Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.778
Πέτρα σκανδάλου... ο Chris! :roflmao: :geek:
Όχι ακριβώς, παρατηρώ εδώ και καιρό ότι τα κόμπλεξ που έχουμε στο πραγματικό κόζμο οι ποδηλάτες, τα ίδια και χειρότερα βγάζουμε και στις διάφορες προπονητικές πλατφόρμες. Νόμιζα πως ήταν ελληνικό το φαινόμενο, δυστυχώς είναι παγκόσμιο...
Εντωμεταξύ ο Nelson μας έχει όλους για πρωινό, με έχει ξανά βοηθήσει στο παρελθόν, αυτό δείχνει ότι είναι άλλης πάστας ποδηλάτης.
Και καλά του απάντησε ο Nelson, στο κομμάτι που παρέδωσα πνεύμα ήταν χρινομέτρηση, δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον ρυθμό, πηγαίναμε για 4 λεπτά με 7-8 w/kg, στα τελευταία 200 μέτρα παρέδωσα πνεύμα και οι άλλοι 3 αναβάτες έφυγαν μπροστά, εκτός χρινομέτρηση ο Nelson με περίμενε ώστε να μη μείνω πίσω χωρίς draft, ο άλλος ο χαλβάς τσατίστηκε για αυτό...
Αφού βρε βούρλο με πάτησες στη χρινομέτρηση, που το πρόβλημα...
Ίσως να μην έχουν καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.778
Όπχιος ψάχνεται για κόφτη αλυσίδας και κοιτάει φθηνούς, αυτόν με κλειστά μάτια.
Τον δούλεψα τις προάλλες, είναι βαρύ και στιβαρό εργαλείο, κόβει σαν χαρτοπετσέτα την αλυσίδα, πριν είχα έναν με 5€, μόλις δούλεψα αυτόν της bluechain, πέταξα τον θκόμ στα σκουπίδια.

Πάρτε και μια φώτο να υπάρχει διότι το λίνκ θα εξαφανιστεί κάποια στιγμή.
1000014545.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.778
Κάναμε μια κοιλιά για λίγο, δεν ένιωθα και πολύ δυνατός τελευταία, γρήγορα όμως το vo2 ξανά προς τη δόξα τραβά!!
1000014550.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.778
Εδώ πασχίζουμε να πάμε στο 52 βρεεεε!
Έτσι είναι αυτά αγαπητέ, εγώ πασχίζω να πάω στο 70 που ήμουν, πράμα δύσκολο ως φαίνεται, έχω σκαλώσει στο 66 ως ταβάνι...

Reaction score
1.371
Έτσι είναι αυτά αγαπητέ, εγώ πασχίζω να πάω στο 70 που ήμουν, πράμα δύσκολο ως φαίνεται, έχω σκαλώσει στο 66 ως ταβάνι...
Ζόρικος στόχος το 60+VO2 και το 300+ FTP. Συγχαρητήρια που είσαι εκεί πάντως.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.010
Sorry κιόλας, είχες 70 VO2Max, στα πόσα τερματίζει το γαμήδι; :biggrin:

wizzy

Reaction score
23.010
Α, καλά, εντάξει... Ευχαριστημένος είμαι και με το 50ράκι μου σε ποδήλατο και τρέξιμο. Να τα διατηρήσω/αυξήσω ακόμα λίγο, καλά θα ήταν. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.778
Sorry κιόλας, είχες 70 VO2Max, στα πόσα τερματίζει το γαμήδι; :biggrin:
Σημασία δεν έχει που τερματίζει, αλλά ότι διαθέτοντας ένα τέτοιο νούμερο στο οπλοστάσιο, είσαι όπλο!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.778
Α, καλά, εντάξει... Ευχαριστημένος είμαι και με το 50ράκι μου σε ποδήλατο και τρέξιμο. Να τα διατηρήσω/αυξήσω ακόμα λίγο, καλά θα ήταν. :)
Από δω και πέρα το μόνο που μπορούμε να αυξήσουμε είναι η χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και άλλα τέτοια που έρχονται μαζί με τα γεράματα, το vo2 δύσκολα :lolsign:

wizzy

Reaction score
23.010
Από δω και πέρα το μόνο που μπορούμε να αυξήσουμε είναι η χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και άλλα τέτοια που έρχονται μαζί με τα γεράματα, το vo2 δύσκολα :lolsign:
Να μιλάς για τον εαυτό σου γέρο, εγώ μια χαρά νεούδι είμαι!:lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.778
Να μιλάς για τον εαυτό σου γέρο, εγώ μια χαρά νεούδι είμαι!:lol:
Δεν έχει σημασία πόσο είσαι, σημασία είναι πόσο νιώθεις.
Εγώ νιώθω 12 χρονών με μυαλό πεντάχρονου. :roflmao:
Ο αλγόριθμος έχει άλλη γνώμη βέβαια
1000014562.jpg

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.341
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades