Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Θιλε deliol,
Επειδη το εψαξα λιγο, ειδα οτι στον W3A ολα τα καναλια, εκτός του HD 2, δεν ειναι κωδικοποιημενα. Το HD 2 ανοιγε και στο mundιal? Μην κανουμε τζαμπα συνδρομη ενω μπορουμε να πιασουμε τα καναλια και ελευθερα!!!
Επισης βλεπω οτι στο site του hd-1 οτι δεν αναφερει τιποτα για W3Α τι να σημαινει αυτο?
Οπως βλεπεις ψηνομαι ασχημα για την προσφορα!!!
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα πιάσεις ελεύθερα, πάρε ένα δέκτη και ...καλές θεάσεις.... Αν μπορείς μάλιστα γράψε μου και την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης που θα δείξει ζωντανά στο HD-2!
Ας σοβαρευτούμε τώρα, κάποιες φορές οι τεχνικοί του Euro1080 "παίζουνε" και κλείνουνε την κωδικοποίηση (ακόμα κάνουν δοκιμές άλλωστε, επίσημα θα παίζουν από 7 Ιανουαρίου!) στον Eutelsat W3A, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν χρειάζεται συνδρομή....
Το HD-1 είναι πάντα κλειδωμένο... Το HD-2 επίσης είναι κλειδωμένο, όμως δεν έχει συνέχεια πρόγραμμα και μοιράζεται την συχνότητα με το HD-5 , το οποίο είναι πάντα ελεύθερο ! (το ίδιο ακριβώς γινόταν στο μουντιάλ, και το HD-2 άνοιγε κανονικά με την κάρτα του καναλιού!)
Εδώ και λίγες μέρες έχουμε και το EXQI Kerst, το οποίο είναι επίσης κλειδωμένο! Ελεύθερο πάντα είναι μέχρι στιγμής μόνο το HD4U !

Αυτή την στιγμή λοιπόν (τώρα που μιλάμε) πιάνω 2 κλειδωμένα κανάλια (HD-1, EXQI Kerst) και 2 ελεύθερα (HD-5, HD4U)

Όλα τα παραπάνω τα λέμε και τα ξαναλέμε.....

Το μόνο "προσιτό" κανάλι HD αυτή την στιγμή (με κόστος 200 ως το 2010 - δηλαδή 4,16 ευρώ τον μήνα..!!!) είναι το Εuro1080 ...
Το αν θα συνεχίσει να εκπέμπει από τον W3A, αν θα πάει στον Turksat, αν θα ανοίξει ξανά στον HellasSat, ή αν θα το χάσουμε τελείως, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει....
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω την κάρτα του καναλιού από το 2004, και έχουν περάσει απότα χέρια μου 3 δέκτες HD, ο πρώτος Zinwell, ο Qualitv και τώρα ο Humax, μόλις όμως τον τελευταίο χρόνο κατάφερα επιτέλους να πω ότι τα πράγματα έχουν μπεί σε μια σειρά, ότι το προσπαθούν ....
O W3A αναφέρθηκε επίσημα στην τελευταία ανακοίνωση του Euro1080, όπου ανακοινώνει την μετάδοση αποκλειστικά σε h264/mpeg4 από 7 Ιανουαρίου σε όλους τους δορυφόρους από τους οποίους εκπέμπει (Astra 23.5, Sirius ,W3A)
Το μόνο κανάλι που θα παραμείνει (παράλληλα) σε mpeg-2 είναι το HD-1 από τον Astra 23.5!
Ακόμα υπάρχει πρόβλημα στη λήψη του καναλιού με μικρά πιάτα από τον W3A(απαιτεί 1,20χ1,10 το λιγότερο!!!) , γίνονται όμως κάποιες κινήσεις να βελτιωθεί...
Όσο για το πρόγραμμα των καναλιών, αυτό αναβαθμίζεται συνέχεια και ποτέ δεν λείπουν οι εκπλήξεις...!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Euro1080 !!!

Μου λυθηκαν ολες οι αποριες. Ευχαριστω πολυ και sorry αν κουρασα:(

Reaction score
0
Οταν λεμε εκπληξεις στα αθλητικα τι ενοουμε??δλδ εγω που εχω προσανατολισμο τα ποδοσφαιρα εχει κατι αξιολογο να δω?η θα την βγαλω με χαντμπολ τσεχιας και σκουος??

Reaction score
6
Συνήθως οι "εκπλήξεις" είναι ζωντανές μεταδόσεις μεγάλων γεγονώτων, πχ η επίσκεψη του Πάπα στην Κωνσταντινούπολη, η συναυλία του Robbie Williams στο Βερολίνο, και διάφορα τέτοια...
Στα αθλητικά συνήθως είναι πιο προγραμματισμένοι και το ανακοινώνουν αρκετό καιρό πριν.... Μάλλον θα απογοητευτείς αν περιμένεις ποδόσφαιρο πάντως.... (τα μόνα που έχει δείξει είναι το Euro2004 σε επανάληψη και το Μουντιάλ ζωντανά...!)

Reaction score
1

Λοιπον μιας και μου ηρθε το πακετο σημερα απο Βελγιο, να ρωτησω φιλε deliol, τι προτεινεις για την δηλωση χωρας? Να βαλω Ελλαδα ή Βελγιο?
Και κατι αλλο, εκει στο euro1080 δεν ξερουν οτι η καρτα με αριθμο ταδε σταλθηκε στην Ελλαδα? Αν ναι πως να δηλωσω αλλη χωρα?

bou

Reaction score
0

Τι ενοείς?
Τι ακριβώς πακέτο παρέλαβες και πόσο το πήρες?
Εγώ έχω την κάρτα εδώ και 2 χρόνια αλλά δέν βλέπω να υπάρχει προσφορά δέκτη γιαυτούς που την έχουν και έχουν και το irdeto2 cam χωρίς επιστροφή του παλαιού δέκτη s2.

Reaction score
1

Χθες μου ηρθε το πακετο 495(topfield tf7700+cam irdeto+συνδρομη)+55(μεταφορικα)=550ευρω τελικη τιμη.
Πιο πανω εχει πει ο deliol οτι στο register της καρτας αναλογα τι χωρα θα δηλωσεις, στο μελλον ισως επιρεασει αυτο που βλεπεις, και εφερε σαν παραδειγμα το mundial.

Reaction score
6
Να δηλώσεις Ελλάδα, για να έχεις και support....
Μέχρι στιγμής η "χώρα" δεν έχει χρειαστεί στις εμπομπές του καναλιού από τον W3A (ούτε κατά την περίοδο του μουντιάλ,όπου η ελληνική κάρτα έπαιζε κανονικά από τον W3A, στον Sirius όμως δεν άνοιγε...!!!), στο μέλλον βέβαια κανείς δεν ξέρει....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος