορές από το πλαίσιο οπότε είναι σαν να σου κάνουν έκπτωση

Reaction score
1.065
100

Νομίζω ότι η επιστροφή είναι στην κάρτα για αγορές από όπου θέλεις και όχι για αγορές από το πλαίσιο οπότε είναι σαν να σου κάνουν έκπτωση
Οποτε δεν θα ειναι κουραστικη μια οικονομικη 98 , η φωτεινοτητα ρυθμιζεται και μπορεις να την καλιμπραρεις καποια στιγμη για ακομη καλυτερα αποτελεσματα

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.606
Υπαρχουν δυο κατηγοριες θεατων.
Αυτοι που ειχαν PJ και περασαν σε TV και αυτοι που σιγα σιγα αγοραζουν μεγαλυτερη Tv με την παροδο των χρονων.
Οι πρωτοι ψαχνουν για το μεγαλυτερο δυνατο, με σχετκα καλη εικονα εφοσον χωραει και οι δευτεροι εχουν την φοβια του μεγεθους.

Εγω θα προτιμουσα 85 με καλυτερη εικονα, αλλα μεταξυ 85 και 98 με την ιδια εικονα ασφαλως 98 αν ειναι βατη η τιμη!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.356
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp