Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Πέτρα σκανδάλου... ο Chris! :roflmao: :geek:
Όχι ακριβώς, παρατηρώ εδώ και καιρό ότι τα κόμπλεξ που έχουμε στο πραγματικό κόζμο οι ποδηλάτες, τα ίδια και χειρότερα βγάζουμε και στις διάφορες προπονητικές πλατφόρμες. Νόμιζα πως ήταν ελληνικό το φαινόμενο, δυστυχώς είναι παγκόσμιο...
Εντωμεταξύ ο Nelson μας έχει όλους για πρωινό, με έχει ξανά βοηθήσει στο παρελθόν, αυτό δείχνει ότι είναι άλλης πάστας ποδηλάτης.
Και καλά του απάντησε ο Nelson, στο κομμάτι που παρέδωσα πνεύμα ήταν χρινομέτρηση, δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον ρυθμό, πηγαίναμε για 4 λεπτά με 7-8 w/kg, στα τελευταία 200 μέτρα παρέδωσα πνεύμα και οι άλλοι 3 αναβάτες έφυγαν μπροστά, εκτός χρινομέτρηση ο Nelson με περίμενε ώστε να μη μείνω πίσω χωρίς draft, ο άλλος ο χαλβάς τσατίστηκε για αυτό...
Αφού βρε βούρλο με πάτησες στη χρινομέτρηση, που το πρόβλημα...
Ίσως να μην έχουν καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Όπχιος ψάχνεται για κόφτη αλυσίδας και κοιτάει φθηνούς, αυτόν με κλειστά μάτια.
Τον δούλεψα τις προάλλες, είναι βαρύ και στιβαρό εργαλείο, κόβει σαν χαρτοπετσέτα την αλυσίδα, πριν είχα έναν με 5€, μόλις δούλεψα αυτόν της bluechain, πέταξα τον θκόμ στα σκουπίδια.

Πάρτε και μια φώτο να υπάρχει διότι το λίνκ θα εξαφανιστεί κάποια στιγμή.
1000014545.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Εδώ πασχίζουμε να πάμε στο 52 βρεεεε!
Έτσι είναι αυτά αγαπητέ, εγώ πασχίζω να πάω στο 70 που ήμουν, πράμα δύσκολο ως φαίνεται, έχω σκαλώσει στο 66 ως ταβάνι...

Reaction score
1.373
Έτσι είναι αυτά αγαπητέ, εγώ πασχίζω να πάω στο 70 που ήμουν, πράμα δύσκολο ως φαίνεται, έχω σκαλώσει στο 66 ως ταβάνι...
Ζόρικος στόχος το 60+VO2 και το 300+ FTP. Συγχαρητήρια που είσαι εκεί πάντως.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.014
Sorry κιόλας, είχες 70 VO2Max, στα πόσα τερματίζει το γαμήδι; :biggrin:

wizzy

Reaction score
23.014
Α, καλά, εντάξει... Ευχαριστημένος είμαι και με το 50ράκι μου σε ποδήλατο και τρέξιμο. Να τα διατηρήσω/αυξήσω ακόμα λίγο, καλά θα ήταν. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Sorry κιόλας, είχες 70 VO2Max, στα πόσα τερματίζει το γαμήδι; :biggrin:
Σημασία δεν έχει που τερματίζει, αλλά ότι διαθέτοντας ένα τέτοιο νούμερο στο οπλοστάσιο, είσαι όπλο!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Α, καλά, εντάξει... Ευχαριστημένος είμαι και με το 50ράκι μου σε ποδήλατο και τρέξιμο. Να τα διατηρήσω/αυξήσω ακόμα λίγο, καλά θα ήταν. :)
Από δω και πέρα το μόνο που μπορούμε να αυξήσουμε είναι η χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και άλλα τέτοια που έρχονται μαζί με τα γεράματα, το vo2 δύσκολα :lolsign:

wizzy

Reaction score
23.014
Από δω και πέρα το μόνο που μπορούμε να αυξήσουμε είναι η χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και άλλα τέτοια που έρχονται μαζί με τα γεράματα, το vo2 δύσκολα :lolsign:
Να μιλάς για τον εαυτό σου γέρο, εγώ μια χαρά νεούδι είμαι!:lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Να μιλάς για τον εαυτό σου γέρο, εγώ μια χαρά νεούδι είμαι!:lol:
Δεν έχει σημασία πόσο είσαι, σημασία είναι πόσο νιώθεις.
Εγώ νιώθω 12 χρονών με μυαλό πεντάχρονου. :roflmao:
Ο αλγόριθμος έχει άλλη γνώμη βέβαια
1000014562.jpg

wizzy

Reaction score
23.014
Δεν έχει σημασία πόσο είσαι, σημασία είναι πόσο νιώθεις.
Εγώ νιώθω 12 χρονών με μυαλό πεντάχρονου. :roflmao:
Ο αλγόριθμος έχει άλλη γνώμη βέβαια View attachment 388155
Εντάξει ρε, συνομήλικα ζαβά είμαστε!
Screenshot_20260123_061521_Garmin Connect.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Εδώ πασχίζουμε να πάμε στο 52 βρεεεε!

Με αυτό που θα γράψω δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε στεναχωρήσω ή να σε αποθαρρύνω από αυτό που κάνεις.
Ωστόσο μπήκα στη διαδικασία να ψαχτώ για το πχιά ήταν η πρώτη τιμή που πήρα ως vo2max.
Είχα κάνα χρόνο που έκανα συστηματικά ποδήλατο, τότε δεν ήξερα και πολλά πράματα, ανέβαινα στο ποδήλατο και πήγαινα πέρα δώθε, ήμουν χοντρούλης και απέφευγα τα υψομετρικά, ήθελα να χάσω πρώτα κιλά και μετά να ζοριστώ, βασικά έβλεπα ανηφόρα και έκανα αναστροφή, δεν τις άντεχα ντίπ τις ανηφόρες, με κούραζαν και ξερνούσα τσιγάρα (τότε κάπνιζα).
Πέρασε ο καιρός, έκοψα το κάπνισμα και άρχισα να νιώθω καλύτερα πάνω στο ποδήλατο, εκεί ήταν που έκανα τη πρώτη μεγάλη ποδηλατική μ@λακία... Αποφάσισα να πάω Κόρινθο και να γυρίσω στο καπάκι, πχιο πριν ή μεγαλύτερη διαδρομή που είχα κάνει ήταν 50km, άσε αυτά τα χλμ ένιωθα ήταν τα όρια, παρόλα αυτά αποφάσισα να κάνω μονοκορδοσιά 150km.
Η αλήθεια είναι ότι πήγα φρεσκαδούρα Κόρινθο, φτάνοντας όμως άρχισε το χοντρό μου κορμί τη διαμαρτυρία, κάτι άρχισε να μου λέει ότι δεν θα κατάφερνα να επιστρέψω Αθήνα.
Έτσι ακριβώς έγινε, έφτασα με χίλια βάσανα 10km πριν το σπίτι, εκεί ήταν που παρέδωσα πνεύμα, ξάπλωσα σε ένα βενζινάδικο και δεν μπορούσα να σηκωθώ, έρχονταν ο κόζμος να βάλει βενζίνη και με ρωτούσαν αν ήμουν καλά, ούτε να τους απαντήσω δεν μπορούσα. Τελικά πήρα τηλ. να έρθουν να με μαζέψουν.
Περιττό να σε πω ότι έκανα δγιό μέρες να συνέλθω, ξάπλα στο καναπέ με μια κουβέρτα ήμαν και με έφερναν νερό και φαΐ...
Μολις συνήλθα, ξανά καβάλα στο ποδήλατο, τότε ήταν που είπα ότι τη επόμενη φορά που θα τολμήσω κάτι αντίστοιχο θα το κάνω στο μισό χρόνο, έκανα 140km σε 10 ώρες θυμάμαι.
Συνέχισα τη ποδηλασία, αρκετό καιρό αργότερα αποφάσισα να ξανά κάνω το ίδιο, θυμάμαι ότι μείωσα αρκετά τους χρόνους, δεν θυμάμαι πόσο, πάντως κάτω από 8 ώρες, το σημαντικό ότι επέστρεψα έως το σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να έρθουν να με μαζέψουν. Εκεί ήταν που αναθάρρησα και πήρα το πρώτο μου βατόμετρο και ξεκίνησα τη καταγραφή παίρνοντας τα πρώτα νούμερα ως τιμές φυσικής κατάστασης, έκατσα και το έψαξα εψές για να τα εντοπίσω.
Λοιπόν, το πρώτο vo2max ήταν 50 και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να ανεβαίνει, εκεί ήταν που άρχισα να το βλέπω πχιό σοβαρά το άθλημα, κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και κάπως έτσι έφτασα έως εδώ.
Όλα είναι στο μυαλό εντέλει, με ένα κακορυθμισμένο ποδήλατο πήγα, ρόδα τσάντα και κοπάνα στη Κόρινθο και γύρισα σε 10 ώρες ψόφιος, πλέον έχω ρεκόρ τα 105km σε 02:35 ώρες με 1000 υψομετρικά.

Η καλή δλειά συνεχίζεται!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.820
Τόσο το είχε και ο κρόκος το πέο μάξ, τον δούλευα για αρκετό καιρό, μέχρι που μια μέρα τσαντίστηκε το μανάριμ και σχεδόν το διπλασίασε, σήμερα είναι ένας μικρός Φλάς Γκόρντον. :neo:
Θες να κάνω το ίδιο και σε σένα να δούμε αν πραγματικά δουλεύει? :rolleyes:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members
38.687
Νεότερο μέλος