- Reaction score
- 8
Γιατί πρέπει να καταδικάζουμε συλλήβδην, ολόκληρους λαούς και εθνότητες,
ποτέ δε το κατάλαβα:mad_1:
ποτέ δε το κατάλαβα:mad_1:
Δηλαδη αυτοι που εμεναν 200 χρονια στη Θεσσαλονικη ηταν Κινεζοι?Ελληνες εβραιοι ?? Να δω τι αλλο θα βρουνε να πουν...
Αυτός είναι μόνο βλάκας, τίποτ' άλλο!Ο Ελληνας ιεχωβας που δεν δινει αιμα στο παιδι του (οι ιεχωβαδες το κανουν αυτο? αν κανω λαθος διορθωστε με) ποσο Ελληνας ειναι?
Δηλαδή;;; Είμαστε επίλεκτοι του Θεού;;Δεν καταλαβαινετε οτι δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι?
Όχι, δε θέλουμε καμία θρησκεία!Θελετε μια θρησκεια κοινη για ολο το κοσμο?
Λεφτάααα!!! "happy_1"Τι θελετε απο τις ζωες σας ?
ή Εβραίοι έλληνες ;-)Ελληνες εβραιοι ?? Να δω τι αλλο θα βρουνε να πουν...
Ουτε και εγω συμφωνω με τα μασκαρεματα στις αποκριες και διαφωνω μαζι σου στο θεμα του χριστιανισμου...Ρε παιδια τι λετε ?
Ελληνας ειναι μονο ο χριστιανος ορθοδοξος?
Και ποιος με ρωτησε αν θελω να γινω χριστιανος ορθοδοξος?
Με αρπαξανε με χωσανε σε μια κολυμπηθρα και με ονομασαν χριστιανο.
Και απο την αλλη Ελληνες ειμαστε επειδη ακολουθουμε τα εθιμα?
Εχουμε ψαξει για την Ελληνικοτητα-χριστιανικοτητα αυτων των εθιμων?
Π.χ Αποκριες εχουν καμια σχεση με τον χριστιανισμο?
Μανιακ δεν συμφωνω μαζι σου!
Δεν θα παντρευομουν με οτιδηποτε αλλο πλην Ελληνιδας γιατι ειμαι Ελληνας.Για να καταλάβω Home, εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τους
Καθολικούς Χριστιανούς ή π.χ. με τους Ινδουιστές ?
Έχεις πρόβλημα μόνο με τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους ?
ή έχεις πρόβλημα με τα έθνη τους γενικότερα ?
Δηλαδή με λίγα λόγια θα παντρευόσουν μία Αλβανή Χριστιανή Ορθόδοξη ?
Θα παντρευόσουν με μία Γαλλίδα Μουσουλμάνα ?
Υπάρχουν πολύ συνδιασμοί.![]()
Αλιμονο αν εννοουσα αυτο...Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε.
Ετσι οπως το λες ομως ,δειχνει οτι οι Χριστοδουλοι ειναι πιο Ελληνες απο μας!
Ειναι?
Δεν με ενοχλει το οτι ειμαι χριστιανος ,ισα ισα που κι εγω θεωρω πολυ πολιτισμενη την θρησκεια μας,αλλα αυτο δεν σημαινει πως αν δεν εισαι χριστιανος δεν μπορει να εισαι Ελληνας:cool_4:
Τι λες; :crazy_11:Δεν υπαρχει Ελληνας εβραιος.
Ο Ελληνας ειναι χριστιανος ορθοδοξος.
Μια χώρα δεν έχει θρήσκευμα.Το θρησκευμα της Ελλαδος ειναι χ.ο.
Ένας ανθρωπος δεν μπορεί να είναι το μέτρο ενός ολόκληρου έθνους....έτσι;Για εμενα Ελληνας ειναι αυτος που εχει τα ιδια εθιμα κουλτουρα θρησκεια παραδοση με εμενα...
Ναι. Ταξικό είναι.Ειναι ταξικο που η Τουρκαλα θα λεει στα παιδια της για τον Ατατουρκ και ο Ελληνας πατερας στα παιδια του για τον Καραισκακη?
Ειναι ταξικο που η μουσουλμανα θα μιλαει στα απιδια της για τον μουσουλμανισμο και ο Ελληνας πατερας για την ορθοδοξη πιστη?
Ειναι ταξικο το οτι η Τουρκαλα μητερα και ο Ελληνας πατερας δεν θα εχουν τιποτα το κοινο σαν δυο ανθρωποι περα απο ενα καλο σεξ και ενα παιδι που θα εχουν κανει μαζι?
Γνωρίζεις αυτούς που τα έγραψαν;Υπαρχουν τα ευαγγελια βρε VG τι ειναι αυτα που λες?
Αυτός δεν είναι λόγος. Ο έρωτας μπορεί να είναι ο λόγος.Δεν θα παντρευομουν με οτιδηποτε αλλο πλην Ελληνιδας γιατι ειμαι Ελληνας.
Να το κοιτάξεις.Εχω προβλημα με αλλες θρησκειες και αλλους λαους...
Στενόμυαλο μου ακούγεται αυτό. Δεν βρίσκεις;θεωρω την ορθοδοξη πιστη ποιο σωστη απο ολες !!!
Πιθανότατα και αυτοί οι λαοί αυτών των χωρών να έχουν αντίστοιχο πρόβλημα μαζί σου.Με κατι χωρες οπως ειναι Ιραν Ιρακ Ισραηλ Λιβανος Τουρκια κτλ εχω προβλημα γιατι ζουν σαν ζωα. Τους περιοριζει να σηκωσουν κεφαλι προς τον πολιτισμο η θρησκεια τους.
Ρε συ θα μας τρελλάνεις τελείως; :crazy_1:Οσο για τους Εβραιους η θρησκεια τους δεν ειναι κακη. Ειναι σοβαροι ανθρωποι (ασχετα αν δεν πιστευουν στην υπαρξη του Ιησου) ......
Με έχεις καλύψει απόλυτα. Εθνικοσοσιαλιστής; (Nationaler Sozialist)Αλλη ερωτηση κανεις?
Να είσαι σίγουρος ότι η ζωή έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εσένα.Απλα δεν θα το εκανα εγω γιατι δεν μου αρεσει η αοριστη ζωη...
Γιατί είσαι εσύ;;;Παιδια, εχω αρχισει και αισθανομαι ασχημα.
Με Κεντροευρωπαια και Καθολικη συζυγο μηπως τα παιδια μου δεν ειναι Ελληνοπουλα?:sad:
Συμφωνα με αυτή την λογική θα έπρεπε να ντρέπεσαι που λέγεσαι Ελληνας. Είσαι απλά ενας Ελλαδίτης (όπως και όλοι μας), ενας που καταχράζεται την γη των πραγματικών Ελλήνων της αρχαιότητας, του 12Θεου, του μέλανα ζωμού. ΑΥΤΑ ειναι τα ήθη και τα έθιμα μας. Τα χριστιανικα τα αποκτήσαμε μεταΔεν υπαρχει Ελληνας εβραιος.
Ο Ελληνας ειναι χριστιανος ορθοδοξος.
Το θρησκευμα της Ελλαδος ειναι χ.ο.
Ο Εβραιος ειναι Εβραιος.
Ο Ελληνας ειναι Ελληνας.
Το να ασπαστεις αλλη θρησκεια ειναι δικαιωμα σου αλλα παυεις πλεον να εισαι Ελληνας.
Ελλαδα ειναι οι παραδοσεις μας το πασχα τα χριστουγεννα η πιστη μας ...
Τι ειναι αυτο που μας ενωνει και μας κανει Ελληνες? Τα εθιμα μας...
Τι κοινο εχει ενας Ελληνας με εναν <<Ελληνα εβραιο>> ?
ΤΙΠΟΤΑ.
Απλα ζουν στην ιδια χωρα και εχουν τα ιδια δικαιωματα...