Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
14
εσύ Τσαρουχίτο σταμάτα να βάζεις ασεμνες φωτογραφίες στο avsite!!!!

Θα πεθάνεις και εσύ!!!

και εσύ Chrisapo (Χρηστάκο)....

Αυριο θα δείτε πώς πετάξατε αετό ολοι!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια τον εχω στο τηλεφωνο τωρα.
Μου λεει πως θα αγορασει το wii και με ψηνει να του δωσω κανενα μεταχειρισμενο προβολι κοψοχρονιας για να μην χαλαει την λαμπα του 81:happy_5:

Reaction score
14
Παιδια τον εχω στο τηλεφωνο τωρα.
Μου λεει πως θα αγορασει το wii και με ψηνει να του δωσω κανενα μεταχειρισμενο προβολι κοψοχρονιας για να μην χαλαει την λαμπα του 81:happy_5:
τι εχεις βάλει το ανάποδο του Στήβεν Χωκινγκ, το speech to text, και οτι λέμε βγαίνει φόρα παρτίδα, piperi sto stoma sou

Reaction score
2
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Ο Γιαννης Παγδατης :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5: Πρεπει να βελτιωσεις λιγο την κινηση του καρπου σου και να τεντωνεις λιγο περισσοτερο το χερι σου στο σερβις , τ ακους Ελεν.......εεε
Γιαννη;:happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Εγω παντως δεν έστειλα pm στον Κουκουράκη με τις περιπέτειες του Γιαννη. οοοοχι δεν έστειλα ^_^

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.747
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Εγώ βλέπω μόνο τσαρούχια και ένα ψαροτούφεκο. Δεν μου θυμίζει τίποτα απολύτως.

Μα γιατί δεν με πιστεύετε; Τίποτα σας λέω.

Α! Παρεπιπτόντως. Τσαρουχά ξέχασες τα γυαλιά σου πάλι στο μαγαζί.
Έλα να τα πάρεις. Να πιούμε και τίποτα.

exile

Videocameras
Reaction score
4.515

τι σας θυμίζει????

ΥΓ το επίθετο είναι τυχαίο??????
Εγω παρατηρω -απο την γωνια ληψης της φωτο βεβαια- ΛΑΘΟΣ γωνια ανοιγματος των τσαρουχιων(=20 μερες κρατηση),δεν εφαπτονται σωστα στην επιφανεια των πλακιδιων(=20 μερες φυλακη),μαλλον εχει ντυθει γρηγορα για να προλαβει την υποστολη της σημαιας στην Ακροπολη(=40 μερες αυστηρα!!!),το δε αναφερομενο ως οπλο ειναι αγυαλιστο=6 μηνες Σ.Φ.Α....:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515

τι σας θυμίζει????

ΥΓ το επίθετο είναι τυχαίο??????
Εγω παρατηρω -απο την γωνια ληψης της φωτο βεβαια- ΛΑΘΟΣ γωνια ανοιγματος των τσαρουχιων(=20 μερες κρατηση),δεν εφαπτονται σωστα στην επιφανεια των πλακιδιων(=20 μερες φυλακη),μαλλον εχει ντυθει γρηγορα για να προλαβει την υποστολη της σημαιας στην Ακροπολη(=40 μερες αυστηρα!!!),το δε αναφερομενο ως οπλο ειναι αγυαλιστο=6 μηνες Σ.Φ.Α....:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON