Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και όχι μόνο... Ψητά, τηγανητά, μπουγάτσες, σουβλάκι καλαμάκι, και πολλά άλλα...Dvd, Μουσική και μετά...Δίχως Όρια και Θέμα που έχει ψωμί...
"λεμονίτες"... εεεε??? ΣΟΔΕΣ (τύπου Μελίδη που έχουν μέσα Τσίπουρο!!) κλπ κλπ!!!:happy_4:Και όχι μόνο... Ψητά, τηγανητά, μπουγάτσες, σουβλάκι καλαμάκι, και πολλά άλλα...![]()
Κωστα, εγω ειμαι τιποτα.Για σενα τι να πω τωρα που μας εχεις στην τσιτα και μας κεντριζεις συνεχεια το ενδιαφερον με ωραια πραγματα? :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Αλλα οπως και να το κανεις καποια στιγμη τουλαχιστον για αυτα που σε ενδιαφερουν πεφτει νηνεμια οποτε τσουπ πεταγεσαι απο εδω και απο εκει.
Απλα αλλους 2 σαν εσενα να ειχαμε και θα βαζαμε ξυπνητηρι και για τις ωρες που εχουμε για υπνο. :roll:
Τα βλεπουμε τα βλεπουμε....μην εχεις καμια αμφιβολια. :smoking:Κωστα, εγω ειμαι τιποτα.
Υπαρχουν πραγματικα διαμαντια εδω μεσα, απλα δεν το εχετε καταλαβει ακομα:cool_4:
Μερικές φορές θα πρέπει να γελάς πολύ με αυτό...:happy_5:.....
Όταν το topic είναι μικρό,προσπαθώ να διαβάσω όλα τα μνμ για να έχω μια συνολική εικόνα για το τι γίνεται.Όταν είναι μεγάλο,αρχή και τέλος...