Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ πάλι χάθηκα από τις "σινεκριτικές" γιατί έχω κολλήσει με την εξαιρετικά εθιστική αγγλική κωμική σειρά "Allo Allo"! Όσοι είναι αρκετά μεγάλοι για να θυμούνται τον πρώτο κύκλο στην ελληνική τηλεόραση πριν από πολλά χρόνια, ή όσοι έχουν κάνει Αγγλία, σίγουρα θα τη θυμούνται.

H υπόθεση εκτυλίσσεται στη Γαλλία την περίοδο του 2ου ΠΠ, και όλα διαδραματίζονται με άξονα ένα επαρχιακό καφενείο με Γάλλους ιδιοκτήτες που συνεργάζονται με την Αντίσταση, αλλά έχουν και Γερμανούς πελάτες και φίλους, με τους οποίους κάνουν και κάτι λαδιές... Όλοι αυτοί οι διαφόρων εθνικοτήτων χαρακτήρες παίζονται από Βρετανούς ηθοποιούς, αλλά με το ανάλογο accent και στυλ...

Γέλιο της αρκούδας, λεπτή σάτιρα, χαρακτήρες που αγγίζουν τα όρια της καρικατούρας αλλά χωρίς να γίνονται ποτέ βαρετοί, πολύ καλή ηθοποιία, μια πολύ καλή επιλογή για ένα ευχάριστο βράδυ. Και για δύο. Και για τρία. Και για δεκατρία. Και πάει λέγοντας.

Οι πρώτοι 4 κύκλοι κυκλοφορούν προς πώληση στο play, το amazon και αλλού. Οι υπόλοιποι κυκλοφορούν, γενικώς.8)

Reaction score
4.358
Jaws
Μου άρεσε αρκετά.
Αλλά πολύ μεγάλος ο καρχαρίας ρε παιδί μου!
8/10

Συγνώμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είχες δει ΠΟΤΕ το Jaws;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

"You're gonna need a bigger boat" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
59
Η παρεα ηθελε να δουμε το what dreams may come ( θα σε βρω στο παραδεισο ) που δεν το ειχαν δει.

οποτε ξανααπολαυσα αυτη την ταινια !!!

τωρα που κυκλοφορει απο την ODEON μην την χασετε αξιζει !!

Reaction score
11
Συγνώμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είχες δει ΠΟΤΕ το Jaws;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

"You're gonna need a bigger boat" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Γιώτα, δεν το είδα αν και το είχα στη συλλογή μου δυο χρόνια.
Η παρέα δεν το προτιμούσε και έτσι προχθές βρήκα ευκαιρία και το είδα μόνος μου.
Είπα να το δω τώρα που είναι χειμώνας, γιατί αργότερα θα πάω για καμιά βουτιά στη θάλασσα και θα σκέφτομαι οτι θα μου αρπάξει κανένας καρχαρίας τα πόδια.

Reaction score
2
Είπα να το δω τώρα που είναι χειμώνας, γιατί αργότερα θα πάω για καμιά βουτιά στη θάλασσα και θα σκέφτομαι οτι θα μου αρπάξει κανένας καρχαρίας τα πόδια.
Μα αυτή είναι η μαγεία της ταινίας! Να την δεις καλοκαίρι και μόλις τελειώσεις την προβολή να σηκωθείς απο τον καναπέ και να πας για ένα βραδυνό μπανάκι!:crazy_3:

Reaction score
4.358
θα πάω για καμιά βουτιά στη θάλασσα και θα σκέφτομαι οτι θα μου αρπάξει κανένας καρχαρίας τα πόδια.

Δυστυχώς,δεν έχουμε λευκούς καρχαρίες στα μέρη μας...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo