Pizza time

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.058
Με το λοιπόν….απο το καλοκαίρι έχω φάει σκάλωμα με σπιτική πίτσα….
Έχω δοκιμάσει κ δοκιμάζω ένα κάρο αλεύρια, μαγιές, σάλτσες κλπ…πάνω από 20 διαφορετικεσ δοκιμές….κ συνδυασμούς
χθες πρώτη φορά άγγιξα σε τεράστιο βαθμό την υφή της χλαπατσας στη ζύμη…σήμερα είναι 3η μέρα ωρίμανσης κ θα δοκιμάσω ψήσιμο…
Την παρασκευή θα ξαναδοκιμάσω την ίδια συνταγή αλλά ζύμωμα με παγάκια αντί για νερό…
υπάρχει καμιά νοικοκυρά εδώ μέσα να ασχολείται…ή να μπω στις Ελληνίδες μανούλες ; :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.276
υπάρχει καμιά νοικοκυρά εδώ μέσα να ασχολείται…ή να μπω στις Ελληνίδες μανούλες ; :biggrin:
Έχω σταματήσει χρόνια να ασχολούμαι με σπιτικές παρασκευές αλλά 2-3 tips για πίτσα που δεν αλλάζουν ποτέ.

Αλεύρι:

Σάλτσα από ντομάτες San Marzano. Υπάρχουν και σε κονσέρβα σε κάποια καταστήματα.

Κάποιο σκεύος για σπιτικό φούρνο (με υψηλή θερμική αγωγιμότητα για γρήγορο ψήσιμο). Amazon.de

Reaction score
29.892
Αλεξ κάποια στιγμή είχες μιλήσει για καναδέζικη pizza , αλλά δεν το συγκράτησα , αν θέλεις επαναλαμβάνεις .
Τι και που και πως.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.276
Αλεξ κάποια στιγμή είχες μιλήσει για καναδέζικη pizza , αλλά δεν το συγκράτησα , αν θέλεις επαναλαμβάνεις .
Τι και που και πως.

Για το σπίτι ; Δεν βαριέσαι; :roflmao:

Reaction score
159
Daharh κανε αυτή του Ακη που δεν έχει υδατάνθρακες να μου πεις αν ειναι νόστιμη...

daharis666

Moderator
Reaction score
84.058
Έχω σταματήσει χρόνια να ασχολούμαι με σπιτικές παρασκευές αλλά 2-3 tips για πίτσα που δεν αλλάζουν ποτέ.

Αλεύρι:

Σάλτσα από ντομάτες San Marzano. Υπάρχουν και σε κονσέρβα σε κάποια καταστήματα.

Κάποιο σκεύος για σπιτικό φούρνο (με υψηλή θερμική αγωγιμότητα για γρήγορο ψήσιμο). Amazon.de
Καπουτο κατέληξα τον τελευταίο μήνα…είναι το μόνο που συγχωρεί λάθη …

daharis666

Moderator
Reaction score
84.058
Daharh κανε αυτή του Ακη που δεν έχει υδατάνθρακες να μου πεις αν ειναι νόστιμη...

Δεν έχω ούτε κότες ούτε γουρούνια…συνήθως ότι έχω δοκιμάσει από Πετρετζίκη…θα κατέληγε εκεί :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.276
Βαριέμαι , αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Μία στο τόσο .
Για πες.

Κάθε κατάστημα είχε τη δική του παραλλαγή. Η πιο generic που βρήκα με λίγο ψάξιμο είναι αυτή:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.058
Κάθε κατάστημα είχε τη δική του παραλλαγή. Η πιο generic που βρήκα με λίγο ψάξιμο είναι αυτή:

ναι αλλά ο Μάρκου την τρώει στρογγυλή...ξανα ψάξε λίγο :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.058
Να βάλεις μέσα λάδι τρούφας. Εχθές έφαγα μια σε τοπ μαγαζί στο κολονάκι και νόμιζα οτι ατμιζω κατι ενω κατάπινα
εμ μ αυτα τα αθηνέζικα γκουρμέ που πάτε....:roflmao:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.401
Members
38.556
Νεότερο μέλος