Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

GTX

Reaction score
39
Να ρωτήσω κάτι?
Η ειδοποίηση που σου έβγαινε όταν είχε ποστάρει πριν απο σένα κάποιος μπορεί να βγαίνει και στο vbulettin και απλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα ή δεν παίζει?

Reaction score
5
Δηλαδή εγώ τώρα που θέλω να κάνω edit σε κάποιο μήνυμα μου να εκλάβω σαν έλλειψη εμπιστοσύνης το γεγονός ότι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω edit σε κάποιο μηνύματα μου σε άλλη κατηγορία? Η απάντηση να απευθυνθώ τον συντονιστή στο γενικό στον administrator η τον αναπληρωτή γενικό δεν θα με ικανοποίηση. Σκεφτείτε κάτι άλλο..
Δεν σας φαίνετε οξύμωρο σχήμα να έχω την εμπιστοσύνη να κάνω edit τα μηνύματα άλλων και τα δικά μου να μην μπορώ??
Δεν πάμε καλααααααα....

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Οσον αφορα στο θεμα της επεξεργασιας θα ηθελα να σχολιασω το εξης : ειμαι μελος και στο rx8 club..σας πληροφορω οτι δεν υπαρχει καθολου η επιλογη αυτη...δεν λεω, χρειαζεται μεν, αλλα απο την αλλη καλο ειναι να προσεχουμε και να ειμαστε υπευθυνοι για τις απαντησεις που δινουμε...και σαφως προσεκτικοι πριν πατησουμε το submit reply...αφηστε που για τυχον διορθωσεις εχουμε μιση ωριτσα, δεν ειναι λιγο ;)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή εγώ τώρα που θέλω να κάνω edit σε κάποιο μήνυμα μου να εκλάβω σαν έλλειψη εμπιστοσύνης το γεγονός ότι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω edit σε κάποιο μηνύματα μου σε άλλη κατηγορία? Η απάντηση να απευθυνθώ τον συντονιστή στο γενικό στον administrator η τον αναπληρωτή γενικό δεν θα με ικανοποίηση. Σκεφτείτε κάτι άλλο..
Δεν σας φαίνετε οξύμωρο σχήμα να έχω την εμπιστοσύνη να κάνω edit τα μηνύματα άλλων και τα δικά μου να μην μπορώ??
Δεν πάμε καλααααααα....
Πολύ καλά πάμε, πάρε παράδειγμα από τα άλλα φόρα που λένε οι φίλοι μας. Και στο κάτω κάτω τι θες να πούμε βρε συ, ότι εμπιστευόμαστε τον Αντώνη και δεν εμπιστευόμαστε τον Γιάννη...?

Reaction score
5
Ναι ο Αντώνης είναι έμπιστο ιδρυτικό στέλεχος και έχει δυνατότητα edit στα μηνύματα του. Όπως αξιόπιστοι είναι και οι υπόλοιποι συντονιστές. Και στο κάτω είναι μια δυνατότητα που δίνετε στους συντονιστές λόγω τις ιδιότητας τους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
OΚ, επειδή δεν είναι δικό μου θέμα μόνον, θα πάρω την άποψη του Ιδρυτή και του Γενικού και θα σου πω.

Ενδεχομένως έτσι οι Συντονιστές να αποκτήσουν το δικαίωμα για όλες τις κατηγορίες και όχι μόνον για τις δικές τους.

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Λεω μηπως αυτη η συζητηση θα ηταν καλυτερα να γινει με πμ? μηπως λεω μηπως προκαλεσει αντιδρασεις του τυπου γιατι οι συντονιστες να μπορουν να επεξεργαζονται περαν των 30' κλπ? :confused: :)

Reaction score
5
OΚ, επειδή δεν είναι δικό μου θέμα μόνον, θα πάρω την άποψη του Ιδρυτή και του Γενικού και θα σου πω.

Ενδεχομένως έτσι οι Συντονιστές να αποκτήσουν το δικαίωμα για όλες τις κατηγορίες και όχι μόνον για τις δικές τους.
Ωραία:p

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λεω μηπως αυτη η συζητηση θα ηταν καλυτερα να γινει με πμ? μηπως λεω μηπως προκαλεσει αντιδρασεις του τυπου γιατι οι συντονιστες να μπορουν να επεξεργαζονται περαν των 30' κλπ?
Όχι δεν πειράζει καθόλου.
Καλά κάνει ο Αντώνης, δημοσίως τα συζητάμε όλα εδώ. Δεν υπάρχει και κρυφή κατηγορία συντονιστών βεβαίως.

Reaction score
5
Λεω μηπως αυτη η συζητηση θα ηταν καλυτερα να γινει με πμ? μηπως λεω μηπως προκαλεσει αντιδρασεις του τυπου γιατι οι συντονιστες να μπορουν να επεξεργαζονται περαν των 30' κλπ? :confused: :)
Καμία αντίδραση δεν θα υπάρξει πίστεψε με Οι συντονιστές δεν πρέπει να έχουν μόνο το άγχος μπας και παρεκτραπεί κάποιος αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία για να διατηρούν την ομαλή λειτουργία στις κατηγορίες.

Reaction score
5
Πάντως εγώ μπορώ να κάνω EDIT παλιών δικών μου και άλλων posts μέσα στην κατηγορία που είμαι συντονιστής, αλλά καμμία αλλαγή στα δικά μου posts μετά την πάροδο 30λεπτου στις άλλες κατηγορίες.

Reaction score
51
Kατ' αρχήν, οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που έφτιαξε και ρύθμισε τις σελίδες μας, άψογα και κυρίως αθόρυβα! Εύγε!

Μια μικρή παρατήρηση μόνο γιατί δεν έχω προλάβει να "παίξω" με τις νέες και διαφορετικές δυνατότητες που μας παρέχει η νέα πλατφόρμα.
Θεωρώ ότι γενικά η εικόνα της κάθε σελίδας είναι "ασήκωτη" στα μάτια των περισσοτέρων μας, ιδιαίτερα αν συγκριθεί με την οπτική ελαφρότητα της προηγούμενης πλατφόρμας.
Στην αρχική σελίδα οι οριζόντιες μπάρες διαχωρισμού των κατηγοριών είναι πολύ έντονα χρωματισμένες και βαραίνουν την σελίδα πάρα πολύ.
Πιστεύω ότι πρέπει να "αδυνατίσουμε" λίγο γιατί το μάτι χάνεται......
Ειλικρινά, σε κάθε επίσκεψή μου, με κουράζουν στο μάτι αυτά τα παράθυρα-παράθυρα-παράθυρα και χάνω την ουσία.
Έχω ζήσει τις αλλαγές του αγαπημένου μας παιδιού από την πρώτη του μέρα. Και η σημερινή εικόνα του διαφέρει πάαααρα πολύ σε σχέση με την κομψή και διακριτική εμφάνιση που πάντα είχε.
Ιδιαίτερα έντονο δε, όταν κανείς διαβάζει ένα συγκεκριμένο θέμα όπου το κατέβασμα της σελίδας θυμίζει περισσότερο πάλη με τα διαχωριστικά παρά διάλογο. Νομίζω ότι ένας πολύ διακριτικός διαχωρισμός θα μας έδινε πολύ καλύτερα την αίσθηση διαλόγου. Τώρα έχω περισσότερο την αίσθηση ότι διαβάζω γνωμικά ή πλακάτ παρά κομμάτια/ τμήματα διαλόγου.
Τα υπόλοιπα πιστεύω θα βελτιωθούν με τον καιρό.

Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο!

Reaction score
51
Και κάτι ακόμα.......
Κάτω αριστερά σε κάθε πλαίσιο υπάρχουν δύο κυκλικοί δίσκοι σε μπλε χρώμα. Θα ήταν καλό, όταν ένας χρήστης είναι off να είναι κόκκινος και πράσινος όταν είναι on.
Θα ξεχώριζε πολύ εύκολα έτσι...... :rolleyes:
Και το report αντί για κυκλικό δίσκο να έχει τη μορφή κάρτας....

Πάω μια βόλτα στις σελίδες και ότι δω.....ξαναγράφω! :D

Reaction score
14
Οσον αφορα στο θεμα της επεξεργασιας θα ηθελα να σχολιασω το εξης : ειμαι μελος και στο rx8 club..σας πληροφορω οτι δεν υπαρχει καθολου η επιλογη αυτη...
Καλό είναι να μην αναπαράγουμε ανοησίες, λάθη και προχειρότητες άλλων forums.
Τα μέλη θα πρέπει να διατηρούν πλήρες το δικαιωμα του λόγου τους.
Ή υπάρχει ελευθερία του λόγoυ ή δεν υπάρχει.
Η σχεδόν ελευθερία...απλά δεν είναι τέτοια.

δεν λεω, χρειαζεται μεν, αλλα απο την αλλη καλο ειναι να προσεχουμε και να ειμαστε υπευθυνοι για τις απαντησεις που δινουμε...και σαφως προσεκτικοι πριν πατησουμε το submit reply...αφηστε που για τυχον διορθωσεις εχουμε μιση ωριτσα, δεν ειναι λιγο

Εφόσον νοιώθεις έστω και λίγο ότι χρειάζεται....χρειάζεται. ;)
Ο οποιοσδήποτε περιορισμός κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αφορά ...ανήλικους.
Αφού από ότι βλέπω το forum δεν απασχολεί τέτοιους η λειτουργία edit θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη και στην θέση της.
Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η ατομική υπευθυνότητα των γραπτών μας.
Δεν καταλαβαίνω το θέμα περί υπευθυνότητας.
Για εμένα αυτός ο περιορισμός είναι λόγος για να σταματήσω να γράφω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δικαίωμα λόγου?

Έχεις χάσει τη μπάλα τελείως...

Εγώ δεν θεωρώ το φόρουμ παιδική χαρά και συνεπώς ότι γράφεται ΔΕΝ πρέπει να ξεγράφεται κατά τις ορέξεις του συγγραφέα, κάτι που ισχύει σε όλα τα ΣΟΒΑΡΑ φόρουμς του ΠΛΑΝΗΤΗ. Επιπλέον, προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν, δεν θα καθίσω να τα εξηγώ όμως, ας καταλάβαινες. Η προσωπική σου άποψη είναι σεβαστή, ως διαχειριστής και επειδή έχω ζήσει το θέμα, την κρίνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΝΘΑΣΜΕΝΗ...

- Τέλος πάντων, η απόφαση δεν είναι αποκλειστικά δική μου (καμία δεν είναι άλλωστε), κάνετε ότι θέλετε και ότι... καταλαβαίνετε. Ανδρέα ανέλαβέ το σε παρακαλώ και πες μου τι να κάνω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νικολα, οπως σου ειπε και ο Νικος ειχαμε ορισμενα πολυ σοβαρα προβληματα στο παρελθον.
Συγκεκριμενα, και επετρεψε μου να αποφυγω ονοματα, υπηρξαν περιπτωσεις μελων τα οποια θεωρησαν οτι υπηρξε λανθασμενη συμπεριφορα απεναντι τους απο αλλα μελη.
Η "εκδικηση τους" λοιπον βγηκε απεναντι στο site και αρχισαν να σβηνουν ολα τα μηνυματα τους με συνεπεια να μην υπαρχει συνεχεια σε πολλα απο τα threads.
Και ναι μεν εαν ειμαστε τυχεροι και ειμαστε "απο πανω" αυτο μπορει να σταματησει.Εαν ομως καποιος το κανει σε ωρα και ημερα τετοια που δεν θα ειναι παρων κανενας απο τους διαχειριστες, τοτε τι γινεται?

Προσωπικα, ειμαι πολυ εναντιον αυτης της αποφασης.
Αλλα δεν μας αφησαν αλλες επιλογες.
Τελος παντων, εαν ειναι να χαλασουμε τις καρδιες μας κατι θα κανουμε και για αυτο.
Καλη καρδια συντροφοι!;)

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Η "εκδικηση τους" λοιπον βγηκε απεναντι στο site και αρχισαν να σβηνουν ολα τα μηνυματα τους με συνεπεια να μην υπαρχει συνεχεια σε πολλα απο τα threads.
Και ναι μεν εαν ειμαστε τυχεροι και ειμαστε "απο πανω" αυτο μπορει να σταματησει.Εαν ομως καποιος το κανει σε ωρα και ημερα τετοια που δεν θα ειναι παρων κανενας απο τους διαχειριστες, τοτε τι γινεται?
Ακριβως γι αυτο μιλαω κι εγω υπερ της μη επεξεργασιας περα απο καποια ωρα. ;)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop