Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Reaction score
0
Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Την Sharp LC 37 XD1E σε ποιο καταστημα μπορω να την βρω?Οπου εχω ρωτησει μου λενε οτι δεν υπαρχει...:confused:

Reaction score
0

Στα One Way μου ειπαν οτι ειναι αρχαιο μοντελο και δεν βρισκετε τωρα:confused::confused::confused:Το τηλεφωνο που μου εδωσες ποιανου καταστηματος ειναι?

HV

Reaction score
0
Αρχαιο ? Εγω μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν πως εξαντληθηκε το εν λογο μοντελο. Αναμενουν νεα παρτιδα.

Reaction score
0

Εγω τωρα δεν θα μπορουσα να δω σε 37αρα...Συνηθισε το ματι μου στις 55 και αυτη ακομα φαινεται μικρη ακομα...Η 70αρα θα ηταν καλυτερη λυση :p
ΜΠΑΑΑΑΑ...ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 70"...ΣΑΝ ΜΟΝΙΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ..ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ 100 ΑΡΑ.....¨)¨)

HV

Reaction score
0
100' στα 2.6 μετρα θα ηταν μαλλον υπερβολη...
Μια 70αρα θα μπορουσα να την συνηθησω :p

Reaction score
0

100' στα 2.6 μετρα θα ηταν μαλλον υπερβολη...
Μια 70αρα θα μπορουσα να την συνηθησω :p
Nαι βέβαια αν είχες μάτια μύγας!! θα έβλεπες μέχρι και το πάνελ των συνδέσεων από πίσω...

Reaction score
0

εγώ πάντως συνφορουμίτες βλέπω 70" απο τον optoma hd70 από τα 2,5μέτρα
και είμαι μια χαρά χωρίς πονοκεφάλους και λοιπά σύνδρομα...
και το έχω συνηθισεί και αρχίζει να φαίνεται μικρή διαστασή
οπότε όλα είναι σχετικά....

Reaction score
7

Στο avforums.com διαβάζω ιστορίες φρίκης και πανικού για το βουητό και το banding που παρουσιάζει η σειρά xd της sharp. Βέβαια όσοι τα γράφουν είναι κάτοχοι των μοντέλων 42" και πάνω. Μήπως τα παρουσιάζει αυτά και η 37άρα και απλά οι ξένοι φίλοι μας δεν ασχολούνται με τόσο μικρές ίντσες ή το μοντέλο αυτό δεν παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα.... Θα παρακαλούσα θερμά όσους την έχουν να προσέξουν αυτά τα 2 φαινόμενα (το banding είναι το χειρότερο από τα 2...ξου ξου ξου...666...μακριά από εμάς) για να μας πουν αν το παρουσιάζουν σε αυτούς. Βασικά θέλω να την αγοράσω άμεσα γιατί ο panasonic pt-ae900 που έχω δεν βολεύει για όλες τις ώρες τις μέρας και δεν είμαι σε φάση να κρεμάω κουβέρτες στα παντζούρια για να δω λίγο "μαύρο". Ο οποίος πάσχει από ελάχιστο vertical banding αλλά αν το δείς μια φορά το μάτι το βλέπει συνέχεια...γι'αυτό τρέμω στην ιδέα ότι η sharp που θα αποκτήσω να έχει από το ακατανόμαστο. Δύσκολη πάντως γενικά η επιλογή τηλεόρασης. Σκέφτηκα και την επιλογή πλάσματος και συγκεκριμένα την panasonic PV60 που σίγουρα θα έχει καλύτερο μαύρο από τη sharp (βέβαια είναι 1024 x 768), στοιχίζει λιγότερο με περισσότερες ίντσες (αν και δεν με νοιάζει πολύ το μέγεθος, αν θέλω πολές ίντσες βάζω τον προτζέκτορα)...ΑΛΛΑ πάλι διάβασα ιστορίες φρίκης σε ξένα και ελληνικά forum (avclub) για στιγμές σε διάφορες ταινίες που φρικάρει ο scaler της και πετάει κάτι γραμμές σαν "φίδια" όπως τα αποκαλούν...Αλήθεια υπάρχει τηλεόραση που να μην έχει προβλήματα? Είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και μετά να σκάς. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας και ειδικά για τη Sharp που δεν κρύβω ότι με γοητεύει το 1:1 pixel mapping μέσω HDMI και σύνδεση PC.

Reaction score
0
καλησπέρα, και χρόνια πολλά, απόκτησα πριν 10 μέρες την 37''xd1e , πέραν του λίγο αργού μενού της, δεν έχω παρατηρήσει άλλα κουσούρια μέχρι στιγμής. Η τηλεόραση παίζει καλά και σε τηλεοπτικό σήμα, όσον αφορά στο δρουφορικό (συνδεση με humax 2000) απλά σκοτώνει στα λίγα high def (luxe tv-hd forum). Σε dvd 1080p (denon 1930) επίσης πολύ καλή και πολύ καλό μαύρο. Νομίζω ότι ειναι μια καλή επιλογή για τα λεφτά της, αν υπολογίσει κανείς ότι είναι αυθεντική ''γκέισσα'', φθανει 1080p και απέχει αισθητά οικονομικά από τη μικρή ολλανδέζα.Και στο ψηφιακο της ΕΡΤ παίζει αρκετά καλά

Reaction score
4

Νομίζω ότι ειναι μια καλή επιλογή για τα λεφτά της, αν υπολογίσει κανείς ότι είναι αυθεντική ''γκέισσα'', φθανει 1080p
Καλορίζικη!!
και εγώ γιαυτήν σκέφτομαι να πάω.

Πάντως για το μαυρο της έχω διαβάσει οτι ειναι κορυφαίο.είδες και άλλες για σύγκριση?

Επισης νομίζω οτι ειναι made in spain

Reaction score
0
το μαύρο της είναι όντως κορυφαίο, όσο για τη προέλευση, made in japan.Aν σας πω ότι μου τα χρώματα της μου θύμισαν τις παλιές καλές γιαπωνεζικες ''ξύλινες'' trinitron !!!
Eίδα τη toshiba στα ίδια λεφτά περίπου, και τη philips poy ξεφεύγει αρκετά όμως σε τιμή (και νομίζω ότι δεν δικαιολογείταιη τεράστια οικονομική διαφορά πόσο μάλλον όταν δεν η ολανδεζα δε δεχεται σημα 1080p).
Επένδυσα σε ενα humax 2000 high def, ενα dvd denon 1930 και ενα επιπλο και πάλι δεν εφτασα στα λεφτα της philips. H toshiba πάλι, δε με εν8ουσίασε σε συγκριση με τη sharp,η philips μου άρεσε, άλλα νομίζω ότι ειναι υπερτιμημενη.Ταπεινή μου άποψη, οτι αυτη την χρονική στιγμή η sharp στις 37'' ειναι πολύ καλη επιλογη.Ακόμα και στο επιγειο (κακό) αναλογικό και ψηφιακό σήμα η τηλεοραση στεκεται στο υψος των περιστασεων.

Reaction score
0

Ax τη μου λέτε πέρασε μια εβδομάδα από τότε που την παρήγγειλα και πάω να τρελαθώ!
Από τα Expert Θεσσαλονίκης λένε ότι είναι φόρτος λόγων γιορτών ελπίζω από Δευτέρα να έρθει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H sharp που έρχεται στην Ελλάδα είναι made in japan.

Νομίζω ότι έχει έλλειψη η αντιπροσωπεία πάντως...

Όσον αφορά στο vb που γράφουν στο εξωτερικό δεν νομίζω ότι έχει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη lcd τηλεόραση... άλλωστε αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαιτερότητα της τεχνολογίας lcd...

jp

Reaction score
0

ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ Sharp ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 37 Ge1.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ) ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Xd1e.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ;

Reaction score
0
Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

Περα απο τον ηχο περιστρεφεται η βαση και ειναι καλη περιπτωση αν η θεαση γινεται υπο γωνια σε αντιθεση με την xd1e που ειναι σταθερη και βεβαια ειναι και το χρωμα σε οποιον δεν αρεσει το μαυρο.
Το ηχειο ειναι αποσπωμενο και αν εχεις καποια στιγμη home cinema μπορεις να το βγαλεις εντελως.
Την εκανα παραγγελια γιατι η αντιπροσωπεια δεν την φερνει(παραδοση το πολυ σε 15 μερες) επειδη ειναι λιγο ακριβοτερη, μπορω να πω οτι ισχυει οτι και για την xd1e στο θεμα της αποδοσης και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα της αν σου αρεσει προχωρησε αφοβα στην αγορα της.

jp

Reaction score
0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..........;;;;;;;;;;
ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

Περα απο τον ηχο περιστρεφεται η βαση και ειναι καλη περιπτωση αν η θεαση γινεται υπο γωνια σε αντιθεση με την xd1e που ειναι σταθερη και βεβαια ειναι και το χρωμα σε οποιον δεν αρεσει το μαυρο.
Το ηχειο ειναι αποσπωμενο και αν εχεις καποια στιγμη home cinema μπορεις να το βγαλεις εντελως.
Την εκανα παραγγελια γιατι η αντιπροσωπεια δεν την φερνει(παραδοση το πολυ σε 15 μερες) επειδη ειναι λιγο ακριβοτερη, μπορω να πω οτι ισχυει οτι και για την xd1e στο θεμα της αποδοσης και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα της αν σου αρεσει προχωρησε αφοβα στην αγορα της.
Από που την παρήγγειλες; Ρωτώ γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.801
Members
38.497