Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Reaction score
6
Το Euro1080 ξεπουλάει!!!!!
1. HUMAX HDCI-2000 Mpeg4/Mpeg2 STB + Irdeto CAM € 295
2. HUMAX HDCI-2000 Mpeg4/Mpeg2 STB + κάρτα συνδρομής (CAC) + Irdeto CAM € 495

Ξεπουλάει επίσης και τον νέο δέκτη της Topfield (δείτε παρακάτω τις φωτό)!!!!
3. TOPFIELD TF7700 HSCI HD Mpeg4/Mpeg2 STB + Irdeto CAM € 295
4. TOPFIELD TF7700 HSCI HD Mpeg4/Mpeg2 STB+ Κάρτα συνδρομής (CAC) + Irdeto CAM € 495

Όλες οι τιμές είναι με ΦΠΑ, συν τα μεταφορικά....(για Ελλάδα νομίζω είναι γύρω στα 30-40ευρώ , καλύτερα όμως να σας το διευκρυνίσουν οι ίδιοι)

Που θα τα βρείτε όλα αυτά;;;;

http://shop.euro1080.tv/

Attachments

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Το Euro1080 ξεπουλάει!!!!!
1. HUMAX HDCI-2000 Mpeg4/Mpeg2 STB + Irdeto CAM € 295
2. HUMAX HDCI-2000 Mpeg4/Mpeg2 STB + κάρτα συνδρομής (CAC) + Irdeto CAM € 495

Ξεπουλάει επίσης και τον νέο δέκτη της Topfield (δείτε παρακάτω τις φωτό)!!!!
3. TOPFIELD TF7700 HSCI HD Mpeg4/Mpeg2 STB + Irdeto CAM € 295
4. TOPFIELD TF7700 HSCI HD Mpeg4/Mpeg2 STB+ Κάρτα συνδρομής (CAC) + Irdeto CAM € 495

Όλες οι τιμές είναι με ΦΠΑ, συν τα μεταφορικά....(για Ελλάδα νομίζω είναι γύρω στα 30-40ευρώ , καλύτερα όμως να σας το διευκρυνίσουν οι ίδιοι)

Που θα τα βρείτε όλα αυτά;;;;

http://shop.euro1080.tv/
Ποιόν από τους δύο συστήνετε?
Πέρασαν τις παιδικές ασθένειες?
Το τελευταίο firmware του humax έλυσε κανένα κόλλημα?

Reaction score
6
Το τελευταίο firmware του Humax (1.0.08 ) που είχα βάλει στο δέκτη μου, αντικαταστάθηκε χθες το βράδυ με την προηγούμενη 1.00.07 , μετά από κόλλημα που έφαγε ο δέκτης στο κανάλι του Euro1080......
Για την ακρίβεια δεν άλλαζε κανάλι με τίποτα, ούτε μετά από Off-on !

O Topfield έχει ακριβώς το ίδιο hardware με τον Humax, με τη διαφορά ότι μπορείς να κάνεις στον δέκτη Upgrade και μέσω του USB !
Μένει να δούμε τα πρώτα Test....

bou

Reaction score
0

Ok!
μάλλον θα περιμένω ακόμα για PCI DVB-S2/MPEG4!

Reaction score
1

Να ρωτησω τι ειδους προγραμματα εκπεμπει το euro1080? Η προσφορα ειναι πραγματικα πολυ καλη αλλα τι ακριβως θα βλεπουμε?

Reaction score
6
Να διευκρινύσουμε πρώτα κάτι, το οποίο και εγώ μόλις τώρα παρατήρησα...
Η προσφορά των 295 ευρώ ισχύει μόνο για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές , και αφού επιστραφεί ο Qualitv δέκτης που είχαν αγοράσει αρχικά:

"Bring in / send us your Mpeg2 Quali-TV receiver QS1080IR, and receive a High Definition HUMAX HDCI-2000 Mpeg4/Mpeg2 Satellite Receiver in exchange, together with an Irdeto CAM Module, for the special price of €295 (instead of €495)! "

Η προσφορά όμως των 495 ευρώ (δέκτης+cam+ κάρτα μέχρι το 2010!) απευθύνεται καθαρά σε νέους συνδρομητές !!!!

Το Euro1080 εκπέμπει ποικίλο πρόγραμμα, από ντοκυμαντέρ και μουσικά γεγονότα, μέχρι αθλητικά και έκτακτες μεγάλες μεταδόσεις πχ, ανέλαβε την παραγωγή και έδειξε την επίσκεψη του Πάπα στην Κωνσταντινούπολη, θα δείξει την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία στην Βιέννη ζωντανά, συναυλία του JM Jarre στην Σαχάρα (αυτή την έχει αύριο και μεθαύριο ;) ) και διάφορα άλλα....

Αυτή την στιγμή εκπέμπει 4 κανάλια στον Astra 23.5E (πολύ δύσκολος έως αδύνατος δορυφόρος για εμάς), στον Siriuis 5E (επίσης πολύ δύσκολος), και στον Eutelsat W3A (αυτός είναι σχετικά εύκολος - θέλει τουλάχιστον 1.2μ πιάτο για Αθήνα)

Τα κανάλια αυτά είναι :
Το HD-1 (κλειδωμένο). Το βασικό κανάλι, με δικό του site (http://www.hd-1.tv) , το οποίο περιέχει το πρόγραμμα του καναλιού... Εκεί θα πάρετε μια ιδέα του τι παίζει...
Το HD-2 (επίσης κλειδωμένο) είναι το κανάλι των "μεγάλων" (και συνήθως ζωντανών) μεταδόσεων. (http://www.euro1080.tv/mini/HD-2.htm/). Όταν δεν έχει κάτι να δείξει το HD-2 , την θέση του παίρνει το HD-5, το οποίο είναι το (ελεύθερο) demo κανάλι, με οδηγίες για την HDTV και διάφορα clips....
To HD4U είναι ένα νέο κανάλι, ελεύθερο μέχρι στιγμής με επαναλαμβανόμενα clips.
Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε και τέταρτο κανάλι (demo και αυτό) με την ονομασία HDTest, εξαφανίστηκε όμως και την θέση του πήρε το EXQI Kerst (κλειδωμένο και αυτό) , (http://www.exqi.eu/) , κανάλι πολιτιστικό που απευθύνεται περισσότερο στους Βέλγους, χωρίς όμως να λείπουν και από αυτό οι συναυλίες και τα μεγάλα γεγονότα.
Με την "ελληνική" κάρτα του Euro1080 που έχω και 3 κανάλια ανοίγουν κανονικά!
Επίσης το Euro1080 ανακοίνωσε ότι από τον Ιανουάριο θα εκπέμπει μόνο σε Mpeg-4 , εγκαταλείποντας το Mpeg-2 .... Το μόνο που θα εκπέμπει σε mpeg-2 θα είναι το HD-1 και μόνο από τον Astra 23.5 !

Η προσφορά λοιπόν είναι καλή για κάποιον ο οποίος σκόπευε να γίνει συνδρομητής του euro1080, ίσως όμως όχι και τόσο για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η συνδρομή ή θέλει δέκτη pvr !!!
Πιστεύω ότι αρκετοί εδώ μέσα (όπως και εγώ άλλωστε) περιμένουνε τους HD δέκτες με σκληρό δίσκο , για να ολοκληρωθεί η απόλαυση....

Μέχρι τότε, αν το σκέφτεστε, τολμήστε το.... ακόμα και αν αποφασίσετε να αλλάξετε δέκτη αργότερα για έναν καλύτερο, θα σας μείνει η κάρτα η οποία ισχύει μέχρι το 2010!

Εγώ πάντως "τόλμησα" να συνδέσω έναν "απλό" δέκτη (χωρίς upscale στα SD κανάλια φυσικά) στη θέση του Humax και νόμιζα ότι απέκτησα.......μυωπία....!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1

Με τον ορο "ελληνικη καρτα" τι ακριβως εννοεις? Με το site που παρεθεσες: http://shop.euro1080.tv/ μπορω να κανω την αγορα?

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Ok!
μάλλον θα περιμένω ακόμα για PCI DVB-S2/MPEG4!
Αυτο το θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Τι νεα υπαρχουν ???

Εσυ φαινεται οτι ξερεις... :p

Reaction score
0

Reaction score
6

Με τον ορο "ελληνικη καρτα" τι ακριβως εννοεις? Με το site που παρεθεσες: http://shop.euro1080.tv/ μπορω να κανω την αγορα?

Όταν αγοράσεις την κάρτα , θα πρέπει να την κάνεις register στο site του euro (shop.euro1080.tv) δηλώνοντας μια διεύθυνση και φυσικά χώρα...
Η "δήλωση" που θα κάνεις πιθανόν να επηρεάσει στο μέλλον το τι θα μπορείς να δεις...
πχ το Μουντιάλ προβλήθηκε σε HD για κατόχους κάρτας του Euro1080 από συγκεκριμένες χώρες (φυσικά όχι για την Ελλάδα) για τις οποίες το euro1080 είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής σε HD ! Η "ελληνική" κάρτα μου λοιπόν δεν μου άνοιγε το κανάλι από τον Sirius2 όπου είχε εμφανίστηκε για λίγες μέρες το HD-2 σε mpeg-2 !!. Αντίθετα, η δεύτερη κάρτα την οποία είχα δηλώσει με Βελγική διεύθυνση μου το άνοιγε κανονικά!!
Από τον W3A δεν είχα πρόβλημα ποτέ με την ελληνική κάρτα (ούτε και τότε) , εκεί ανοίγαν πάντα κανονικά και τα 2 κανάλια (κάποια στιγμή όμως αυτό μπορεί να αλλάξει!)

Φυσικά και μπορείς να κάνεις την αγορά από το site, απευθύνεται σε όλη την Ευρώπη...

Reaction score
6

Βάλτο στα αγγλικά να καταλάβει ο κόσμος ....
http://www.technisat.com/?site=produkte/produkteview.php&kid=29,100&pid=1747&reload

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι κλώνος της Technotrend TT3200, για την οποία υπάρχει και CI για να χρησιμοποιηθεί cam και συνδρομητική κάρτα...

Περιττό να πω βέβαια ότι η TT3200 υποστηρίζεται ήδη και από το ProgDVB και όλα τα plugins του, αλλά και από το DVBViewer .... (και στα δύο με BDA drivers φυσικά....)

Τέλος, μόλις σήμερα την παρέλαβα από Γερμανία μαζί με το CI .....:D :D :D :D :D

Reaction score
6
αν θές ενα λινκ για online shopping..... !!!

...ή αν δεν θές με ένα ΠΜ!
Εντάξει, δεν είναι δα και κρυφό....;)
http://www.dvbshop.net/product_info...2-3200-HDTV-S2-incl--Remote--WinXP--MCE-.html
και
http://www.dvbshop.net/product_info...d-Budget-PCI-CI--for-Budget-Nova-series-.html

(έχει κουμπάκι για αλλαγή γλώσσας στα αγγλικά στα δεξιά...;) )
Η εξυπηρέτησή τους πάντως ήταν άψογη, πέρασα την παραγγελία στις 16/12 (ξέροντας ότι θα ήταν διαθέσιμη η κάρτα από 19/12), στις 20/12 έφυγε από αυτούς, κόλλησε μια μέρα με την DHL στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών λόγω φόρτου, και την επόμενη (χτες) την είχα στα χέρια μου!

Αυτή τη στιγμή την δείχνει διαθέσιμη, οπότε αν είναι να κάνεις κίνηση, κάντη αμέσως.... Εγώ άλλες δυο φορές δεν είχα προλάβει, μέχρι να το σκεφτώ ήταν ήδη out of stock!
Να μην ξεχάσω, στο cd της περιλαμβάνεται η ολοκληρωμένη έκδοση του PowerDVD 7 (με Serial number και H264 hardware accelaration για NVidia και ATI !) και το τηλεκοντρόλ που μου ήρθε ήταν μαύρο (και όχι ασημένιο όπως φαίνεται στην φωτό!) και αρκετά μικρό!
Όσο για το μικρό καλώδιο διασύνδεσης της κάρτας με τo CI interface, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με πιο μακρύ (όχι όμως πάνω από 25cm γιατί μπορεί να σας κάνει πρόβλημα) - είναι το Standard 50pin SCSI καλώδιο!!!

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Αυτο το θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Τι νεα υπαρχουν ???

Εσυ φαινεται οτι ξερεις... :p
Έχω ανοίξει και σχετικό http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=31822
Δέν βλέπω όμως και καμία κίνηση!
Είμαι στο Παρίσι τώρα και αύριο Κυριακή είναι ανοικτά. Ψάχνω να βρώ εδώ διευθύνσεις σχετικές για να πάω επιτόπου αλλά όπως και Αθήνα δέν υπάρχει τίποτα στα PCάδικα. Πρέπει να βρώ SATάδικο.
Άν βρεί κανείς καμία διεύθυνση να μου τη στείλει και θα σας ενημερώσω!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Όταν αγοράσεις την κάρτα , θα πρέπει να την κάνεις register στο site του euro (shop.euro1080.tv) δηλώνοντας μια διεύθυνση και φυσικά χώρα...
Η "δήλωση" που θα κάνεις πιθανόν να επηρεάσει στο μέλλον το τι θα μπορείς να δεις...
πχ το Μουντιάλ προβλήθηκε σε HD για κατόχους κάρτας του Euro1080 από συγκεκριμένες χώρες (φυσικά όχι για την Ελλάδα) για τις οποίες το euro1080 είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής σε HD ! Η "ελληνική" κάρτα μου λοιπόν δεν μου άνοιγε το κανάλι από τον Sirius2 όπου είχε εμφανίστηκε για λίγες μέρες το HD-2 σε mpeg-2 !!. Αντίθετα, η δεύτερη κάρτα την οποία είχα δηλώσει με Βελγική διεύθυνση μου το άνοιγε κανονικά!!
Από τον W3A δεν είχα πρόβλημα ποτέ με την ελληνική κάρτα (ούτε και τότε) , εκεί ανοίγαν πάντα κανονικά και τα 2 κανάλια (κάποια στιγμή όμως αυτό μπορεί να αλλάξει!)

Φυσικά και μπορείς να κάνεις την αγορά από το site, απευθύνεται σε όλη την Ευρώπη...
Θιλε deliol,
Επειδη το εψαξα λιγο, ειδα οτι στον W3A ολα τα καναλια, εκτος του HD 2, δεν ειναι κωδικοποιημενα. Το HD 2 ανοιγε και στο mundιal? Μην κανουμε τζαμπα συνδρομη ενω μπορουμε να πιασουμε τα καναλια και ελευθερα!!!
Επισης βλεπω οτι στο site του hd-1 οτι δεν αναφερει τιποτα για W3Α τι να σημαινει αυτο?
Οπως βλεπεις ψηνομαι ασχημα για την προσφορα!!!

bou

Reaction score
0

Χάνοντας το σήμα τον περσινό Νοέμβριο απο τον Hellas Sat 2 έφτασα να μιλήσω και τηλεφωνικά με την τεχνική υποστήριξη για να ρωτήσω πώς και πότε θα καλυφθεί και πάλι η Ελλάδα αφού είμαι και νόμιμος συνδρομητής. Το μόνο που μου απήντησαν ήταν ότι θα καλυφθεί. Τίποτα άλλο. :( Έτσι και εγώ έμπαινα σχεδόν καθημερινά στόν χάρτη κάλυψης που έχουν στο HD1 περιμένοντας να δώ κάλυψη της Ελλάδας. Τελικά τυχαία και μάλλον από τους πίνακες του www.telesatelite.com www.satcodx.com εντόπισα ότι βγαίνει από τις 7ο. Έκτοτε και για μεγάλο διάστημα προσπαθούσα να βρώ codecs mpeg4 avc 264 για να βγάλω εικόνα. Τελικά επιβεβαίωσα όπως και φοβόμουνα ότι θέλει και άλλο hardware. Έκτοτε στόν σχετικό transponder πιάνω μόνο το όνομα στήν λίστα και τίποτα άλλο. (progdvb + twinhan 1030). Πρίν από αυτά έπιανα κανονικά 1920 1080i ακόμα και με το παλιό μου PC 750 MHZ με σπασίματα φυσικά.:rolleyes:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv