Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

Ευχαριστούμε πολύ για το κατατοπιστικότατο review!
Δεν κάνει τίποτα :), απλά βοηθάω υποψήφιους αγοραστές όπως έχω βοηθηθεί και εγώ πολλές φορές από δω... Παράδειγμα ο Panasonic μου (AE900)...αν δεν είχα διαβάσει πέρυσι τα καυτά τέστ σας...μπορεί να έκλαιγα τα λεφτά μου τώρα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

subcode τον optomα 72ι τον εχω ηδη εδω και 6-7 μηνες και ειναι...τσιφτης! Αν ειχε και το ...pixel plus θα ηταν τελειος!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

subcode τον optomα 72ι τον εχω ηδη εδω και 6-7 μηνες και ειναι...τσιφτης! Αν ειχε και το ...pixel plus θα ηταν τελειος!
Χε χε, αν βλέπεις και τηλεόραση από αυτόν...μάλλον το χρειάζεται!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

E oxι δα! αλλωστε λιγη τιβι βλεπω και στην οθονη ταινιες και μπαλλααααα!

Reaction score
0
Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Telika mou ir8e i tileorasi pou parigeila stis 29/12 ekane sxedon ena mina (27/1) mou eixan pi oti to ergostasio anoige pali stis 8/1.
Simera evala kai dvi to hdmi kalwdio kai eida kati tenioules sta 1080i kai epa8a zhmia....
telika isxyei auto pou lene gia to mayro tis einai api8ano kai akolou8ontas simboules apo ena periodiko katevasa to mayro stn xamiloteri timi tou 0.15 nits dld pio mauro apo mauro alla prepi na einai skoteino kai to dwmatio.(periliptika oi ry8miseis einai perivalon fotismos sto -6 opc sto off fotinotita -3 me 0 anti8esi 28 me 32.
Ontws kai egw diapistwsa to argo menou kamia fora an exeis sini8isi to menou nomizis oti den piani to remotecontrol xaxaxaxaxa.
Vasika pistevw oti axize poli i anamoni...
Exw kai kati apories gia to 1080i kai p me HTPC an mporei kapios as dei edw
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33929

Reaction score
7

Telika mou ir8e i tileorasi pou parigeila stis 29/12 ekane sxedon ena mina (27/1) mou eixan pi oti to ergostasio anoige pali stis 8/1.
Simera evala kai dvi to hdmi kalwdio kai eida kati tenioules sta 1080i kai epa8a zhmia....
telika isxyei auto pou lene gia to mayro tis einai api8ano kai akolou8ontas simboules apo ena periodiko katevasa to mayro stn xamiloteri timi tou 0.15 nits dld pio mauro apo mauro alla prepi na einai skoteino kai to dwmatio.(periliptika oi ry8miseis einai perivalon fotismos sto -6 opc sto off fotinotita -3 me 0 anti8esi 28 me 32.
Ontws kai egw diapistwsa to argo menou kamia fora an exeis sini8isi to menou nomizis oti den piani to remotecontrol xaxaxaxaxa.
Vasika pistevw oti axize poli i anamoni...
Exw kai kati apories gia to 1080i kai p me HTPC an mporei kapios as dei edw
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33929
Καλορίζικη! Εντυπωσιάστηκες και σύ από το μαύρο της ε? :) Είναι όντως εκπληκτικό! Επίσης αν παρατήρησες το σύστημα που αυξομειώνει το backlight ανάλογα με το εισερχόμενο σήμα δουλεύει πολύ καλά και δεν ενοχλεί καθόλου (όχι το OPC, κάτι σαν την αυτόματη ίριδα στους προβολείς). Εμένα πάντως οι ρυθμίσεις μου μέσω HDMI και PC είναι οι εξής: Contrast:30, Brightness:0, Backlight: -5, Sharpness:-9, Black:Off όλα τα άλλα που αφορούν το χρώμα στο 0. Από το εργοστάσιο έχουν κάναι πολύ καλό calibration στο χρώμα. Άν και μερικές φορές μου φαίνεται ότι έχει πιο πολύ κόκκινο. Στο service menu διορθώνεται αυτό, αλλά δεν θέλω να μπώ σε περιπέτειες εκτός αν κάποιος βγάλει κανένα οδηγό How To.

Reaction score
0

αλήθεια, πως μπαίνουμε στο service menu?με ενδιαφέρει να δω πόσες ώρες λειτουργίας έχει.

Reaction score
0

Καλορίζικη! Εντυπωσιάστηκες και σύ από το μαύρο της ε? :) Είναι όντως εκπληκτικό! Επίσης αν παρατήρησες το σύστημα που αυξομειώνει το backlight ανάλογα με το εισερχόμενο σήμα δουλεύει πολύ καλά και δεν ενοχλεί καθόλου (όχι το OPC, κάτι σαν την αυτόματη ίριδα στους προβολείς). Εμένα πάντως οι ρυθμίσεις μου μέσω HDMI και PC είναι οι εξής: Contrast:30, Brightness:0, Backlight: -5, Sharpness:-9, Black:Off όλα τα άλλα που αφορούν το χρώμα στο 0. Από το εργοστάσιο έχουν κάναι πολύ καλό calibration στο χρώμα. Άν και μερικές φορές μου φαίνεται ότι έχει πιο πολύ κόκκινο. Στο service menu διορθώνεται αυτό, αλλά δεν θέλω να μπώ σε περιπέτειες εκτός αν κάποιος βγάλει κανένα οδηγό How To.
Να σου πω την αδυναμία μου πολύ γουστάρω το κόκκινο...
έβλεπα το Alien Vs Pred@tor και στο σημείο που ανάβει τον κόκκινο πυρσό στην παρατημένη βάση μέσα στα χιόνια φώναζα δώσε και άλλο κόκκινο... :-D

Ναι αν κάποιος ξέρει για το service menu ας μας το δώσει!!!

Reaction score
7

Κλιπάκια HD δεν έχω προσωρινά γιατί έχω δανείσει ένα δίσκο που είχε πολλά, αλλά κάπου βρήκα το Ψωράλ reef και το taxi και τράβηξα δυο φωτογραφιούλες. Τα υπόλοιπα είναι από DVD (Cars και Depeche Mode - Touring The Angel), τηλεοπτικό σήμα, PC Desktop και Wii Sports

Reaction score
0

Είμαι καινούριο μέλος , σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω αυτή την τηλεόραση , έχω ένα xbox 360, δείχνει κάλα με την vga σύνδεση ???? χρησιμοποιείς τον adaptor component to vga??

Reaction score
7

Είμαι καινούριο μέλος , σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω αυτή την τηλεόραση , έχω ένα xbox 360, δείχνει κάλα με την vga σύνδεση ???? χρησιμοποιείς τον adaptor component to vga??
Καλωσόρισες στην παρέα μας!
Ναι δείχνει πολύ εντυπωσιακά και φαντάσου ότι οι φωτογραφίες χάνουν πολύ από απόδοση χρώματος λόγω του λανθασμένου white balance της φωτογραφικής μηχανής. Το xbox (παρεμπιπτόντως δεν έχω 360, δανείστηκα του κολλητού μου) το σύνδεσα μέσω component χρησιμοποιώντας τον μετατροπέα VGA σε component που δίνει η Sharp. Άψογη εικόνα σε 720p αλλά και σε 1080i. Οι διαφορές είναι σχεδόν μηδαμηνές, με την 1080i να έχει λίγο πιο λεπτομερή γράμματα στα menu του 360.

Reaction score
0

Τελικα δεν μου την εφεραν οπως μου ειχαν πει την περασμενη εβδομαδα.Ηταν παραγγελια αλλουνου μου ειπαν που προηγουταν απο εμενα και εκαναν λαθος.Πανε 2 μηνες τωρα που την περιμενω και απο εβδομαδα σε εβδομαδα μου το πανε.Υπαρχει πουθενα να την εχουν σε stock?Εχει εξαντληθει η υπομονη μου,ελπιζω να καταλαβαινεται!!!
:crazy_1:

Reaction score
7

Τελικα δεν μου την εφεραν οπως μου ειχαν πει την περασμενη εβδομαδα.Ηταν παραγγελια αλλουνου μου ειπαν που προηγουταν απο εμενα και εκαναν λαθος.Πανε 2 μηνες τωρα που την περιμενω και απο εβδομαδα σε εβδομαδα μου το πανε.Υπαρχει πουθενα να την εχουν σε stock?Εχει εξαντληθει η υπομονη μου,ελπιζω να καταλαβαινεται!!!
:crazy_1:
Αν και εγώ περίμενα 1 μήνα και όχι 2(!!!) όπως εσύ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Καλά από πού την έχεις πάρει? Εγώ στα expert τους είχα κράξει γιατί μάθαινα από άλλους που την είχαν αγοράσει από την ηλεκτρονική αθηνών και αργούσε το πολύ 3 εβδομάδες. Πάντως παίζει ρόλο και τι σχέσεις έχει η αντιπροσωπία με το κάθε κατάστημα. Κάθε μέρα τους έπρηζα τ'@ρχ1δ1α και στον φιδάκη και στα expert. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει stock πουθενά οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις λίγο ακόμα για να μην χάσεις τη σειρά αναμονής αλλά άν βαρέθηκες να περιμένεις, δες και τι παίζει σε internετικά καταστήματα.

Reaction score
0

Παιδιά τελικά την παίρνω και εγώ.Ελπίζω να είναι όπως λέτε. Την προτίμησα από την Samsung 40'' που έπεσε η τιμή της στα 2450€ μετρητά, γιατί πιστεύω ότι αυτή τι στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει (σε αυτά τα χρήματα). Τελική τιμή και ημερομηνία παράδοσης θα ξέρω από 1/3 που περιμένουν νέα παραλαβή.
Δεν θα βλέπω καθόλου τηλεοπτικό σήμα μόνο αν χρειαστεί σε παράλληλες συνδέσεις αγώνων.Υπάρχει στον ίδιο χώρο μια 29'' SONY που κάνει αυτή την δουλειά.Πιο πολυ θα παίξει το ρόλο του PC monitor & οθόνη για το PS3 !!!!

Αντε να δούμε.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.539
Members
38.459
Νεότερο μέλος
the saint