Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
ελα τώρα... μην κανεις σαν μωρο παιδι... :happy_9::happy_9:Αλήηηηηητηη πέεεεεεεθανεεεες!!!!
και εσύ θα πεθάνεις.....:happy_4:Μπουαχαχαχα!!!:happy_5:
Βλεπω του εκανε καλο που παει με τον Γενικο στο tennis club:bravo:
τι εχεις βάλει το ανάποδο του Στήβεν Χωκινγκ, το speech to text, και οτι λέμε βγαίνει φόρα παρτίδα, piperi sto stoma souΠαιδια τον εχω στο τηλεφωνο τωρα.
Μου λεει πως θα αγορασει το wii και με ψηνει να του δωσω κανενα μεταχειρισμενο προβολι κοψοχρονιας για να μην χαλαει την λαμπα του 81:happy_5:
Ωωωχχ κατάλαβα θα πέσει πολύ rendering....:mad_5::mad_5::mad_5:Προσεξτε παιδια. Πήρε καινουρια καρτα γραφικων και πετάει το συστημα τώρα![]()
Εγω παρατηρω -απο την γωνια ληψης της φωτο βεβαια- ΛΑΘΟΣ γωνια ανοιγματος των τσαρουχιων(=20 μερες κρατηση),δεν εφαπτονται σωστα στην επιφανεια των πλακιδιων(=20 μερες φυλακη),μαλλον εχει ντυθει γρηγορα για να προλαβει την υποστολη της σημαιας στην Ακροπολη(=40 μερες αυστηρα!!!),το δε αναφερομενο ως οπλο ειναι αγυαλιστο=6 μηνες Σ.Φ.Α....:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:![]()
τι σας θυμίζει????
ΥΓ το επίθετο είναι τυχαίο??????
Εγω παρατηρω -απο την γωνια ληψης της φωτο βεβαια- ΛΑΘΟΣ γωνια ανοιγματος των τσαρουχιων(=20 μερες κρατηση),δεν εφαπτονται σωστα στην επιφανεια των πλακιδιων(=20 μερες φυλακη),μαλλον εχει ντυθει γρηγορα για να προλαβει την υποστολη της σημαιας στην Ακροπολη(=40 μερες αυστηρα!!!),το δε αναφερομενο ως οπλο ειναι αγυαλιστο=6 μηνες Σ.Φ.Α....:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:![]()
τι σας θυμίζει????
ΥΓ το επίθετο είναι τυχαίο??????