- Reaction score
- 2.342
Αυτά βαριέμαι...Πέφτει πάνω στο triman ... δύσκολο το βλέπω
Αυτά βαριέμαι...Πέφτει πάνω στο triman ... δύσκολο το βλέπω

Εγώ πάντως θα επαναλάβω την πρότασή μου για SWORKS SL8. Έχουν ήδη ξεκινήσει εκπτώσεις μιας και αναμένουμε την έλευση του SL9. Με μία καινούργια Ultegra θα βγει 6-6.5Κ (άνευ τροχών βεβαίως βεβαίως) το πολύ, ίσως λιγότερο. Πάλι πολλά χρήματα αλλά εκεί όπως βλέπω πας...Στατικά δεν μπορείς να έχεις άποψη βρέ, θέλει δοκιμή το πράμα όξω, απαιτεί να πλαλήσεις, να πατήσεις!!
Το rc10 με ultegra στοιχίζει λιγότερα, το pro με da έχει 8k+
ΚαβλαΑκούω γνώμες!
Υπόψιν, έχει διπλό 4iiii βατόμετρο με 170mm βραχίονα, τιμόνι 400mm, 100mm λαιμό, δεν χρειάζονται επιπλέον παράδες για να το στήσω, είναι κομπλέ!!
![]()
Cube Litening AERO C:68X Race teamline
Drag-reducing, performance-enhancing, competition-busting carbon racing perfectionwww.cube.eu
Πχιό κ@βλα είναι που δεν θέλει επιπλέον παράδες, στο 54 μέγεθος είναι η μοναδική εταιρία που στήνει το ποδήλατο με τα εξαρτήματα που κουμπώνει ο θκόσμ σωματότυπος και μάλιστα με διπλό βατόμετρο.Καβλα
Είμαι cubάκιας (με 2 cube, πώς θα ήταν αλλιώς), πώς να το κάνουμε! Δεν με τρελαίνουν βέβαια συνήθως τα χρώματα που επιλέγει η Cube...Ακούω γνώμες!
Υπόψιν, έχει διπλό 4iiii βατόμετρο με 170mm βραχίονα, τιμόνι 400mm, 100mm λαιμό, δεν χρειάζονται επιπλέον παράδες για να το στήσω, είναι κομπλέ!!
![]()
Cube Litening AERO C:68X Race teamline
Drag-reducing, performance-enhancing, competition-busting carbon racing perfectionwww.cube.eu

Να πω τη αλήθεια, και με το χρώμα δεν ξ3ροχύνω, αυτό το κόκκινο και το μπλε πεταμένα μπρος και πίσω κάνουν περίεργη αντίθεση στο μάτι, επίσης με χαλάει κάπως σχεδιαστικά το πλαίσιο στο πίσω μέρος που στηρίζει το παλουκόσελο.Είμαι cubάκιας (με 2 cube, πώς θα ήταν αλλιώς), πώς να το κάνουμε! Δεν με τρελαίνουν βέβαια συνήθως τα χρώματα που επιλέγει η Cube...![]()
Δεν ψάχνω κάτι να αντικαταστήσει το roadmachine, ψάχνω κάτι που θα έχει πχιο επιθετική θέση οδήγησης. Το συγκεκριμένο έχει 125mm head tube, πάμε κατευθείαν για αυχενικόΓεμάτο δείχνει στα 5000, πετάλια κασέτα δρόμο. Γιατι να ειναι καλύτερο από το bmc όμως;

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, στα λεφτά που ζητά, πληρώνεις όλα τα περιφερειακά και παίρνεις δώρο το πλαίσιοΑυτό το έχει η Cube, πολύ καλή σχέση τιμής με αυτό που προσφέρει σε σύγκριση με ανταγωνιστές...