Αν δεν εχω καταλαβει λαθος, ο χωρος σου δεν ειναι ορθογωνιος αλλα ΓΝομίζω πως αν έμπαινε ο ιδανικός χώρος θα ήταν κάτω από την τηλεώραση εκεί που είναι οι δίσκοι, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να τραβήξω ένα έξτρα μεγάλο καλώδιο που θα περνάει μπροστά από το τζάκι οπότε μάλλον η πιο καλή επιλογή είναι δίπλα στο δεξί ηχείο εκεί που τελειώνει στο σκαλάκι στο οποίο πατάει το ηχείο. Υπάρχει ήδη ένα καλώδιο μπροστά στο τζάκι αλλά είναι διάφανο και φαίνεται ο χαλκός από μέσα οπότε κάνει τέλειο blend in με το πάτωμα, φαντάζομαι πως για ενεργό sub δεν μπορώ να βρω τέτοιου τύπου καλώδιο.
Αν ηταν ορθογωνιος θα σου ελεγα οτι η θεση εκει που εχεις βαλει το κιτρινο βελος μαλλον θα ειναι η καλυτερη.
Οι χωροι σε σχημα Γ ειναι αρκετα πιο δυσκολοι στην προβλεψη και συνηθως χρειαζονται πολλα περισσοτερα sub για να ομαλοποιησουν την αποκριση στα χαμηλα.
Επισης το γεγονος οτι σε δικαναλο με ενισχυτη χωρις δυνατοτητες σωστης ενσωματωσης subwoofer, δυσκολευει η κατασταση και σε συνδυασμο με τον δυσκολο χωρο, προτιμησα να μην προτεινω sub στην περιπτωση σου, οχι γιατι δεν θα κανει δουλεια, αλλα γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε ταλαιπωρησει πολυ η ενσωματωση και η ρυθμιση του.
Τα ηχεια εχουν μικροτερες απαιτησεις στην τοποθετηση σε συγκριση με το subwooferΤο ίδιο και με τα ηχεία,