Τι ειδαμε στο συγκριτικο Sim-Ruby-Benq

Reaction score
14

Ο Κύριος Κολέζας εξηγεί έχοντας πολλές ώρες γνώσης, τα πολλά καλά μυστικά του SONY στην παρέα μας.

Reaction score
14

η ρύθμιση του BENQ, και η αρτια απεικόνιση στην φωτογραφική μηχανή.

(ΥΓ η φωτό δεν εχει υποστεί καμμία αλλαγή πέρνα του cropping/resizing)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Στρατηγός Κολέζας... ΠΑΡΩΝ!!
Ναι, βαλτε τον και φωτογραφια μην τον ματιασουμε:happy_5:
Και γιατι στρατηγος?
Εγω εναν μονο στρατηγο αναγνωριζω και αυτη ειναι η κ.Μιμικα Λαμπρου...:crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τι ειδαμε στο συγκριτικο Sim-Ruby-Benq

Εγω εναν μονο στρατηγο αναγνωριζω και αυτη ειναι η κ.Μιμικα Λαμπρου...:crazy_3:
Εδώ τα έμπλεξες λίγο... Η Μιμίκα δεν είναι στρατηγός, είναι Μέραρχος !! :respect:

Καλά ρε... Εντάξει όλα τ' άλλα, αλλά καταφέρατε και βγάλατε καλύτερο μαύρο και καλύτερα χρώματα :crazy_11: στον SIM2 από τον Ruby; Μούφα η Xenon δηλαδή;
Τότε να σας φωνάξω στο σπίτι όταν πάρω τον καινούριο προβολέα... Εσείς κάνετε θαύματα...

Reaction score
0
Απάντηση: Τι ειδαμε στο συγκριτικο Sim-Ruby-Benq

Και για να μην μιλάμε γενικά και αόριστα περί χρώματος, εδώ είναι μερικά Screenshots από τον δικό μου Ruby οι φωτογραφίες τραβηγμένες από εμένα με την Canon 30D και φακό τον 17-40 f4.
Αν νομίζετε οτι αυτά τα χρώματα δεν είναι φυσικά ευχαρίστως να το συζητήσουμε αλλά από Δευτέρα... Όταν επιστρέψω... :happy_4:

Attachments

• 86 KB Προβολές: 52
  • 74,8 KB Προβολές: 55
  • 49,1 KB Προβολές: 48
  • 48 KB Προβολές: 43
  • 83,5 KB Προβολές: 55

Reaction score
14
Μπάμπη αν δεν είσαι Logged-in στο avclub τα attachments ή μάλλον ta links που έβαλες δεν μπορείς να τα δείς.

Μήπως μπορείς να μας δώσεις τις φωτό ξανα κάπως?

Reaction score
446
Μπορεί να στεναχωρήσω κάποιους (κακώς όμως γιατί ξέρουν τις προθέσεις μου και ξέρουν πόσο γουστάρω αυτόν τον δυκτιακό τόπο), αλλά πρέπει να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα το παραπάνω συγκριτικό και να μην προσπαθούμε να βουλώσουμε τρύπες.
Δεν με νοιάζει τι έγινε μετά και τι κάνατε. Εμένα με νοιάζει που μαζευτήκαμε εκείνη την μέρα για να δούμε όλοι τι πραγματικά μπορούν να κάνουν τα μηχανάκια.
Χρειάζονται χρόνο για τις ρυθμίσεις αυτών;
Τότε να μην γίνονται τόσο άμεσα τα συγκριτικά και εκθέτουμε ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να μας εξυπηρετήσουν στον ελεύθερο χρόνο τους από το να κάνουν άλλα πράγματα.
Αν δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος ρύθμισης, τότε να αλλαχτεί ο τίτλος του θέματος και να γίνει από: "Συγκριτικό" σε: "Μια πρώτη ματιά" ή "Πάρτε μια ιδέα".
Είναι κρίμα την στιγμή που ο zoglair, έχει ξοδέψει χρόνο να φτιάξει ένα dvd για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα και ο 4805 που έχω να παίζει καλύτερα χρωματικά από αυτά τα θηρία (λέμε τώρα).
Απλά σκεφτείτε το...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τι ειδαμε στο συγκριτικο Sim-Ruby-Benq

Μπάμπη αν δεν είσαι Logged-in στο avclub τα attachments ή μάλλον ta links που έβαλες δεν μπορείς να τα δείς.

Μήπως μπορείς να μας δώσεις τις φωτό ξανα κάπως?
Sorry dream_GR.... δεν το ήξερα... Διορθώθηκε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Sothoms, δεν εχεις αδικο αλλα δεν προσπαθουμε να κλεισουμε τρυπες.
Προσπαθουμε να δωσουμε μια, οσ το δυνατον περισσοτερο ολοκληρωμενη εικονα.
Θα σας παρακαλουσα να μην βιαζεστε λοιπον στην εξαγωγη συμπερασματων.
Εδω και δυο ωρες περιπου ο Βαγγελης, ο Λευτερης Κουκουρακης και η αφεντια μου εχουμε μια ξεχωριστη εμπειρια μεταξυ Ruby και Sim2
Λιγη υπομονη pls:cool_4:

Reaction score
14
ο 4805 που έχω να παίζει καλύτερα χρωματικά από αυτά τα θηρία (λέμε τώρα).
Απλά σκεφτείτε το...
το 4805 είναι το Thermomix???

Πέραν της πλάκας, η γνώμη μου είναι, καλιμπράρισμα την προηγούμενη μέρα και επιβεβαίωση την ημέρα του τέστ οτι όλα είναι ΟΚ. Οταν ολα είναι ΟΚ το τέστ είναι ΟΝ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.741
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo