AMG & BMW M Killer wannabe

Reaction score
5
Εχω 5λιτρο V8 κινητήρα και 400 άλογα. Ειμαι γιαπωνέζος. 0-100 σε 4,9". Φοράω 19άρια παπουτσάκια και ειμαι πανέμορφος.

Ποιος είμαι;;;

Κύριε Πρόεδρε! Αν ειμαι καλό παιδί θα μου πάρεις ενα τέτοιο στις 25 Ιουλίου;;;

http://www.lexus.com/fcv/is_f.html

Στην παραγωγή απο το 2008. Αραγε θα το δούμε στην Ελλάδα;;

Attachments

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.944
Απάντηση: AMG & BMW M Killer wannabe

Ακριβούτσικο μου φαίνεται.
Αστεία αστεία θα κάνει καμμιά 5 - 6 χιλιάδες ευρώ!
Ε;

Reaction score
51
Εχω 5λιτρο V8 κινητήρα και 400 άλογα. Ειμαι γιαπωνέζος. 0-100 σε 4,9". Φοράω 19άρια παπουτσάκια και ειμαι πανέμορφος.

Ποιος είμαι;;;

Κύριε Πρόεδρε! Αν ειμαι καλό παιδί θα μου πάρεις ενα τέτοιο στις 25 Ιουλίου;;;

http://www.lexus.com/fcv/is_f.html

Στην παραγωγή απο το 2008. Αραγε θα το δούμε στην Ελλάδα;;

Λάμπρο-Λάμπρο........
Τα θεματάκια με τα αυτοκίνητα-μοτ/τες στην CarAudio παρακαλώ.....
Με προσβάλλεις!!:crazy_1: :pc: :crazy_3:

Reaction score
51
Προτιμώ 5άλιτρους V10. Στρίβουν κιόλας...

Άκη, το συγκεκριμένο θέλει να "χτυπήσει" την νέα Μ3 (με V8 επίσης και 400 άλογα...)
Η Μ5 είναι μια κατηγορία πάνω.....:smoking:

Αν στο Lexus βγάλουν το υπερευαίσθητο ESP, πιθανότατα να πάνε πολύ καλά......

Περιμένω να δω και την νέα GTA (A159) που θα είναι 4κίνητη (torsen...) και κάπου στα 400 άλογα......

Reaction score
5
Λάμπρο-Λάμπρο........
Τα θεματάκια με τα αυτοκίνητα-μοτ/τες στην CarAudio παρακαλώ.....
Με προσβάλλεις!!:crazy_1: :pc: :crazy_3:
μα δεν παρουσίασα το ηχοσυστημα του λέξους... το ίδιο το λέξους παρουσίασα. όπως και να έχει θα τα βαζω εκει απο εδω και πέρα :bravo::bravo:

Reaction score
5
Άκη, το συγκεκριμένο θέλει να "χτυπήσει" την νέα Μ3 (με V8 επίσης και 400 άλογα...)
Ε, νταξ, είπα να πω κάτι κι εγώ...:happy_9:
Τώρα δηλαδής, αν σου έδιναν μια νέα M3 ή το Lexus, τι θα διάλεγες; Δαγκωτό Μ βεβαίως...:cool_8:
Η Lexus καλή είναι να βγάζει ήσυχα, πολυτελή, αξιόπιστα, σεντάν ή τζιποειδή. Μέχρι εκεί.

Reaction score
5
εγω παντως Lexus θα επαιρνα. επειδη ολοι οι υπόλοιποι θα διαλεγαν Μ3 :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
5
αν είχα σωστά κριτήρια στην ζωή μου, θα είχε πάρει την Aquos και οχι την μλκια της Samsung που δεν εχει 1:1 pixel mapping σδ... :(

HV

Reaction score
0
Φοβερο αμαξι αλλα δεν παυει να ειναι ενα Toyota...
Εγω εχω ξετρελαθει με το νεο Opel GT ( 264 αλογα...) Βλεπω να δινω το υπαρχον και να παιρνω αυτο... :)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.944
Απάντηση: Re: AMG & BMW M Killer wannabe

Φοβερο αμαξι αλλα δεν παυει να ειναι ενα Toyota...
Εγω εχω ξετρελαθει με το νεο Opel GT ( 264 αλογα...) Βλεπω να δινω το υπαρχον και να παιρνω αυτο... :)
Γιατί τι έχει η ΤΟΥΟΤΑ;
Είναι παγκοσμίως Νο1 στην αξιοπιστία. Τι άλλο θέλεις, από το να μη σου χαλάει και σ΄αφήνει στο δρόμο;

HV

Reaction score
0
Ποιοτητα κατασκευης.....Σε ΟΛΟ το αμαξι οχι μονο σε μηχανη....Βεβαια κανεις δεν λεει πως εχει την καλυτερη αξιοπιστια ( το Νο1 που το ειδες ? ) απλα χρειαζεται λιγοτερα service και αλλαγες λαδιων.
Δεν ειναι λιγα τα Celica και Corolla που εχω δει στον δρομο με ανοιχτα τα καπω.
Μια φορα για μενα ΜΟΝΟ Γερμανικα αμαξια και Mazda μονο και μονο λογο του Rotor που βαζει στα RX.

Reaction score
5
Η Toyota συναρμολογεί και κατασκευάζει ποιοτικά αυτοκίνητα. Τελεία. Υπάρχουν και ανεξάρτητες έρευνες που το δείχνουν. π.χ. JD Power surveys.
Το Toyota quality system, διδάσκεται (μάρτυρας) στα πανεπιστήμια. Μόνο αυτό αρκεί.

Τώρα αν θέλω να πάω με τις πάντες, παίρνω πισωκίνητο.

HV, το OPEL GT είναι μούφα. Εκεί να δεις 'ποιότητα' κατασκευής. Ο καλύτερος πελάτης τους θα γίνεις. Ένα Opel θα έπαιρνα, αυτό που λεγόταν στην Ευρώπη Speedster, και αυτό γιατί είναι Lotus. Με άλλα ρούχα.

Είχα (Γερμανικό) M Coupe (όχι με αυτοκόλλητο, πραγματικό M) αλλά το λέω: Οι Γιαπωνέζοι δεν παίζονται στην αξιοπιστία. Δες τι προβλήματα πέρασε (και περνάει ακόμα) η Merc τα τελευταία 15 χρόνια. Τόσα λεφτά δίνεις και παίρνεις κουβά. Ποιά άλλα γερμανικά; VW; Το 'αυτοκίνητο του λαού'; Μπάζα...Ένα GTi πέτυχαν, σε 15 χρόνια προσπάθειας...Audi; "Δεν ξέρω να παίρνω απόδοση από ατμοσφαιρικούς κινητήρες, και κοτσάρω ένα turbo να με το συμπάθειο"...Ωραία...μόνο η BM κάτι κάνει. Μας γύρισε στα V8 και με ξενέρωσε κι αυτή. Ας είναι καλά ο V10! :)

Α, και ο Boxer...σαν τα αυτιά μου στο avatar...:cool_4:

Reaction score
0
sorry ,guys το μετεφερα γιατι μυριζε βενζινη η κατηγορια μου και εσταζαν και λαδια!!!
Εδω ,τουλαχιστον ειναι σαν garage :happy_9:

GTX

Reaction score
39
Η Opel οτι και να κάνει βγάζει τα πιο ξενέρωτα αυτοκίνητα ever (αποψή μου). Όπως είπε και ο Άκης μόνο ένα αξίζει αλλά και λίγο πιο γρήγορο που ήταν απ'τη Lotus εγώ αυτή θα έπαιρνα. Τα VW έχουν πλέον μόνο όνομα και όλοι νομίζουν οτι έχουν ποιότητα κατασκευής κτλ. εγώ δε τα πιστεύω και όσους ξέρω που έχουν golf ήταν τρελαμένοι μέχρι να το αγοράσουν, μετά ξενέρωσαν. Πόσο έχει το Astra? Γιατί να μη πάρεις ένα type-r???

Πάντως κακά τα ψέματα είναι τί θα σου κάτσει, ξέρω άνθρωπο που είχε πάρει golf της περασμένης γενιάς με το που βγήκε και είχε τόσα προβλήματα που του το αλλάξανε. Του δώσανε καινούριο μετά απο κανένα 6μηνο αγοράς, για μένα αυτό είναι πολύ χοντρό (με δικηγόρους και τέτοια έτσι μετά απο πολύ ιστορία, μη τυχόν και πείτε τί καλή αντιπροσωπεία κτλ). Ακόμα και για τα mazda που λέτε και αυτά έχουν ρίξει την ποιότητα τους, φίλος πήρε πριν τις γιορτές καινούριο miata και του αλλάξανε κινητήρα γιατί τον έκαψε στα 5.000χλμ ενώ ακόμα το έστρωνε!

HV

Reaction score
0
Το νεο Opel GT ειναι το Mercury GT που βγαινει στην Αμερικη και εχει αναπτυχθει απο την Lotus οπως το Speedster. Το αμαξι προκειται να προκαλεσει τρελα στην Ευρωπαικη αγορα μεσα στο 2007.

Ακη εξαρταται ποια Μ ειχες του ποτε ηταν ( Τελευταια εχω παρατηρησει πολλους να αγοραζουν Μ 10ετιας+ και να παραπονιουνται για προβληματα γιαυτο ρωταω ) και πως την πηγαινες ΑΝ σου εβγαλε προβληματα. Οπως και να εχει το οτι ειναι Μ προβλεπει περισσοτερα αλογα και καλυτερα κρατηματα δεν εχει να κανει με την ποιοτητα κατασκευης του οχηματος ( Εκτος αν μιλησουμε για την Μ6 που κανει 160.000ε και κυκλοφορουν 10 σε ολη την Ελλαδα και εχει οντως την καλυτερη ποιοτητα στα υλικα απο ολες τις BMW ). Ακομα το οτι η Toyota βγαζει καλες μηχανες να τους το πεις στην F1 για το μαθημα που εχεις γινει μαρτυρας που τους σπανε η μια μηχανη μετα την αλλη...Τωρα για ποιοτητα υλικων δεν θα μιλησω που τοσο στο Corolla οσο και στο Celica η κατασταση της καμπινας ειναι αθλια.

GTX Opel, BMW , Mercedes , Audi , VW θα παρεις γιατι ενω με το Opel Astra OPC ( Παραδειγμα ) θα μπορεσεις να εχεις 220+ στο κοντερ σου για οση ωρα θελησεις ( μεχρι να μεινεις απο βενζινη ) το TypeR και το S2000 θα παραδωσουν πνευμα ( Το εχω ζησει με S2000 ). Δεν ειναι αναγκη παλι να μιλησω για ποιοτητα υλικων...Αρκει να μπεις σε ενα Honda και σε ενα γερμανικο αντιστοιχης τιμης.

Εν ολιγοις στα Γερμανικα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ η συνολικη ποιοτητα κατασκευης ειναι ασυναγωνιστη.
Τονιζω το κατασκευαζονται γερμανια γιατι πολλα μοντελα γερμανικων εταιρειων κατασκευαζονται σε αλλες χωρες.

Reaction score
1
Αυτό κι αν είναι επιχείρημα!!!!!!!!!!!!!!!
"Εν ολιγοις στα Γερμανικα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ η συνολικη ποιοτητα κατασκευης ειναι ασυναγωνιστη.
Τονιζω το κατασκευαζονται γερμανια γιατι πολλα μοντελα γερμανικων εταιρειων κατασκευαζονται σε αλλες χωρες."

Δηλαδή,εμένα που με λένε Mercedes,Opel,BMW,VW,λέω ότι το μόνο που με νοιάζει είναι τα αυτοκίνητα που φτιάχνω στη Γερμανία.Τα υπόλοιπα που κατασκευάζονται/συναρμολογούνται αλλού,ας είναι ερείπια...
Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις,αλλά δεν σου βγήκε στα γραπτά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork