Featured Direct drive για σπίτι?

Reaction score
31
Είναι πραγματικά ένα αξιόλογο μηχανημα και κολλάω λίγο να το βαλω αγγελία γιατί είναι και καινούργιο. Από την άλλη πράγματα που ανά πάσα στιγμή τα ξανά αγοράζεις είναι…. Αν μπορώ να το πουλησω σε μια καλή τιμή δεν με χαλάει δεδομένου ότι θα μπορούσα τα χρήματα του να τα ρίξω τώρα σε δισκους και ΑΝ στο μέλλον βρεθώ πάλι σε αναζήτηση hifi παίρνω κάτι σχεδόν ίδιο ή ακριβώς το ίδιο που είναι πετυχημένη συνταγή για μένα

Reaction score
3.923
Γυναίκα που λέει ότι της αρέσει ένα καινούργιο πικάπ του χιλιάρικου για το σαλόνι της, σίγουρα υποκρίνεται τους οργασμούς της
Με πολύ αγάπη πάντα

Reaction score
31
+1

Ένα ίσον κανένα...

:p
ασχετο είδατώρα το «Miata»!! Αυτό μάλιστα , λυπάμαι να το πουλήσω!!😁
Γυναίκα που λέει ότι της αρέσει ένα καινούργιο πικάπ του χιλιάρικου για το σαλόνι της, σίγουρα υποκρίνεται τους οργασμούς της
Με πολύ αγάπη πάντα
Άσε που οι τιμές που της λέω ότι χαλάω για τα χόμπι είναι /2 , δεν θα το κάνω το πικαπ x2

Last edited:

Reaction score
31
Με 'γειά. Μετά το πικάπ, το επόμενο project είναι μια καλύτερη κεφαλή.
ευχαριστω! Νομίζω και αυτή δεν είναι basic, ε πόσα να δώσω για κεφαλή? Άσε που μου αρέσει όπως ακούγεται

Reaction score
1.917
Αφήστε τον άνθρωπο να αγιάσει. Μια χαρά είναι η μπλε. Την είχα βασική για χρόνια. Σύγχρονο διαμάντι πολύ ισορροπημένη. Εμένα μου άρεσει, ιδιαίτερα για rock που ακούω είναι ότι πρέπει. Θάνο τώρα επένδυση σε βινύλια. Ή καλές επανεκδόσεις από καλές εταιρείες (πχ. Music on vinyl) ή μεταχειρισμένα από Discogs.

ika

News
Reaction score
17.973
Αφήστε τον άνθρωπο να αγιάσει. Μια χαρά είναι η μπλε. Την είχα βασική για χρόνια. Σύγχρονο διαμάντι πολύ ισορροπημένη. Εμένα μου άρεσει, ιδιαίτερα για rock που ακούω είναι ότι πρέπει. Θάνο τώρα επένδυση σε βινύλια. Ή καλές επανεκδόσεις από καλές εταιρείες (πχ. Music on vinyl) ή μεταχειρισμένα από Discogs.
Η μπλε δεν είναι στο Pro-Ject και η concorde στο PLX?

H Concorde σειρά είναι για DJ χρήση με σφαιρική βελόνα, μια ΑΤ VM95SH ή VM95ML πχ που είναι για hifi δεν είναι πανάκριβες

Reaction score
31
Η μπλε δεν είναι στο Pro-Ject και η concorde στο PLX?

H Concorde σειρά είναι για DJ χρήση με σφαιρική βελόνα, μια ΑΤ VM95SH ή VM95ML πχ που είναι για hifi δεν είναι πανάκριβες
Α δεν ξέρω , στην πράξη το ίδιο ακούγονται!
Και θεωρητικά το ίδιο είναι όμως . Concorde music blue. Σαν να έχει βγάλει την ίδια και με Concorde μορφή

ika

News
Reaction score
17.973
ΟΚ, η music blue είναι διαφορετική από τις γνωστές concorde, που τώρα βλέπω πως τις άλλαξαν με ΟΜ και 2Μ εκδόσεις.

Παρ' όλα αυτά την μπλε την προτείνουν για το 500άρι που υστερεί ως προς το 1000άρι.

Last edited:

Reaction score
1.917
Και οι δύο μπλε 2M και Concorde, έχουν το ίδιο διαμάντι, nude elliptical και πρέπει να είναι πανομοιότυπες στον ήχο.
Προσωπική άποψη για την Concorde δεν έχω, αλλά η 2Μ σε σύγκριση με την ΑΤ 95 ΜL είναι πιο ισορροπημένη, παρόλο που στο τρίτο πικάπ μου (1200 mk2) χρησιμοποιώ την ΑΤ. Βέβαια είναι σαφώς πιο αναλυτική λόγω του micro linear διαμαντιού από την 2Μ αλλά και πιο "ψυχρή". Συμπερασματικά μάλλον την 2Μ θα προτιμούσα αν την είχα.
Όσο για την τις SH (shibata), ποτέ μα ποτέ, δεν μου άρεσαν. Ξυραφένιος ήχος, υπεραναλυτικός αλλά cold as ice. Μπρρρρ. Πήρα την VM750SH την κράτησα ελάχιστα και την αντικατέστησα με την 740ML.

Reaction score
302
ασχετο είδατώρα το «Miata»!! Αυτό μάλιστα , λυπάμαι να το πουλήσω!!😁

Άσε που οι τιμές που της λέω ότι χαλάω για τα χόμπι είναι /2 , δεν θα το κάνω το πικαπ x2
Μια ερώτηση καθώς δεν το γνωρίζω. Το Miata που αναφέρεις τι είναι ακριβώς;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.346
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades