Τι κοιτατε πρωτα στο AVSite?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αυτό δεν το πολυέπιασα....
Πως βγάζετε τις φατσούλες?Γιατί εγώ δεν τις βρίσκω??
Για τις φατσούλες, μήπως απαντάς με quick reply?
Αν όχι, μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένη την εμφάνιση όλων των στοιχείων;
Για δες λίγο μια ρύθμιση:
USER CP (πάνω-πάνω στη μπαρα) > Ρυθμίσεις και επιλογές > Miscellaneous options > Message Editor > για να βλέπεις όλες τις μορφοποιήσεις πρέπει να είναι Enhanced interface...

Όσο για κείνο που δεν πολυέπιασες;-), μερικές φορές το θέμα αλλάζει τελείως, και υποθέτω ότι θα είναι αστείο να διαβάζεις μόνο την αρχή και το τέλος...

Reaction score
0
Για τις φατσούλες, μήπως απαντάς με quick reply?
Αν όχι, μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένη την εμφάνιση όλων των στοιχείων;
Για δες λίγο μια ρύθμιση:
USER CP (πάνω-πάνω στη μπαρα) > Ρυθμίσεις και επιλογές > Miscellaneous options > Message Editor > για να βλέπεις όλες τις μορφοποιήσεις πρέπει να είναι Enhanced interface...

Όσο για κείνο που δεν πολυέπιασες;-), μερικές φορές το θέμα αλλάζει τελείως, και υποθέτω ότι θα είναι αστείο να διαβάζεις μόνο την αρχή και το τέλος...
Το βρήκα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Το αστείο είναι ότι ρώτησα τον Ανδρεάδη από που κατεβάζετε τις φατσούλες και όταν μου είπε ότι είναι δίπλα ή οτι υπάρχει φατσούλα πάνω από τα fonts,έπαθα πλάκα.Σκέφτηκα δεν είναι δυνατόν να μη τα βλέπω.Φυσικά τον ρώτησα που είναι τα fonts?πόσο δίπλα και πόσο πάνω?Εκει που λέει yahoo???"happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
1.380
Αudio - Professional Audio - High End - Αγγελιες - Μουσικη - Διχως Ορια. Συνηθως με αυτη τη σειρα αν και οχι παντα ολες τις κατηγοριες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.722
Απάντηση: Τι κοιτατε πρωτα στο AVSite?

Up! :119:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.722

Διαβάζω πρώτα τις κατηγορίες μου και μετά κλικ στα νέα μηνύματα.

Reaction score
1

Up! :119:

Ρε νεκροθάφτη :142: με ανατρίχιασες νυχτιάτικα, τεσσάρων χρονών θέμα ξέθαψες...βγαίνει κι αυτή η κάργια και ουρλιάζει ξαφνικά "ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ" !!! μες την ησυχία της νύχτας, πολύ θέλει να μου έρθει νταμπλάς ;;!! :142:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Ρε νεκροθάφτη :142: με ανατρίχιασες νυχτιάτικα, τεσσάρων χρονών θέμα ξέθαψες...βγαίνει κι αυτή η κάργια και ουρλιάζει ξαφνικά "ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ" !!! μες την ησυχία της νύχτας, πολύ θέλει να μου έρθει νταμπλάς ;;!! :142:
:405:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv