Τι κοιτατε πρωτα στο AVSite?

Reaction score
3
Πρώτα τα αδιάβαστα. Και μάλιστα σε όλες τις σελίδες τους γιατί, ως γνωστόν, δεν μπαίνω απογεύματα, Σάββατα Κυριακές και αργίες, ως καλός "εργαζόμενος". Γιατί πρέπει και να ξεκουράζομαι....
Μετά από τα αδιάβαστα, κοιτάω τα HTPC, Projectors, DVD & Δίχως όρια και θέμα.
Σπανιότερα τα Home Cinema και τις "νότιες κατηγορίες" μια και μένω στο Κέντρο......

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για σενα τι να πω τωρα που μας εχεις στην τσιτα και μας κεντριζεις συνεχεια το ενδιαφερον με ωραια πραγματα? :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Αλλα οπως και να το κανεις καποια στιγμη τουλαχιστον για αυτα που σε ενδιαφερουν πεφτει νηνεμια οποτε τσουπ πεταγεσαι απο εδω και απο εκει.
Απλα αλλους 2 σαν εσενα να ειχαμε και θα βαζαμε ξυπνητηρι και για τις ωρες που εχουμε για υπνο. :roll:
Κωστα, εγω ειμαι τιποτα.
Υπαρχουν πραγματικα διαμαντια εδω μεσα, απλα δεν το εχετε καταλαβει ακομα:cool_4:

Reaction score
50
Πρώτα από HC, μετά από κατηγορίες που παρακολουθώ κάποιο θέμα και τέλος καμιά ματιά στη ΔΟΘ. Πού και πού ρίχνω και μια ματιά σε κατηγορίες που δεν ασχολούμαι συστηματικά γιατί όλο και κάτι ενδιαφέρον θ' ανακαλύψω. Πάντως το unread δεν το'χω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Reaction score
0
Απάντηση: Τι κοιτατε πρωτα στο AVSite?

Πρωτα απο ολα την κατηγορια HDTV μετα pjr και μετα unread post....

Reaction score
51
Unread!!
και μετά μουσική.
και μετά λίγο High end αν δεν τσακώνονται!:cool_3:
Αν τσακώνονται...κολλάω εκεί!:happy_9:
Περιηγούμενος στα unread, πάντως, έχεις ΠΑΝΤΑ μία γενική και γρήγορη εικόνα του site!!

Reaction score
0
Ποτέ δεν κοιτάω τα unread posts! Προτιμώ να κοιτάω ανά κατηγορία τι είναι αυτό που δεν έχω διαβάσει, αν με ενδιαφέρει το θέμα δλδ. Πρώτα κοιτάω την κατηγορία με τα br/hd-dvd, μετά τηλεοράσεις κ μετά τα hifi/hiend.

Reaction score
0
Στην αρχή πήγαινα unread.Αργότερα όμως επειδή δεν τα εβγαζα πέρα,άρχισα να μπαινω σε κατηγορίες που με ενδιέφεραν περισσότερο,πρώτα μουσική,δίχως όρια και ταινίες όταν έχω χρόνο.
Όταν το topic είναι μικρό,προσπαθώ να διαβάσω όλα τα μνμ για να έχω μια συνολική εικόνα για το τι γίνεται.Όταν είναι μεγάλο,αρχή και τέλος...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
.....
Όταν το topic είναι μικρό,προσπαθώ να διαβάσω όλα τα μνμ για να έχω μια συνολική εικόνα για το τι γίνεται.Όταν είναι μεγάλο,αρχή και τέλος...
Μερικές φορές θα πρέπει να γελάς πολύ με αυτό...:happy_5:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος